bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Suan nasilsa doguncada oyle olur canim oglumda oyleydi

bizde koymayacaktık iki ismi var kızımın kendi annem ben doğuma girince eşime annenin isminide koyalım demiş eşimde benden için istemez demiş annem ben ikna ederim onu tek erkeksin koy oglum bekler demiş bu sefer agzını açtrmıcam karışmasınlar

Allah allah annen de ilginçmiş kusura bakma. Bari yanında dile getirse fikrini söylersin. Böyle saklı gizli kayınvalideler söyler oğullarına. Kv ismi neydi merak ettim. Annene söyle erkek olursa babanın adını koy demesin bu seferde.yanlış anlama ama şaşırdım annene gerçi iyi niyetli söylemiştir ama karşı taraf haketmesi lazım.

Ay bizim ki cok kucuk daha anlamiyo insallah uzulmez o kadar korkuyorum ki ya uzulurse ya incinirse onu sevmedigimiz hissine kapilirsa diye zarar vermez kardesine yani biliyorum ama iste aceba ne hisseder

Benim kv de de istedi illa ismimi koyun diye bakti esimde bende istemiyoz geri yan cizdi saka yaptim canim diye

Ay bizim ki cok kucuk daha anlamiyo insallah uzulmez o kadar korkuyorum ki ya uzulurse ya incinirse onu sevmedigimiz hissine kapilirsa diye zarar vermez kardesine yani biliyorum ama iste aceba ne hisseder
Benim kardeşimle aramda 20 ay var, tabi kıskanmışım ama hiç zarar verme davranışım yokmuş annemin dediği.
Bence yaşların yakın olması güzel bişey.

Cnm bana da 12+3de fakultede doçent soylemedi. 13+4de ozele gttm hem eşim de gördü hem 15 dkka fln inceledi güzel baktı bi taraftan bilgi verdi.Yüzde 70 erkek dedj.senin artık bellidir ozele gt bnce
sorma ya yatmam la kalkmam bır oldu hıcbı bılgı yok cocugun boyunu bıle bılmıorum kalp atısını bıle dınletmedı

Benimde tsh dusuk cikti nodul varmis 2 tane ultrasonda cikti ilac vermedi 1 ay sonra tekrar tahlil yapilcak
T3 t4 e de bakilmasi gerekiyor doktorun tam karar verebilmesi icin yinede diger arkadaslar daha ayrintili aydinlatir canim seni.endise etme
Evet sağlık ocağında ki hemşire tsh 4 e falan da bakılması gerekiyor direk tsh bakıp ilaç vermiş dedi bana.. sağlık ocağında ki sonra dan yaptırdığm tahlillerde tsh 4 falan da vardı ama halk sağlığı labaratuvar sonuçları farklı çıkar dedi. hiç tekrar bu hastanede tahlil yaptır falan demedi dozunu düşürdü devam et dedi

Evet haklısın başka doktora daha gitmeliyim sağol

haklısın... Ben tekrar tahlil yaptırayım en iyisi değerlerim ne düzeyde görmek için

Canım sağlık ocağındaki tahliller çok güvenilir çıkmıyo biz gördük bunu. Bende aynı ilacı kullanıyorum tsh normal çıkıyo çok şükür ama ilacı kesmeyi göze alamıyolar ya yükselirse diye bu ilacın zararı yok ve çok önemli bu hormon. Ayda 1 kan veriyorum t4 tsh başka benzer hormonlarada bakılıyo. Ben farklı 2 hastanenin doktoruna gittim biri dahiliye biri endokrin hepsi kullan diyo ilacı.

Hosgeldin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah takvim kur istersen takip edersin hesap bilgilerini duzenleye gir asagilarda takvim var 9-11-2016 ordaki bosluga tarihi yaz canim 3 subat 9 kasimada tahmini dogum canim saglikla kalin

Kızlar bu gün randevum vardı . Doktor yine cinsiyetle ilgili yorum yapmadı sizin bir tahmininiz varmı. Mevhibe Meyra ,Aydede 88 etiketlemeyi çözemedim.
Etikketlerken My moonlight busekilde tatlim ben net goremedim canim usg net degil rabbim saglikla nasip etsin insallah 3 hafta sonra net ve kesin ogrenirsin canim saglikla kalin

Bizde tam tersi oldu ilk çocukta erkek olduğunu söyledik yok ben kız hissediyorum diyor Bebek battaniyeleri pembe ördüğü kazaklar pembe sinir oldu eşim hiç birini giydirmedi anne biz sana erkek dedik hala ne kız muhabbeti yapıyorsun dedi oğlum olmaz sandı herhalde dedim bende görümcelerim ve eltinin hep ilk çocukları kız olunca bende de onpotansiyali gördüm birde isim Peygamber ismi diye eşim Yusuf istedi meğer ölen amcasının ismi Yusuf'muş koydurmam Allah koydurmam babası dururken amcasını koydu derler diye ne muhabbetler dönmüştü eşim bana söylemedi bile boşver sen onları dedi hep

bende şimdi nette biraz araştırma yaptım hamileliğin 20. haftalarına kadar bebek anneden alıyormuş bu hormonu o yüzden önemliymiş. ben şimdi çarşamba gününe randevu aldım tekrar tahlil yaptırcam bakalım değerler ne durumda

Kızlar bu gün randevum vardı . Doktor yine cinsiyetle ilgili yorum yapmadı sizin bir tahmininiz varmı. Mevhibe Meyra ,Aydede 88 etiketlemeyi çözemedim.
Usg de 12+6 da gorunuyor haftan canim takvimin 1 hafta geriden geliyor 21 kasim tahmini dogum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…