bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Takviminde 13 + da gorunuyor yani 14 haftanin icindesin canim 12 haftami usg gore bende kafa ve tipini erkege benzettim tabi rabbim bilir saglikla gonlundekini nasip etsin insallah

Cnm takvime tarihi doğru girdim ama nedense 2 hafta önde çıkıyor amin cnm hepimize inşallah

Benim doktr bakmadi bile yine seninki ilgilenmis ozele mi gdiosun sen . Bende bi kac hafta sonra devlete gderim yine bisey demzlerse ozele gderim.Bide benim gunlerim baya karsti ya 8 haftalikken doktr bir hafta geriye atti gecenki muayenemdede 12 +4 ken 13+1 cikti valla ben hangsine itibar edecem bilemedm annem sen kendini bilirsin dgum tarhini kendin hesapla demsti sonra dgumun geldi deyip gunun gelmeden dogurmaya calsma demsti de artik hangi tarhi baz alacagmi bilemedm

Cnm takvime tarihi doğru girdim ama nedense 2 hafta önde çıkıyor amin cnm hepimize inşallah
En son sat kac canim yine yanlis girmisin 15 icinde gorunuyorsun usg 13 gorunuyor sen sati soyle hesaplim cikan tarihi soylim sana onu yazarsin canim

Merhaba arkadaslar bende kasim annesiyim 12 ci haftadayiz. Kizim olacak ins. Oglumda takip etmistim o zamanda kasimdi yine simdi 7 yasinda beyfendi. Biz cinsiyeti kandan bakildigi icin 11 haftalikken ogrendik . ( Turkiye de bakilmiyor kandan gailba) oglumda 5 aylikken ogrenmistim gostermemisti bir turlu.

Sordumda adam biraz aksi gbiydi belli olmaz deyip kestrip atti hemen 4 aylik olsnda tam ozamn gdiyim diorum cnsiyet icin
13+4 gorunuyor usg canim usade bak 13w4 yaziyor canim iki hafta sonra 16 olur cinsiyeti ogrenirsin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah cinsiyeti kiza benzettim rabbim gonlundekini versin insallah

Nasil oluyor kanda bakmak canim cok sasirdim aciklarmisin aayy ne guzel oglundan sonra kiz nasip etmis rabbim cok sanslisin saglikla nasip etsin tatlim :)

Sanirim kanda xx ler gorunuyor degilmi sanki daha once okumustum boyle bir bilgi yanlis hatirlamiyorsam

13+4 gorunuyor usg canim usade bak 13w4 yaziyor canim iki hafta sonra 16 olur cinsiyeti ogrenirsin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah cinsiyeti kiza benzettim rabbim gonlundekini versin insallah
Evet canim 13 +4 bakalim insallah saglikli olsunda ilk bebegm her cinsiyete acigiz :)

Kanda Bebek cinsiyeti Nasıl belli olsun ya?
Anca ya usg ya da amniyosentez kordosentez filan olması lazım.
Ya da anne kanında fetal dna karyotiplemesi oluyor ama o da hemen çıkan bir şey değil.

Kanda Bebek cinsiyeti Nasıl belli olsun ya?
Anca ya usg ya da amniyosentez kordosentez filan olması lazım.
Ya da anne kanında fetal dna karyotiplemesi oluyor ama o da hemen çıkan bir şey değil.
Daha oncede okumustum canim kanda xx yada xy buluyorlar diye bilgi okumustum galiba ondan bahsediyor arkadas

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…