bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Hepimiz sorularimiza cvp bulmak icin burdayiz tatlim sende iyiki varsin tatlim

Kizlar sizce bu haftada cinsiyet kesin belli olur mu ? Yarin muayene olacam devlette eger solemezlerse ozele gtmeyi dusunuorum ama tabi bu haftada kesin belli oluosa gidecem sizce gitmelimiyimm?

Kizlar sizce bu haftada cinsiyet kesin belli olur mu ? Yarin muayene olacam devlette eger solemezlerse ozele gtmeyi dusunuorum ama tabi bu haftada kesin belli oluosa gidecem sizce gitmelimiyimm?
Bazi doktorlar yanilmiyor cinsiyet konusunda.kesin olarak 16 haftada net konusabiliyor doktorlar tabi bebek musade ederse.bu kadarda acele etme canim.cok birsey kalmamis zaten 16 ya ama yarin doktor gorurse soyler zaten

Bazi doktorlar yanilmiyor cinsiyet konusunda.kesin olarak 16 haftada net konusabiliyor doktorlar tabi bebek musade ederse.bu kadarda acele etme canim.cok birsey kalmamis zaten 16 ya ama yarin doktor gorurse soyler zaten
Cok sabirsz biriyimdir dedgin gbi yapim olmazsa 16. Haftamdan snra ozele gderim artik fikrin icin sagol canimm

canım senınle günlerimiz aynı
dün gittim ben belki öğrenirim diye ama doktor 5 dk baktı anlamadı.

sanki kız gibi ama kesinlikle emin değilim dedi.

yani sonra dan erkek diyebilirm dedi. kesinlikle kız dememe itiabar etme sadece bir yorum dedi bana.

haftaya gel birde o zamn bakalım dedi.

canım bende yaşadım onları allahtan uzaklarda 2 hafta kalıp gitti.Kızıma 6.aya kadar sadece anne sütü verdim dr gerek yok dedi kaynana var dedi.
Aaa kadına bak ya sinir oldum şimdi sanki öğrenmişsin de kendilerinden saklıyorsun Allah sabır versin canım
saol canım.
Erkek de olsa kız de o zaman çatlasın doğuma kadar biraz kadına bak ya sen rahat ol takma
inan zaten 9 haftalıkken söyledim biliyorum çünkü böle olacağını.olmadı cinsiyeti de geç söyleyeceğim.dun azcik da o sinir olsun diye kızımız olursa elif koyacağız dedim
Canim benim kayinvalidem de dogumdan onceki gece benim hala inanasim gelmiyo kiz olcagina, oglan hissediyom diyodu
ay bunlar ne içiyorlar boyle ya

Günaydın herkese canım ben ilk 3 ay 5 kilo verdim. Doktorum vinalac verdi çok midem bulanıyo diye. İçinde zencefilde var. Grip ce mide bulandısına iyi gelir dedi ve tableti küçük kolay tutuluyor çok memnun kaldım ama reçeteye yazılmıyor para ile alıyorsun. Ama öyle bi iştah açtı ki bu ay 2_3 kilo aldım galiba hatta inşallah doktorda 4 çık.az diye dua ediyorum çok kilo aldım yaaa elimde değil mide bulantısında bitti.

İlk doğumda 20 kilo almıştım 6_7 kilosu üstüme yapışmıştı ne yaptıysam veremedim. Plates koşu yürüyüş bi ara fitnesss A bile gittim ama veremedim. Bu sefer napcam çok korkuyorum valla.

Canım konyada ki doktorun kimdi merak ettim.

Kızlar bu akşam kocişle kız bebek olursa diye isim düşündük Dilruba gönlü şen dertsiz demekmiş Mihrimah güneş ve ayın sultanı ikisinden birini koycaz tek olarak. Ama galiba Dilruba daha kibar geldi bize. Ve anlamına bayıldık kızımız dertsiz gönlü şen olsun hep:) sizce.nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…