bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canim senin bebegin ense 1.3 olctu degilmi canim ve erkek dedi doktorun demi ..hayirli cumalar

Ben bu başlığı takip edemiyorum kızlar eylül başlığındayım, Allah herkesin gönlündekini hayırlı etsin inşallah, kız mı erkek mi bekliyordun:)
İki kızım var gönlümdeki erkek canım . Doktorlar sağolsun inatla soylemiyorlar. Bizde her teoriyi araştırıp duruyoruz :)

Hadi yaaa bende 1.mm digeri 0.9 mm olunca ikisi kiz diye cok sevindim simdi 16 haftayi beklemek kaldi gelsin bakalim 16 haftamiz canim nasilsin pasamiz nasil :) rabbim saglik versin kuzu saglikla kalin hayirli cumalar

Hadi yaaa bende 1.mm digeri 0.9 mm olunca ikisi kiz diye cok sevindim simdi 16 haftayi beklemek kaldi gelsin bakalim 16 haftamiz canim nasilsin pasamiz nasil :) rabbim saglik versin kuzu saglikla kalin hayirli cumalar
Canım benim zaten 15. haftaya gelmişsin maşallah, bir şey kalmamış, nasıl bakalım PRENSESLER (biri kız biri erkek gibi doğuyor içime ama inşallah gönlündeki gibi , ikisi de prensestir canım) paşamız iyi, 23. haftaya girdik bugün, büyüyor bakalım, anneye tekme tokat çalışıyor içeriden napsın:)

Oh oh çok iyi canımcım bizim teorileri çöp kutusu almıyor konteynır A ihtiyacımız var ama galiba kız benimki yoksa aynı doktor niye 12. Hafta sana söylesin bana söylemesin pipi çabuk görülüyor galiba biz daha 1 hafta daha beklicez. Cvb için teşekkürler canım.

:):):) İnşallah gönlündeki gibi olur canım ya, Feyza hanım bazen haleti ruhiyesine göre de davranıyor erken diye de söylememiş olabilir, 1 hafta kalmış , hadi inşallah duymayı beklediğini duyarsın.

Sen takip etmesende biz bazen çağırırım canım:) bende Ikra meyra için bir kız bir erkek geçiyor içimden demiştim ama inşallah allah onun gönlüne göre versin. Paşa tekmelere başladı ha maşallah ona yerim o ayaklarını ben:)

:):):) İnşallah gönlündeki gibi olur canım ya, Feyza hanım bazen haleti ruhiyesine göre de davranıyor erken diye de söylememiş olabilir, 1 hafta kalmış , hadi inşallah duymayı beklediğini duyarsın.
Ama. Canım inşallah öğreniriz yoksa Kasım anneleri beni atacak topikten:) benden çok onlar merak ediyor artık ve bizim teorilere felsefe taşı bile dayanmaz çatlar feyza hanım görene kadar çıkmak yok odadan

Ilk cocukda oyle oluyorlarda ikinci cocuklarda bakiyolar birsey olmuyormus normal yasantiya devam ediyorlar

Walla benim eşim olmaz gibi geliyor, biraz bizim tüp bebek süreci olmasından dolayı daha hassas.. sağlıkla sonuna kadar gitsin de inşallah, gerisi önemli değil..

fB-hCG 116 3,19 DÜZELTİLMİŞ mom
PAPP-A 2,54 1,04 DÜZELTİLMİŞ
CRL 60,5 mm
GEBELİK HAFTASI 12+2
NT 1,40 mm
NASAL BONE mevcut
KOMBİNE RİSK 1:1941 Cut değerin altında
İKİLİ TEST 1:379 Cut değerin altında
YAŞ RİSKİ 1:997 Cut değerin altında
TRİSOMY 13/18+NT
<1:10000 Cut değerin altında
KIZLAR DEĞERLERİME BİRDE SİZLER BAKABİLİR MİSİN ANLAYAN ARKADAŞLARIN OLDUĞUNU GÖRDÜM RABBİM BEBEKLERİMİZİ SAĞLIKLI BİR ŞEKİLDE KUCAĞIMIZA ALMAYI NASİP ETSİN İNŞALLAH

Selam kızlar. ..
Nasılsıniz hepiniz? Giremiyorum kaç gündür, anneme geldim. Anneannem rahatsizlandi, açılan kaldırdık, ordan yatis yaptı. Geldi eve çok şükür. Bugün de ben düştüm yollara... 2li testi yaptırdım. Kan sonucu haftaya Cuma çıkacakmış. Detaylı ultrason da hersey normal dedi, ense kalınlığı 1.57 çıktı. İnşallah kan sonucu da güzel çıkar.
Eee siz neler yaptınız bakalım? Erkek bebislerimiz cogalmis gördüğüm kadarıyla :) Rabbim hepsini hayırlı evlat etsin insallah, sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin :) Özledim sizi yaa!

Massalah canim sonuc iyi ense 1.57 iyi kanda iyi cikar insallah kac hafta oldu usg de tatlim usg varsa paylasirmisin doktorun kiz demisti yine kizmi dedi annenede gecmis olsun tatlim hayirli cumalar

Massalah canim sonuc iyi ense 1.57 iyi kanda iyi cikar insallah kac hafta oldu usg de tatlim usg varsa paylasirmisin doktorun kiz demisti yine kizmi dedi annenede gecmis olsun tatlim hayirli cumalar

Canım bu sefer cinsiyetle ilgili hiç birşey soylemediler. Üstelik sordum ama daha çok erken dedi Dr :) Ben 3li testi Zeynep Kamil de yaptırdım. Benim gittiğim dr/ hastane değil normalde. Benim kız yine önde çıktı... 12+3 cikinca takvimi de değiştirdim artık :) Ultrason görüntüsünü eve gidince yükleyim canım hala yoldayim, otobus dolu. İnşallah canim, kan da iyi çıkarsa çok sevinecegim inşallah :) Teşekkür ederim tatlım, hayırlı cumalar

Selam kızlar, bayadır uğrayamadım. Umarım herkes iyidir. Bebiş cinsiyetleri hemen hemen belli olmaya başlamış bizim kuzu gittiğimiz de sadece totosunu gösterdi . İkili testte bile göstermedi.
Kasıklarımda arada iğne batması gibi ağrılarım oluyor, doktor nırmal dedi sizlerde de oluyor mu?

Benim minik prensesimin ismi Mihrimah çok severek koyduk başta tereddüt ettim söylenemez falan ama şimdi herkes çok beğeniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…