bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
benimkide doktor kız dedi diyorum 5 kere değişir o dedi 2 oğlun var hala erkek peşindesin dicem en sonunda şaka gibi

Amin insallah canim rabbim duysun cumlemizin dualarini kiz beni duygulandirdin gozlerim doldu vallahi evet son sansim baskada olmicak kiz sevgisini tatdirsin kimine oglu varsa kiz kimine kizi varsa oglan sevgisi asilatsin rabbim ol der olur inssalah... amin

Son düzenleme:
Canimm dualarim seninle bu bebegini kollarina alip kokluycaksinnn

Canim nup gorunmuyor tipi kiza benzettim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah
Teşekkür ederim canım inşaallah sağlıkla kız evlatlarımız olur... Enes kalınlığına baktı normal dedi ikili tarama için kan verdim bir hafta sonra çıkacakmış... Hiç istemiyordum yaptırmak zma doktor kabul etmedi

Oh ne güzel biz daha beklemedeyiz cinsiyeti belli olunca düşüncez gerçi kız olursa ismi kesin gibi rüyamda görmüştüm zümra isminde kız çocuğu yanına da Nil koymayı düşünüyorum zümra Nil olacak Allah izin verirse ama oğlum olursa çok zor olacak isim bulması ilk oğlumda da zorlanmıştık baya Yusuf eymen koyduk 7. Ayda ancak karar verdik... Yok bana Mihrimah kaba gelmiyor aksine severim ağır isimleri Dilruba da çok güzel bir isim hem daha Zaman'ımızda var kimbilir belki başka bir isime birden ısınırsın

Kızlar isim konusu bizdede muamma oğlumun adını ben koymuştum eşim bunu ben koycam diyor erkek olursa fırat diyor kendi adına oğlumun adınada uygun kıza bişey demedi ben eski isimlerden istiyorum mesela zeynep yanına bişeyler takabilirim oğlumda iki isimli yanına ne yakışır sizce

Arkadaslar dün ki kontrolüm de doktor folic asiti bırak artık kan ilacına baslıcaz dedi

13+1 dim dün. hala folic asit içen var mı acaba aramızda

insanın en güzel anlarına mahvediyorlar ya.Bize de söylemişlerdi ama ben koymadım kızımın tek.ismi var.Hatta kimliği çıkana kadar bekledi.Normalde koyardım beni sinir edip hamile hamile logusa logusa ağlatmasaydi.Neyse düşünmek bile istemiyorum Rabbim Cuma gününün hurmetine herkese sağlıklı hayırlı gönlündeki evladı nasip etsin insallah

Boşver iyi ki koymamışsın ismini :)
Gıcık kaynanalara sinir oluyorum.
Lohusa kadını bi rahat bırakın be.

Arkadaslar dün ki kontrolüm de doktor folic asiti bırak artık kan ilacına baslıcaz dedi

13+1 dim dün. hala folic asit içen var mı acaba aramızda
cnm senle bizim sat lar aynı. benim ultrosonda biraz önde gidiyor. Bana demir hapı oreferon vermişti dahiliye (jinekolog yolladı)
Demir hapı kan hapı oluyor demi? Ben 9. haftadan beri yani 4-5 haftadır demir hapı kullanıyorum. folik asit e de son adetimden 5 gün önce başlamıştım hala içiyorum salı günü kendi doktoruma gideceğim bırak derse bırakcam. Bi kaç kez devlete gittim devlette ki doktor hiç bırak falan demedi.. Bende devam ediyorum. Şimdi salı günü doktor büyük ihtimal bırak diyecek. Bana sağlık ocağında ki hemşire de folik asiti bırakınca decavit e başlayacaksın dedi. Decavit verdi bana...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…