- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.321
Canim senin bebegin ense 1.3 olctu degilmi canim ve erkek dedi doktorun demi ..hayirli cumalarCnm bnm doçent ücretli hem de özelin iki katı ücreti. Tamam o da baktı ama yine özel hastanedeki gbi nazın gecmiyo.cinsiyet der demez daha belli olmz deyip kestirip attı.bi hafta sonra ozeldeki doktor hemen söyledi cinsiyeti.bi de bayan doktorlar daha konuşkan oluyor herhlde her şeyi anlatiyor
Ben bu başlığı takip edemiyorum kızlar eylül başlığındayım, Allah herkesin gönlündekini hayırlı etsin inşallah, kız mı erkek mi bekliyordun:)Teorinin çöpe gitmesine hiç bukadar sevineceğimi tahmin etmezdim
Evet canm 1.3 ve erkek dediCanim senin bebegin ense 1.3 olctu degilmi canim ve erkek dedi doktorun demi ..hayirli cumalar
İki kızım var gönlümdeki erkek canım . Doktorlar sağolsun inatla soylemiyorlar. Bizde her teoriyi araştırıp duruyoruz :)Ben bu başlığı takip edemiyorum kızlar eylül başlığındayım, Allah herkesin gönlündekini hayırlı etsin inşallah, kız mı erkek mi bekliyordun:)
Hadi yaaa bende 1.mm digeri 0.9 mm olunca ikisi kiz diye cok sevindim simdi 16 haftayi beklemek kaldi gelsin bakalim 16 haftamizCanım bizim ense kalınlığı 12. haftada ölçüldü, 0,7 idi , bebiş erkek biliyorsun, görümcem de hamile onun da doğumu sizler gibi kasım ayında, onun da 1,06 çıkmış, dün 13+4 idi ,erkek dedi doktoru, sanırım teori çöpe gitti kuzum ya.
Canım benim zaten 15. haftaya gelmişsin maşallah, bir şey kalmamış, nasıl bakalım PRENSESLERHadi yaaa bende 1.mm digeri 0.9 mm olunca ikisi kiz diye cok sevindim simdi 16 haftayi beklemek kaldi gelsin bakalim 16 haftamizcanim nasilsin pasamiz nasil :) rabbim saglik versin kuzu saglikla kalin hayirli cumalar
Oh oh çok iyi canımcım bizim teorileri çöp kutusu almıyor konteynır A ihtiyacımız varCanım bizim ense kalınlığı 12. haftada ölçüldü, 0,7 idi , bebiş erkek biliyorsun, görümcem de hamile onun da doğumu sizler gibi kasım ayında, onun da 1,06 çıkmış, dün 13+4 idi ,erkek dedi doktoru, sanırım teori çöpe gitti kuzum ya.
:):):) İnşallah gönlündeki gibi olur canım ya, Feyza hanım bazen haleti ruhiyesine göre de davranıyorOh oh çok iyi canımcım bizim teorileri çöp kutusu almıyor konteynır A ihtiyacımız varama galiba kız benimki yoksa aynı doktor niye 12. Hafta sana söylesin bana söylemesin pipi çabuk görülüyor galiba biz daha 1 hafta daha beklicez. Cvb için teşekkürler canım.
Sen takip etmesende biz bazen çağırırım canım:) bendeCanım benim zaten 15. haftaya gelmişsin maşallah, bir şey kalmamış, nasıl bakalım PRENSESLER(biri kız biri erkek gibi doğuyor içime ama inşallah gönlündeki gibi , ikisi de prensestir canım) paşamız iyi, 23. haftaya girdik bugün, büyüyor bakalım, anneye tekme tokat çalışıyor içeriden napsın:)
Ama. Canım inşallah öğreniriz yoksa Kasım anneleri beni atacak topikten:) benden çok onlar merak ediyor artık ve bizim teorilere felsefe taşı bile dayanmaz çatlar:):):) İnşallah gönlündeki gibi olur canım ya, Feyza hanım bazen haleti ruhiyesine göre de davranıyorerken diye de söylememiş olabilir, 1 hafta kalmış , hadi inşallah duymayı beklediğini duyarsın.
Ilk cocukda oyle oluyorlarda ikinci cocuklarda bakiyolar birsey olmuyormus normal yasantiya devam ediyorlar
Massalah canim sonuc iyi ense 1.57 iyi kanda iyi cikar insallah kac hafta oldu usg de tatlim usg varsa paylasirmisin doktorun kiz demisti yine kizmi dedi annenede gecmis olsun tatlim hayirli cumalarSelam kızlar. ..
Nasılsıniz hepiniz? Giremiyorum kaç gündür, anneme geldim. Anneannem rahatsizlandi, açılan kaldırdık, ordan yatis yaptı. Geldi eve çok şükür. Bugün de ben düştüm yollara... 2li testi yaptırdım. Kan sonucu haftaya Cuma çıkacakmış. Detaylı ultrason da hersey normal dedi, ense kalınlığı 1.57 çıktı. İnşallah kan sonucu da güzel çıkar.
Eee siz neler yaptınız bakalım? Erkek bebislerimiz cogalmis gördüğüm kadarıyla :) Rabbim hepsini hayırlı evlat etsin insallah, sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin :) Özledim sizi yaa!
Massalah canim sonuc iyi ense 1.57 iyi kanda iyi cikar insallah kac hafta oldu usg de tatlim usg varsa paylasirmisin doktorun kiz demisti yine kizmi dedi annenede gecmis olsun tatlim hayirli cumalar
İnşallah oğlun olur canımOh oh boşver yalan olsunda oğluşum olsun:)
Nedense kiZ hissttim benÇok şükür geldik ense kalinligimiz 1 cikti kan sonucumuz yarin cikicak. Dr cinsiyet tahmininde de bulundu bakalim sizler ne diceksiniz
Benim minik prensesimin ismi Mihrimah çok severek koyduk başta tereddüt ettim söylenemez falan ama şimdi herkes çok beğeniyorKızlar bu akşam kocişle kız bebek olursa diye isim düşündük Dilruba gönlü şen dertsiz demekmiş Mihrimah güneş ve ayın sultanı ikisinden birini koycaz tek olarak. Ama galiba Dilruba daha kibar geldi bize. Ve anlamına bayıldık kızımız dertsiz gönlü şen olsun hep:) sizce.nasıl?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?