- 2 Mart 2016
- 1.465
- 3.335
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.141
Valla kendimi dışlanmis gibi hissediyorum sanki istenmiyoruzsibelce0 canim tabloya koyduklarimizda pek gelmiyorlar burda cogu kisi yok ama @Sihirlidegnek gelsin ozellikle seni soylicem eklemesi icin ama biraz rahatsiz kendisi tatlim boyle kucuk sorun icin sessizce gitme canim uzulurum
Şimdilik seviyoruz canım bebişler çıktıktan sonrada severiz inşallahSeverim o gobisleri
Benimde kizimda hic olmadi canim bundada olmaz korkma olsaydi ilk bebekte olurdu demekki ic karnimiz genis bizimŞimdilik seviyoruz canım bebişler çıktıktan sonrada severiz inşallahkızımda hiç çatlağım olmadı inşallah bundada olmaz
Geçmiş olsunKotu bir gun gecirdim kizlar cok mutsuzum. Tansiyonum 7 e 4 e dustu uzun bir sure kendimi kaybetmisim ve sayiklamisim canim annem cok korkmus. Bende kendome geldigimde cok uzuldum bebegim umarim iyidir. Doktora gitmek istemedim oyle mutsuzum. Yerimden kalkmak isteniyorum. Bugun birde astim atagi gecirdim. Insallah bir daha olmaz.
esim annesini bildiği için sadece ben konuştum boşver deyip geçti.inşallah daha sakin olacağım.saol canım sayende biraz saha sakinimAyyy sasirmis kaynanan Allah yardimcin olsun kizimda bisey dememisti ama bunda oglan olacak diyip duruo bnde bakalim annecim hayirlisi diyorum hic bozma sinirini esinle de tartisma onun yuzunden
Aynen canim sinirli bi gebelik gecirirsen kaynanana hic bisi olmaz olan sana olur bebek huysuz olur durmaz aglar yine laf cakar sana sutu yok doymuyo ondan agliyo diye yasadim biliyorum o yuzden ne kadar fresh bi hamilelik gecirirsen o kadar huzurlu bi bebegin oluresim annesini bildiği için sadece ben konuştum boşver deyip geçti.inşallah daha sakin olacağım.saol canım sayende biraz saha sakinim
Canım bu DMS ne acaba? Kötü bişeyse bende bırakayım .Benim öncekidoğumum da doktorum hiç bır ilaç kullanma diyordu vitaminleri bile tavsiye etmiyordu adam oğlumda bir tek ilaç kullanmamıştım acaba dedim şimdi adam haklı mı ?Canim elevitin icinde folikasit var bende 8 haftadan buyana decavit kullaniyorum elevitte ayni ikiside saglik ocaklari ucretsiz veriyor elevitte dmz varmis icime sinmedi attim decavite devam ediyorum tatlim
Aaa kadına bak ya sinir oldumakşam akşam sinirim bozuldu.Kv aradı cinsiyet meraklısı dedim daha öğrenmedik çok.küçük diyo hic hissetmiyor musun?neymiş o oğlunu hissetmişmiş zamanında.Yok dedim rabbim sağlıklısıni versin gerisi önemli değil.bu seferde der yok kıyafet alçakmis bende o kadar istiyorsan sari beyaz al dedim.Bi daha da sormayın öğrenince ararim dedim.Tabi sonuç sinir eş den çıkarılır.
Erkek de olsa kız de o zaman çatlasın doğuma kadar biraz kadına bak ya sen rahat ol takmacanım anlasa kızımda inan doğuma 1 ay var.Arıyor kız mi diye düşünebiliyor musun?ve şuan kızım onu hic sevmiyor 4.5 yaşında hissediyor çocuk.
Sol kolun üstüne yatıyor olmayasın canımKızlar bnm 3 gündür fln aksamlari sol kolum uyusuyor.sizde oluyor mu nedendir acaba
Ayyy canim olurmu oyle bir sey ayyy usg paylas yorum yapalim dermiyim usg tahmin ederlermi ask olsun tatlim kimin ne sorunu varsa paylasalim burda tatlim tablo neki orda duruyor ilk sayfada bakmiyoruz bile dedigim gibi arkadas gelsin yazariz bilgilerini canim kucuk bir konu icin kirilma tatlimValla kendimi dışlanmis gibi hissediyorum sanki istenmiyoruz
Benim de 12,6ydı, Cts günü doktorum Demir başlayalım Dedi, ben de erken değil mi değerlerim iyiydi demiştim ama aldım ilacı.Canm bana kan hapı da vermedi doktor.12.5 kanım demstim iyi gördü herhlde vermedi pazartesi sorcam bakalım. 1 hafta geçince bni telaş alıyor bebis nasıl diye bi hsswtseydik artık. Arada bsyler hssedyrm ama bebek mi bilmyrm daha erken miii
Elevitte domuz iceriyormus sahibeli yaniCanım bu DMS ne acaba? Kötü bişeyse bende bırakayım .Benim öncekidoğumum da doktorum hiç bır ilaç kullanma diyordu vitaminleri bile tavsiye etmiyordu adam oğlumda bir tek ilaç kullanmamıştım acaba dedim şimdi adam haklı mı ?
Aslında sağa daha çok yatıyorum. Akşamları bi de özellikle sol olunca bi sorayim dedm sizlereSol kolun üstüne yatıyor olmayasın canım
Tamam cnm bnm de düştü demek ki.pzrtsi soylucem.bn 6 haftalıkken kan idrar baktrmstm daha da baktirmadmBenim de 12,6ydı, Cts günü doktorum Demir başlayalım Dedi, ben de erken değil mi değerlerim iyiydi demiştim ama aldım ilacı.
Bugün hemogram baktırdım, hemoglobin olmuş 10,9 şok oldum, bu kadar düşme beklemiyordum.
Demir ilacı başlarsın toparlar düşükse.
Canim benim kayinvalidem de dogumdan onceki gece benim hala inanasim gelmiyo kiz olcagina, oglan hissediyom diyoducanım anlasa kızımda inan doğuma 1 ay var.Arıyor kız mi diye düşünebiliyor musun?ve şuan kızım onu hic sevmiyor 4.5 yaşında hissediyor çocuk.
Domuz var ne demek anlamadım cnmCanim elevitin icinde folikasit var bende 8 haftadan buyana decavit kullaniyorum elevitte ayni ikiside saglik ocaklari ucretsiz veriyor elevitte dmz varmis icime sinmedi attim decavite devam ediyorum tatlim
Doktora bir git o zaman nedensiz yere sol kol uyuşması iyi sayılmaz canım geçmiş olsunAslında sağa daha çok yatıyorum. Akşamları bi de özellikle sol olunca bi sorayim dedm sizlere
Maşallah canım yavrularınaElevitte domuz iceriyormus sahibeli yanidoktorumda decavit verdi eczane decavit yok elevitle ayni dedi 4 adet belki ictim saglik ocagi ucretsiz verdi onu kullaniyorum canim ben 3 gebeligimdede ayni doktora gidiyorum canim ayni vitamini yaziyor bebislerim de iyi doguyor mesala 4.600 dogdu buyuk oglum kucukte kendim ara ara ictim kilo almayim diye 3.700 dogdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?