bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne zaman gittiniz canım. Bende Karadeniz turu çok isterim merak ediyorum oraları. Ama şuan cesaret edemem

2014 te ilk kızıma 15-16 haftalık hamileyken gitmiştik. Ağustos ayındaydı. Mutlaka gidilmeli, görülmeli. Biz çok beğendik. Gürcistan da vardı rotamızda. Ama dediğim gibi 10 gün çok uzun geldi . Son gün mesela bi şehiri gezmeden döndük çok yorulmuşu herkes

mrb kızlar nasılsınız benim çok uykum geliyo yataktan çıkasım gelmio işe zor geliyorum

ikili test yaptıran var mı bende haftaya kontrole gitcem tıp fakültesine yaptırıp yaptırmamakta kararsızım

Gezmeyi bende severim daha önce Doğu Karadenizde gittim şimdi Batı Karadeniz düşünüyordum ,yerimi bile ayırtmıştım ama otobüs yolculuğu beni tereddüte düşürüyor sonuçta gezinin çoğu otobüste geçiyor kendi aracın ile gitsen nerede yoruldun durursun ama tur herhalde gitmeyeceğim

Karar vermekk cokzorrrryaaaa
Aynen bizim isimler belli rabbim koymamizida nasip etsin insallah mevhibe rahmetli kayin validemin ismi onune tuana koyucaz anlami cennete dusen ilk yagmur 40 yasinda vefat etmis onun icin tercih ettim tuana ismini digerinide meyra ecrin dusunuyoruz ecrin degise bilir yada kalir tatlim yeterki rabbim nasip etsin insallah

Ah o ne tatlı kv imiş. Çok şanslısın

Güzelmiş rabbim koymayı nasip etsin inş kizcelerineeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…