- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.201
Canim nup gorunmuyor tipi kiza benzettim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah
Ben bu Çarşamba gidicem inşallah ikili test için belki bişey söyler doktor ama benimde içime erkek doğuyor :) 25 kasımlar erkek mi olacak acabaamin inşallah. kendi doktorum ve ikili testi yapan bir tahminde bulunmadı henüz erken falan diye. Ama ben hamile kaldığım ilk günden beri hep erkek dedim genelde tahminlerim yanılmaz hiç. Rüyamdada erkek bebek emzirdiğimi görmüştüm. Bende çalıştığım hastanede radyologa baktırdım o da %80 erkek dedi :)
Gunaydin cnm ben ilk oglumda 58 kilo ile basladim 85 ile doguma gittim boyum 1.69 ogulum 1 yasina girdi ben gunde 6 ogun yedim az az 2 satte bir yedim meyve salata yogurt kahvaltim her gun var aksam yemegimi 5=30 da yedim acikirsam yesil elma aralarda yesil cay ictim oglumu pusete aldim 1=30 saat yuruyus yaptim 3 gun yurudum bir gun evde kaldim ve 5 ayda 58 kilo oldum ve ramazan ayina girdik yurusu biraktim 56 oldum diger oglumda kisa denk geldi her insan azda olsa kilo alir ve ben 58 ile ikinci ogluma subat ayinda hamile kaldim buyuk oglum 22 aylikti bu defa ekmegi cikardim hayatimdan sadece kahvaltida yedim diger ogunler yogurt sut salata yesil elma findik ceviz badem siyah cekirdekli kuru uzum tuketerek 72 ile doguma girdim ve ciktigimda zayiftim :) 3 -4 kilo vardi uzerimde onuda verdim bakalim bu defa nasil olcak ikizlerde elim ayagim titriyor biseyler yiyorum zor geciyor kilo aldim 2 kilo daha 3 aylik ve 10 kilo alsam sukur edecem ama 18 kilo alirim gibi geliyor bakacagiz artik yaza denk geliyor aslinda fazlada almayiz insallahGünaydın herkese canım ben ilk 3 ay 5 kilo verdim. Doktorum vinalac verdi çok midem bulanıyo diye. İçinde zencefilde var. Grip ce mide bulandısına iyi gelir dedi ve tableti küçük kolay tutuluyor çok memnun kaldım ama reçeteye yazılmıyor para ile alıyorsun. Ama öyle bi iştah açtı ki bu ay 2_3 kilo aldım galiba hatta inşallah doktorda 4 çık.az diye dua ediyorum çok kilo aldım yaaa elimde değil mide bulantısında bitti.
İlk doğumda 20 kilo almıştım 6_7 kilosu üstüme yapışmıştı ne yaptıysam veremedim. Plates koşu yürüyüş bi ara fitnesss A bile gittim ama veremedim. Bu sefer napcam çok korkuyorum valla.
Evet guzel canim ama rabbim pasa nasip etsin mehmet selim koyarsiniz insallahKızlar bu akşam kocişle kız bebek olursa diye isim düşündük Dilruba gönlü şen dertsiz demekmiş Mihrimah güneş ve ayın sultanı ikisinden birini koycaz tek olarak. Ama galiba Dilruba daha kibar geldi bize. Ve anlamına bayıldık kızımız dertsiz gönlü şen olsun hep:) sizce.nasıl?
Sağol canım bilgi için sen şimdi ikizlerde 30 kiloda alsan doğumdan sonra çok kolay verirsin benim akrabanın ikizleri 2 yaşında tığ gibi incecik kaldı. İkiz zor canım rabbim sana kolaylık versin. Bakalım nolcak bende dikkat etmeye çalışıyorum ama iştahım açıldı elimde olmadan yiyorum geceleri çook acıkıyorum midem kazınıyor elim ayağım titriyor atıştırıyorum genellikle yoğurtla geçiştiriyorum ama bazen peynir ekmek falan allah yardım etsin banada:)Gunaydin cnm ben ilk oglumda 58 kilo ile basladim 85 ile doguma gittim boyum 1.69 ogulum 1 yasina girdi ben gunde 6 ogun yedim az az 2 satte bir yedim meyve salata yogurt kahvaltim her gun var aksam yemegimi 5=30 da yedim acikirsam yesil elma aralarda yesil cay ictim oglumu pusete aldim 1=30 saat yuruyus yaptim 3 gun yurudum bir gun evde kaldim ve 5 ayda 58 kilo oldum ve ramazan ayina girdik yurusu biraktim 56 oldum diger oglumda kisa denk geldi her insan azda olsa kilo alir ve ben 58 ile ikinci ogluma subat ayinda hamile kaldim buyuk oglum 22 aylikti bu defa ekmegi cikardim hayatimdan sadece kahvaltida yedim diger ogunler yogurt sut salata yesil elma findik ceviz badem siyah cekirdekli kuru uzum tuketerek 72 ile doguma girdim ve ciktigimda zayiftim :) 3 -4 kilo vardi uzerimde onuda verdim bakalim bu defa nasil olcak ikizlerde elim ayagim titriyor biseyler yiyorum zor geciyor kilo aldim 2 kilo daha 3 aylik ve 10 kilo alsam sukur edecem ama 18 kilo alirim gibi geliyor bakacagiz artik yaza denk geliyor aslinda fazlada almayiz insallah
Mehmet selim mi:) inşallah rabbim bilir artık. Biliyormusun akşam kız ismi konuşurken içime kız sevgisi düştü yeniden. Bi mihrimahhhh diye bi dilrubaaaa diye bağırıp duruyoruz kocişle hangisi güzel diye karar veremedik. Erkek ismi 3 e düştü. Mehmet emir mehmet selim mehmet yavuz. Rabbim paşada olsa prensesde olsa sağlıklı versin canım. Ama gönlümün içinde erkek var offff kafa çorba oldu hadi bye:)Evet guzel canim ama rabbim pasa nasip etsin mehmet selim koyarsiniz insallah
Metin çapar 'dı canım biraz pahalı ama ben memnundum İlgili bir doktorCanım konyada ki doktorun kimdi merak ettim.
