bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım bende hala içiyorum doktor iMoM diye bi ilaç verdi folik asitte 1 haftalık falan kalmıştı bitinceye kadar iç dedi ben devam ediyorum..

canım merhaba bişey soracaktım bende hamileliğimin başından beri imom omega kullanıyorum sadece dr sordum bu yeterli daha sra demir ilacı vereceğm ayrıca dedi sen başka bi ilaç kullanıyormusun?

canim 11+3 de yanilma cok oluyor bence 14 ve 16 haftayi bekle birde usg varsa paylasirmisin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah
öyle mi dersin ? ama doktor çok büyük ihtimalle dedi....
resimde atamıyorum şuan kullandığım telefon çok ski çözünürlüğü çok az :'(

Kızlarrrrrrr oluşları 28 olmuş bayrağı önde taşıyorlarrr bakalım herkes 16 doldurunca ne olacak
16 da kesinlesir bakalim dusekekmi erkekler yoksa yukselecekmi :) ben ankettimi degistirmem insallahhhh... amin

Canım benim görümcem hamile temmuzda doğurcak ben onunkine baktım 1.2 ense kalınlığı ama oğluşu olcak bu teoride yalan oldu

Canım benim görümcem hamile temmuzda doğurcak ben onunkine baktım 1.2 ense kalınlığı ama oğluşu olcak bu teoride yalan oldu
My moonlight de 1.20 yani 1.2 demek canim bence 1.mm alti kiz gibi geliyor bana sen kizina baktinmi birde 12 + da yapilan ense olcumu olucakmis burda arkadas biri yazdi 1.3 erkek demis doktoru hayirlisi sonucta teori :)

sorma ya yatmam la kalkmam bır oldu hıcbı bılgı yok cocugun boyunu bıle bılmıorum kalp atısını bıle dınletmedı
Cnm bnm doçent ücretli hem de özelin iki katı ücreti. Tamam o da baktı ama yine özel hastanedeki gbi nazın gecmiyo.cinsiyet der demez daha belli olmz deyip kestirip attı.bi hafta sonra ozeldeki doktor hemen söyledi cinsiyeti.bi de bayan doktorlar daha konuşkan oluyor herhlde her şeyi anlatiyor

Selam kızlar dün tekrarlayan idrar yolu enfeksiyonu için doktora gittim ve bebişimi de gördüm ultrasonda 12+2 çıktı yavrum. Bir de doktorum ikili test isteyip istemediğimi sordu istemiyorum dedim. O zaman bakalım ense kalınlığına dedi ve 0.91cm çıktı. Cinsiyet tahmini de yaptı erkek dedi ve bi çıkıntı gösterdi bacak arasında ama ben pek inanmıyorum bu haftalardaki tahminlere. Tabi inşallah doğru bi tahmindir

Canım bizim ense kalınlığı 12. haftada ölçüldü, 0,7 idi , bebiş erkek biliyorsun, görümcem de hamile onun da doğumu sizler gibi kasım ayında, onun da 1,06 çıkmış, dün 13+4 idi ,erkek dedi doktoru, sanırım teori çöpe gitti kuzum ya.

Cnm benim de fakültedeki doktor burnunu göremedi. Kilo var biraz sende fln dedj ya aletler de kötüydü bilemiyorum. Ensesi 1.3 çıktı o iyi çıkınca bn fazla Takma dim. Bi hafta snra özelde gördü doktor burun kemiği.

özelde baktırdım bende canım kendi dr ikiti taramadan sonra baktı göremedim dedi burun kemiğini pzt kan sonucum inşallah güzel çıkar canım çok kafama takıldı iyi düşünmem lazım biliyorum ama insanın elinde değil hormonlarda etkili galiba iki gözüm iyi çeşme oluyorum

Yok canım ense ölçümü iyi sonuçta bnce takma.bnm de ikili tarama sırasında gozukmedi işte burun kemiği bi hafta sonra gözüktü. Ensesi 2.5dan az sonuçta burun kemiği de gözükür bnce boşuna üzme kndini

çok sağol canım inşallah bende güzel sonuçlar alıcam allhın izni ile pzt iple çekiyorum

Ben hiç bilmiyorum ya ense kalınlığı ne kadar.ultrasonda yazmıyo.doktor da herhangi bir değer söylemedi.zaten değiştirdim doktoru o ayrı da.son kontrolde olumsuz bişey yok dedi sadece

Teorinin çöpe gitmesine hiç bukadar sevineceğimi tahmin etmezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…