bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geçmiş olsun canım bu haftalarda bayılmalar, baş dönmeleri olabiliyormuş bebeğine bile olmamıştır eminim önceki gebeliğimde ben de çok oluyordu ama astım krizi için biraz daha dikkatli ol ,tetikleyen şeylerden uzak dur bence

Ayyy sasirmis kaynanan Allah yardimcin olsun kizimda bisey dememisti ama bunda oglan olacak diyip duruo bnde bakalim annecim hayirlisi diyorum hic bozma sinirini esinle de tartisma onun yuzunden
esim annesini bildiği için sadece ben konuştum boşver deyip geçti.inşallah daha sakin olacağım.saol canım sayende biraz saha sakinim

esim annesini bildiği için sadece ben konuştum boşver deyip geçti.inşallah daha sakin olacağım.saol canım sayende biraz saha sakinim
Aynen canim sinirli bi gebelik gecirirsen kaynanana hic bisi olmaz olan sana olur bebek huysuz olur durmaz aglar yine laf cakar sana sutu yok doymuyo ondan agliyo diye yasadim biliyorum o yuzden ne kadar fresh bi hamilelik gecirirsen o kadar huzurlu bi bebegin olur

Canim elevitin icinde folikasit var bende 8 haftadan buyana decavit kullaniyorum elevitte ayni ikiside saglik ocaklari ucretsiz veriyor elevitte dmz varmis icime sinmedi attim decavite devam ediyorum tatlim
Canım bu DMS ne acaba? Kötü bişeyse bende bırakayım .Benim öncekidoğumum da doktorum hiç bır ilaç kullanma diyordu vitaminleri bile tavsiye etmiyordu adam oğlumda bir tek ilaç kullanmamıştım acaba dedim şimdi adam haklı mı ?

Aaa kadına bak ya sinir oldum şimdi sanki öğrenmişsin de kendilerinden saklıyorsun Allah sabır versin canım

canım anlasa kızımda inan doğuma 1 ay var.Arıyor kız mi diye düşünebiliyor musun?ve şuan kızım onu hic sevmiyor 4.5 yaşında hissediyor çocuk.
Erkek de olsa kız de o zaman çatlasın doğuma kadar biraz kadına bak ya sen rahat ol takma

Valla kendimi dışlanmis gibi hissediyorum sanki istenmiyoruz
Ayyy canim olurmu oyle bir sey ayyy usg paylas yorum yapalim dermiyim usg tahmin ederlermi ask olsun tatlim kimin ne sorunu varsa paylasalim burda tatlim tablo neki orda duruyor ilk sayfada bakmiyoruz bile dedigim gibi arkadas gelsin yazariz bilgilerini canim kucuk bir konu icin kirilma tatlim

Benim de 12,6ydı, Cts günü doktorum Demir başlayalım Dedi, ben de erken değil mi değerlerim iyiydi demiştim ama aldım ilacı.
Bugün hemogram baktırdım, hemoglobin olmuş 10,9 şok oldum, bu kadar düşme beklemiyordum.
Demir ilacı başlarsın toparlar düşükse.

Elevitte domuz iceriyormus sahibeli yani doktorumda decavit verdi eczane decavit yok elevitle ayni dedi 4 adet belki ictim saglik ocagi ucretsiz verdi onu kullaniyorum canim ben 3 gebeligimdede ayni doktora gidiyorum canim ayni vitamini yaziyor bebislerim de iyi doguyor mesala 4.600 dogdu buyuk oglum kucukte kendim ara ara ictim kilo almayim diye 3.700 dogdu

Tamam cnm bnm de düştü demek ki.pzrtsi soylucem.bn 6 haftalıkken kan idrar baktrmstm daha da baktirmadm

Maşallah canım yavrularına o zaman ben de decevit alayım . Çok iyiydi önceki doğumumda doktorum ama o zaman Konya'da doğum yapmıştım doktorum da orada Adana'da şimdi her şeyi en başa sardık. Neyse ki siz varsınız burada kendi doktorumuzdan duymadığımız şeyleri duyup araştırma biliyoruz . iyi ki varsınız kızlarrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…