bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Çok şükür geldik ense kalinligimiz 1 cikti kan sonucumuz yarin cikicak. Dr cinsiyet tahmininde de bulundu bakalim sizler ne diceksiniz
Ben kiza benzettim tipi cok kibar duruyor nazik kiz olicak galiba :) hadi soylede gercekte doktor ne dedi rabbim saglikla nasip etsin gonlundekini insallah

2 hf once bende de oldu canim cok rahatsiz oldum dr umu aradim sordum hatta pazar pazar onemli bisey degil dedi rahum kaslari geriliyo dedi ertesi gun gecti

2 hf once bende de oldu canim cok rahatsiz oldum dr umu aradim sordum hatta pazar pazar onemli bisey degil dedi rahum kaslari geriliyo dedi ertesi gun gecti
Bana da aynı şeyi söyledi canım ultrasonda baktıda herşey normal dedi. İlk önce sağdaydı şimdi solda acaba üşütüyormuyum diye düşünmüyorda değilim.

Nihayet eve geldim :)
Ikra meyra canım bebisimin ultrason görüntüsü işte :)
Hala kız dimi kızlar? :) Erkeğe dönmemis dimii? :) Bu Dr.lar bişey demedi...
Canim nup gorunmuyor bebis yan duruyor basi ben yinede tip olarak kiza benzettim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Massalah kizina diyelim canim rabbim gonlundekini versin insallah icinden banada .. amin

Kizzz cok sevindim ay dua et bizimki saklamasin pipisi varsa pitisi varsa hemence gostersin ablasi gibi edepsizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…