bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Gecmiş olsun canım, bi daha yaşatmasn Allah. Sen ve bebegn iyi olun.

Kızlar bugun aktara gttik kakao, hndistan cevizi ve acı badm yagını sorduk. Acı badem yagna yakar dedi, hndstan cevizi de killanma yapar dedi, çatlaklar icin en iyi kakao dedi. Kakao yagi aldm tek sabun kalıbi gbi verdi. Alaniniz var mı?

Bende de pıhtılaşma var hemde folikasit eksikliğinden kaynaklanan pıhtılaşma biri ama doktor kes dediğinde söylemek aklıma gelmedi başka bir doktora daha sormak istiyorum tam emin olamadım
Canim elevitin icinde folikasit var bende 8 haftadan buyana decavit kullaniyorum elevitte ayni ikiside saglik ocaklari ucretsiz veriyor elevitte dmz varmis icime sinmedi attim decavite devam ediyorum tatlim

Son düzenleme:
Gecmis olsun canim.suyu bol ic tuzu az tuketiyorsan yemeklerde azcik fazlalastir.tansiyon dusuklugune su tuketimi fazla olunca iyi geliyor canim.bebegin iyidir ona bisey olmaz insallah

Gecmis olsun rabbim sifa versin insallah

Geçmiş olsun canım keşke bi hastaneye gitseydin bişey olmamıştır bebişe çünkü genelde hamileler baş dönmesi baygınlık yaşar. Ama doktoruna bildir bu durumu.

akşam akşam sinirim bozuldu.Kv aradı cinsiyet meraklısı dedim daha öğrenmedik çok.küçük diyo hic hissetmiyor musun?neymiş o oğlunu hissetmişmiş zamanında.Yok dedim rabbim sağlıklısıni versin gerisi önemli değil.bu seferde der yok kıyafet alçakmis bende o kadar istiyorsan sari beyaz al dedim.Bi daha da sormayın öğrenince ararim dedim.Tabi sonuç sinir eş den çıkarılır.

canım çok geçmiş olsun dilerim son olur....

Acele etmeyin annecim yakinda ogrenicez senin kadar bende merak ediyorum de sustur kuzum

Oy kuzum geçmiş olsun

Kızlar bnm 3 gündür fln aksamlari sol kolum uyusuyor.sizde oluyor mu nedendir acaba
Artik gucsuz kaliyoruz kansizlikta olunca halsiz oluyoruz benim iki haftadir var ikizler beni bitirdi diyorum vitamine dayaniyorum cekirdekli kuru uzum tuketiyorum dermanim kalmadi

Artik gucsuz kaliyoruz kansizlikta olunca halsiz oluyoruz benim iki haftadir var ikizler beni bitirdi diyorum vitamine dayaniyorum cekirdekli kuru uzum tuketiyorum dermanim kalmadi
Canm bana kan hapı da vermedi doktor.12.5 kanım demstim iyi gördü herhlde vermedi pazartesi sorcam bakalım. 1 hafta geçince bni telaş alıyor bebis nasıl diye bi hsswtseydik artık. Arada bsyler hssedyrm ama bebek mi bilmyrm daha erken miii

canım anlasa kızımda inan doğuma 1 ay var.Arıyor kız mi diye düşünebiliyor musun?ve şuan kızım onu hic sevmiyor 4.5 yaşında hissediyor çocuk.
Ayyy sasirmis kaynanan Allah yardimcin olsun kizimda bisey dememisti ama bunda oglan olacak diyip duruo bnde bakalim annecim hayirlisi diyorum hic bozma sinirini esinle de tartisma onun yuzunden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…