Son 7 gun kaldi icindeki bebisi ogrenmene rabbim saglikla gonlundekini nasip etsin insallahMehmet selim mi:) inşallah rabbim bilir artık. Biliyormusun akşam kız ismi konuşurken içime kız sevgisi düştü yeniden. Bi mihrimahhhh diye bi dilrubaaaa diye bağırıp duruyoruz kocişle hangisi güzel diye karar veremedik. Erkek ismi 3 e düştü. Mehmet emir mehmet selim mehmet yavuz. Rabbim paşada olsa prensesde olsa sağlıklı versin canım. Ama gönlümün içinde erkek var offff kafa çorba oldu hadi bye:)
Allah hicbirimizi korktuklarimizla imtihan etmesin canim, gonlunu ferah tut, iyi haberler al insaallah :)Bugün kontrolumuz var heyecan korku dorukta dua edin bize lütfen hayirlisi ile cikalim. İlk kizimi 20. Haftada kaybettim tamda bu haftalarda öğrenmiştim rahatsizligini. Ve bugün 5. Yili olumunun. bi tarihe denk geldi kontrolumuz öyle çok korkuyorumki.
aynısından bitanede bende var o yüzden haber vermedik daha hamile olduğumu eşim sen ne zaman söylemek istersen o zaman söyleriz dedi kızımda doğana kadar erkek ben hissediyorum diyip durdu hayır kız anne dedikçe eşim inatla devam etti mal gibi bide onun adını koydum bu sefer Allah izin verirse karıştırmıcam kimseyi özellikle kendi annemi aklıma geldikçe sinirlerim tepeme çıkıyoresim annesini bildiği için sadece ben konuştum boşver deyip geçti.inşallah daha sakin olacağım.saol canım sayende biraz saha sakinim
Rabbim cuma gunun suyu yuzu hurmetine saglikla nasip etsin kucagina almayi insallah.. hayirli cumalar dua ileBugün kontrolumuz var heyecan korku dorukta dua edin bize lütfen hayirlisi ile cikalim. İlk kizimi 20. Haftada kaybettim tamda bu haftalarda öğrenmiştim rahatsizligini. Ve bugün 5. Yili olumunun. bi tarihe denk geldi kontrolumuz öyle çok korkuyorumki.
Aminn inş teşekkürler herkese hayirli cumalarRabbim cuma gunun suyu yuzu hurmetine saglikla nasip etsin kucagina almayi insallah.. hayirli cumalar dua ile
Aminnnnnnn insAllah hicbirimizi korktuklarimizla imtihan etmesin canim, gonlunu ferah tut, iyi haberler al insaallah :)
Canım benim senin gönlündeki samimiyeti hissediyorum. İnşallah 1 hafta sonra bebişim bizi yormadan cinsiyetini gösterir. Sende 16. Haftada kızlarını görebilirsin inşallah. Benim bir kızım var birdaha olsada olur 3. Tekrar deneriz ama senin için inşallah istediğini ver allahım diyorum. 4 tane bebiş içinde kız sevgisine tatsın çünkü bu senin son gebelik olur galiba tatlım. Allah duysun bu cuma günü herkesin gönlündeki güzellikleri versin inşallah o ol der ve olur.Son 7 gun kaldi icindeki bebisi ogrenmene rabbim saglikla gonlundekini nasip etsin insallah
Başından geçen zor bir olay ama her seferinde de aynı olacak diye bişe yok. Korkma canım dua et bol bol İnşallah bebişini sağlıcakla alırsın kucağına ama moralini yüksek tut bebiş etkilenir.Bugün kontrolumuz var heyecan korku dorukta dua edin bize lütfen hayirlisi ile cikalim. İlk kizimi 20. Haftada kaybettim tamda bu haftalarda öğrenmiştim rahatsizligini. Ve bugün 5. Yili olumunun. bi tarihe denk geldi kontrolumuz öyle çok korkuyorumki.
Canım bu sefer bebişin sağlıklı olcak endişelenme her defasında aynısı olcak diye bişey yok korkma içini ferah tut bizede güzel haberlerle gel.Bugün kontrolumuz var heyecan korku dorukta dua edin bize lütfen hayirlisi ile cikalim. İlk kizimi 20. Haftada kaybettim tamda bu haftalarda öğrenmiştim rahatsizligini. Ve bugün 5. Yili olumunun. bi tarihe denk geldi kontrolumuz öyle çok korkuyorumki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?