bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Amin Can'ım çok tskler dr da erkek tahmininde bulundu ama kesin değil tabi çok küçük sonuçta
Seninde miğden yanıyomu bugün çok fena benim allahtan cuma yarın iş yok

Kanda Bebek cinsiyeti Nasıl belli olsun ya?
Anca ya usg ya da amniyosentez kordosentez filan olması lazım.
Ya da anne kanında fetal dna karyotiplemesi oluyor ama o da hemen çıkan bir şey değil.
Canim burda da her yerde yapilan bir test degil 1 2 hafta suruyor sonucun cikmasi 10 haftalikken verdim kani. Ayrintisini bulemiyorum tam...

Bir arkadaşım kızına İpek lina ismini koydu. Bence çok yakışmış ikili olarak.

Bugün de baş ağrısı beni öldürdü iki gündür çok kötüyüm parol falan hiç bi işe yaramıyor ne zaman geçecek bu baş ağrıları bilen var mı kızlar
Canım bende de arada oluyor baş ağrısı, gebeliğin genel özelliklerinden kakin bazen dayanılmıyor. Bol su iç bazen su yetersizliğinden de olabiliyormuş

Kimse yokmu yorum için
Bugün benim migde yanmalarım çok arttı nedense uyutmuyor beni
Kuzum mide yanması için sade soda, salatalık ( çok soğuk olmasın) veya kabuğu soyulmuş elma yardımcı olabilir. Bende işe yaradı, inşallah sende de işe yarar.

canım ben özele gidiyorum hiç devlet hast gitmedim bu süreçte. çnkü biliyorum baslarından salıyorlar ve azarlıyor gibi konusuyorlar.

doktorum baya ilgilendi ama emin olamadı haftaya cuma gel birde o zamn bakalım dedi.

bakalım gidicem yine haftaya :)

canım sağlık ocagındakilere çok itibar etme derim ben.

ben gittim bazı olumsuz şeyler sölemişti benı endişelendirmişti.
doktoruma söledim doktor güldü hatta dalga geçti . onların sölediklerini dikkate alma dedi..

kendi doktorun iç yada bırak derse ona göre devam et.

Daha oncede okumustum canim kanda xx yada xy buluyorlar diye bilgi okumustum galiba ondan bahsediyor arkadas

Canim burda da her yerde yapilan bir test degil 1 2 hafta suruyor sonucun cikmasi 10 haftalikken verdim kani. Ayrintisini bulemiyorum tam...
Tamam işte anne kanında fetal dna örneklemesi o, benim dediğime çıkıyor :)
Genetik hastalık incelemesi yapılan bir yöntem o, sırf cinsiyet bakmak için yapılmıyor ki.
Öyle bir yazmışsın ki cinsiyet öğrenme yöntemi gibi anlaşılıyor :)

Sorry yanlis anlasildiysam cinsiyet icin degildi sadece tabi genetik bir sıkinti olup olmadigina bakildi...

Son düzenleme:
Günaydinlar kizlarrr ya bisey sorcam gebelikle Alakali degil ama tecrubeli annelerim var burda... benim kizim 21 aylik biliyosunuz memeden kestim kardesine hamile kalinca. Memeden kesince cocuk emzige bi duskun oldu anlatamam yemek yedirirken lokmasini yutup emzigi takiyo agzina onceleri onemsemedim ama su ara cok canim sklmaya basladi ne onerirsiniz bana ya

Selam annelerrrr. Uzun zamandır girememiştim. Şöyle bir göz gezdirdim. Tek konu cinsiyet merakı gibi:))) bir de kayınvalidelerin oğlan merakı:)))
İlk 3 ayı çoğumuz geride bıraktık. Şimdi keyfini çıkarma Zamanı.
Cinsiyet tahmini alan arkadaşlar tekrar yazsınlar kafamızda toparlayalım kimin kızı kimin oğlu olacak. Benim daha kesinleşmesine 2 hafta var %75 erkek tAhmini oldu doktorun. 2. Çocuğum ilki kızdı. Allah sağlıklısını versin tek isteğim o.
İyi haftasonları diliyorum. Hava İstanbul'da harika. Bol yürüyüşlü, taze meyve ve sebze ağırlıklı bir haftasonu olsun.

Canım ne istiyorsa öyle yapsın. O kendi istemeden emziği bıraktırma. Gergin ve sinirli olur. Kızım 2.5 yaşına kadar emzik kullandı. Sonra kendisi utanıp çöpe atmıştı. Şimdiki çocuklar çok akıllı maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…