bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar dün rüyamda şimdi söyleyip kimsenin midesini kaldırmak istemediğim bişey gördüm :) rüya tabirlerinde hamile bayan için erkek benek demek diyor daha cinsiyet belli olmadı ama hamile inen görülen rüyalar çıkar mı acaba itibar etmek lazım mı

Canım çok güzel isimler sanki Dilruba hanım hanımcık tatlı bir kız olur gibi geldi bana ben çok sevdim :) simay ismide çok konuşuldu benim en yakın arkadaşımın ismi o yüzden ona da çok sıcak bakıyorum

Tam bilemicem gerçek olurmu ama Allah hayırlara getirsin canım. Bende altın bilezik çeyrek altın altın rengi simli elbise giymişim böyle 3 kere altın gördüm erkek dediler ama bende hayırlısı diyorum.

Tam bilemicem gerçek olurmu ama Allah hayırlara getirsin canım. Bende altın bilezik çeyrek altın altın rengi simli elbise giymişim böyle 3 kere altın gördüm erkek dediler ama bende hayırlısı diyorum.
benim ilk olduğu için hayırlısı olsun sağlıkla kız erkek farketmez ama yine de bi merak oluyor işte insanda

ikisi de güzel canım ama mihrimah bende agir bastı Rabbim gönlünüze gore versin.Biz kız olursa Ezgi düşünüyoruz ama kızım Elif diyor...Daha çok değişir kızımda öyle olmuştu...4 isim arasında gidip gelmistik

merhaba anne adayları nasipse bende kasımda kucağıma alacağım yavrumu
hoşgeldin canım sağlıkla alalım bebislerimizi insallah

aminn ınşallah sizde sağlıkla alın sizin 2.doğumunuz sanırım. benim daha ilk heycanlıyım
İlkinde de Heyecanlıydım canım artık bebek bakımı sevgisi onunla ilgili herşeyi yaşayıp görüyorsun ama nr kadar tecrübeli olursan ol 2. De de çok heyecanlı oluyorsun inşallah sanada sağlıklı evlat versin Allah 2_3. Bebiş heyecanlarıda gör inşallah

Maşallah canım kuzuna sağlıkla kavuş ben kıza benzettim ilk foto benim kızımın fotosunda aynı gibi. Gönlüne göre olur inşallah
Gerçekten daha öncede kıza benzetmişlerdi inan görünce benim de içime öyle doğdu böyle kibar kibar hareketleri var

Canım Mihrimah Sultan'ı okumuşmuydun tarihte.. Adına şiirler yazılmış hatta Mihrimah Sultan'a aşık 7 genç.. Ben gençkızlığımda bu isme çok hayrandım kızım olsaydı koyardım herhalde.. Ben biraz tarih hayranıymdır.. İki di de çok güzel isimler rabbim layık olmayı nasip etsin

di mi can sonuçta insan nasıl heycanlanmasın ki :) iyi dileklerin içinde çok teşekkür ederim

Yok canım okumadım. İsim sözlüğüne bakarken denk geldi. Mihrimah da hoşumuza gitti ama sonundaki mah ismi kabalaştırıyormu sence. Dilruba söyleniş kibar diye daha yakın geldi bize. Ama Mihrimah da çok hoşumuza gitti. Bilmiyorum ikisi arasında karar vercez artık. Cinsiyet belli olsun bakalım erkek kız cepte 2 şer 3 er isim var netleştircez ozaman

hayırlı olsun Can'ım Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah doktor hiç cinsiyet tahmininde bulundu mu sana
amin inşallah. kendi doktorum ve ikili testi yapan bir tahminde bulunmadı henüz erken falan diye. Ama ben hamile kaldığım ilk günden beri hep erkek dedim genelde tahminlerim yanılmaz hiç. Rüyamdada erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm. Bende çalıştığım hastanede radyologa baktırdım o da %80 erkek dedi :)

Arkadaşlar merhaba bende Allah izin verirse kasım annesi olacağım bugün ikili tarama sonucu gösterdim kötü demedi ama 3 lü test için 1 ay sonra tekrar gel dedi açıkcası biraz korktum ilk çocuğum düşük oldu bu bebeğimi kucağıma almayı çok istiyorum resmi yükledim anlayan varsa bi bakabilir misiniz arkadaşlar

Dilruba ismi benim de favorilerm arasnda canım, guzel bi isim☺

Kizlar sizce bu haftada cinsiyet kesin belli olur mu ? Yarin muayene olacam devlette eger solemezlerse ozele gtmeyi dusunuorum ama tabi bu haftada kesin belli oluosa gidecem sizce gitmelimiyimm?
Devlete git 2 hafta sonrada ozele git derim canim yinede devletteki dok. Sor canim insallah soyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…