- 11 Eylül 2015
- 843
- 419
- 23
- 40
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.281
Ay sorma benımkı de sardı cocuga zarara verırız dıye saldırıcam ama bır gun))))))Merhaba, ben tüp bebek ile hamile kaldım ve ilk hamileliğim.. doktor 5. haftada yasak dedi. şimdi de soramıyorum yasak devam ediyor mu diye.. çünkü eşim yasak değil dese de ben yapmam diyor. çok pimpirikli oldu maalesef bu süreçte.. ben de sormuyorum artıkk.. ama birçok arkadaşım tüm hamilelik boyunca normal yaşadılar cinselliği.. sadece daha dikkatli tabi ki.. hatta anne mutluluk hormonu salgıladığı için bebeğe de iyi geleceğini yazan yazılar bile var bazı forumlarda vs..
15 Şubat sat 21 Kasımmı oluyor .Usg de 12+6 da gorunuyor haftan canim takvimin 1 hafta geriden geliyor 21 kasim tahmini dogum galiba
Canım karanlık çıkmış cinsiyeti geçtim kafası nerede poposu nerede onu bile farkedemedim. Sağlıkla kucağına al gönlüne göre olsun canım. Etiketlerken başına @ işareti koy boşlukbırakmadan ismi yaz canım.Kızlar bu gün randevum vardı . Doktor yine cinsiyetle ilgili yorum yapmadısizin bir tahmininiz varmı. Mevhibe Meyra ,Aydede 88 etiketlemeyi çözemedim.
Tmm canimCanım karanlık çıkmış cinsiyeti geçtim kafası nerede poposu nerede onu bile farkedemedim. Sağlıkla kucağına al gönlüne göre olsun canım. Etiketlerken başına @ işareti koy boşlukbırakmadan ismi yaz canım.
Amin insallah rabbim nasip etsin iki kizina bir oglan kardes guzel duan icin amin diyorum tatlim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah.. hayirli cumalar dua ile15 Şubat sat 21 Kasımmı oluyor .Ikra meyra canım sana çok dua ediyorum çok istiyorsun ikizlerin kız olmasını.Rabbim hayırlı olarak kız nasip etsin inşallah. Sen nasıl istiyosan bende aynı şekilde çok istiyorum iki kızımdan sonra bir tane oğlum olmasını. Bu cuma gününün hürmetine Rabbim kabul etsin. AMİNNN.
Evet canim 15 subat 6 ekliyor takvim 21 kasim tahmini dogum tatlim15 Şubat sat 21 Kasımmı oluyor .Ikra meyra canım sana çok dua ediyorum çok istiyorsun ikizlerin kız olmasını.Rabbim hayırlı olarak kız nasip etsin inşallah. Sen nasıl istiyosan bende aynı şekilde çok istiyorum iki kızımdan sonra bir tane oğlum olmasını. Bu cuma gününün hürmetine Rabbim kabul etsin. AMİNNN.
Canım doktorun usg eski ozaman eskilerin görüntüsü seninki gibi. Ense ölçümü benimkide 1.20 niye umutsuzluğa düştün canım? Erkek istiyosun galiba. Sen allaha bırak sadece dua et ben öyle yapıyorum canım. Belki Bizimki kibar paşa olurTmm canimMy moonlight öğrendim. Özel hastaneye gidiyorum bide nasıl bir Usg ise şimdiye kadar hiç net olarak verilmedi. Ense ölçümüde biraz umutsuzlastirdı beni 1.20 dedi. İnşallah ense ölçüm teorisi doğru sonuç vermez :)
Iki kizin sonuclarina baktinmi canim.ense olcumu farkli ise belki erkektir bebisin :)Tmm canimMy moonlight öğrendim. Özel hastaneye gidiyorum bide nasıl bir Usg ise şimdiye kadar hiç net olarak verilmedi. Ense ölçümüde biraz umutsuzlastirdı beni 1.20 dedi. İnşallah ense ölçüm teorisi doğru sonuç vermez :)
Iki kizi var canim buda 3 gebelik rabbim gonlune ve gonmuze gore saglikla nasip etsin insallah :) burda birinin 1.3 ensesi erkek demis doktoru belki 1.mm ustu erkek olabilirCanım doktorun usg eski ozaman eskilerin görüntüsü seninki gibi. Ense ölçümü benimkide 1.20 niye umutsuzluğa düştün canım? Erkek istiyosun galiba. Sen allaha bırak sadece dua et ben öyle yapıyorum canım. Belki Bizimki kibar paşa olur
Ayy inşallah öyledirIki kizi var canim buda 3 gebelik rabbim gonlune ve gonmuze gore saglikla nasip etsin insallah :) burda birinin 1.3 ensesi erkek demis doktoru belki 1.mm ustu erkek olabilir
canim birseyi yoktur bebisin sagliklidir insallah baska doktorada git bu dusunce bebegine zarar verir rabbim saglikla nasip etsin insallahSelam kızlar bende kasım annesiyim kısmetse dün ikili testimi yaptım iklide bişey demedi uzman ama kendi doktorum usg den baktı bi 15 dk kadar ve burun kemiğini göremedim dedi kan sonuçları çıkınca değerlendireceğini söyledi ense 1.9 çıktı ve kıza benziyor dedi burun kemiğini neden görememiş olabilir
İnşallah iyidir bebişin canım başka doktora git kendini yıpratmaSelam kızlar bende kasım annesiyim kısmetse dün ikili testimi yaptım iklide bişey demedi uzman ama kendi doktorum usg den baktı bi 15 dk kadar ve burun kemiğini göremedim dedi kan sonuçları çıkınca değerlendireceğini söyledi ense 1.9 çıktı ve kıza benziyor dedi burun kemiğini neden görememiş olabilir
canim 11+3 de yanilma cok oluyor bence 14 ve 16 haftayi bekle birde usg varsa paylasirmisin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallahdevlet hastanesinde 11+3 de büyük ihtimalle erkek dedi doktor..kız istiyodum ama bakalım ...
kan sonucum pzt çıkıcak canım sonuç çıksın bakalım dedi dr inşallah canım inşallahİnşallah iyidir bebişin canım başka doktora git kendini yıpratma
kötü düşünmemeye çalışıyorum canım bi yandanda yaptırmasamıydım testti diyorum pzt iple çekiyorum hakkımızda hayırlısı canım sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimcanim birseyi yoktur bebisin sagliklidir insallah baska doktorada git bu dusunce bebegine zarar verir rabbim saglikla nasip etsin insallah
İnşallah canım eli ayağı düzgün bir paşa olsunda kibar olsun. Çok dua etim canım Ben ALLAH a güveniyorum nasip eder inşallah. Sanada Rabbim gonlundekini nasip etsin canım .Canım doktorun usg eski ozaman eskilerin görüntüsü seninki gibi. Ense ölçümü benimkide 1.20 niye umutsuzluğa düştün canım? Erkek istiyosun galiba. Sen allaha bırak sadece dua et ben öyle yapıyorum canım. Belki Bizimki kibar paşa olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?