- 12 Aralık 2015
- 19.668
- 27.143
- 598
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.381
Canim nup gorunmuyor ama kafa yapisini erkege benzettim tabi rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah 14 ve 16 haftada daha iyi sonuc alirsinKızlar buda benim miniğim sizde kızmı erkekmi burda 11 hafta 4 günlük
Evt canim kandan genetik yapisina bakiyorlar...Sanirim kanda xx ler gorunuyor degilmi sanki daha once okumustum boyle bir bilgi yanlis hatirlamiyorsam
Canim burda da her yerde yapilan bir test degil 1 2 hafta suruyor sonucun cikmasi 10 haftalikken verdim kani. Ayrintisini bulemiyorum tam...Kanda Bebek cinsiyeti Nasıl belli olsun ya?
Anca ya usg ya da amniyosentez kordosentez filan olması lazım.
Ya da anne kanında fetal dna karyotiplemesi oluyor ama o da hemen çıkan bir şey değil.
Bir arkadaşım kızına İpek lina ismini koydu. Bence çok yakışmış ikili olarak.Kızlar ben Lina yada Simay ismini begeniyorum başlarına uygun bi isim ne onerirsiniz tek koymak isterdim ama yaslilarimiz bu isimleri soleyemiyo dili dönmüyor oyüzden iki isim koycam onların soleyebilecegi ve bunlara uygun yada bu iki isimden vazgececem
Amin hepimize inşallah.. Bugün 12de randevum var ikili test de yapılacak.. Hayırlısı olur inşallah bu evhamlı bünyemle kalp krizi geçirmeden şu çocuğu bi doğursaydımMerhabaAllah sağlıkla kucaklamayı nasip etsin
Ayyy tarihte yakınmış canım, müjdeni verirsin inşallahInsallah kuzum yaa burda pazartesi gunu size mujdemi veriyim istiyorum
Canım bende de arada oluyor baş ağrısı, gebeliğin genel özelliklerinden kakin bazen dayanılmıyor. Bol su iç bazen su yetersizliğinden de olabiliyormuşBugün de baş ağrısı beni öldürdü iki gündür çok kötüyüm parol falan hiç bi işe yaramıyorne zaman geçecek bu baş ağrıları bilen var mı kızlar
Kuzum mide yanması için sade soda, salatalık ( çok soğuk olmasın) veya kabuğu soyulmuş elma yardımcı olabilir. Bende işe yaradı, inşallah sende de işe yarar.Kimse yokmu yorum için
Bugün benim migde yanmalarım çok arttı nedense uyutmuyor beni
Hayırlı haberlerle dönersin inşallahAmin hepimize inşallah.. Bugün 12de randevum var ikili test de yapılacak.. Hayırlısı olur inşallah bu evhamlı bünyemle kalp krizi geçirmeden şu çocuğu bi doğursaydım
canım ben özele gidiyorum hiç devlet hast gitmedim bu süreçte. çnkü biliyorum baslarından salıyorlar ve azarlıyor gibi konusuyorlar.Benim doktr bakmadi bile yine seninki ilgilenmis ozele mi gdiosun sen . Bende bi kac hafta sonra devlete gderim yine bisey demzlerse ozele gderim.Bide benim gunlerim baya karsti ya 8 haftalikken doktr bir hafta geriye atti gecenki muayenemdede 12 +4 ken 13+1 cikti valla ben hangsine itibar edecem bilemedm annem sen kendini bilirsin dgum tarhini kendin hesapla demsti sonra dgumun geldi deyip gunun gelmeden dogurmaya calsma demsti de artik hangi tarhi baz alacagmi bilemedm
canım sağlık ocagındakilere çok itibar etme derim ben.cnm senle bizim sat lar aynı. benim ultrosonda biraz önde gidiyor. Bana demir hapı oreferon vermişti dahiliye (jinekolog yolladı)
Demir hapı kan hapı oluyor demi? Ben 9. haftadan beri yani 4-5 haftadır demir hapı kullanıyorum. folik asit e de son adetimden 5 gün önce başlamıştım hala içiyorum salı günü kendi doktoruma gideceğim bırak derse bırakcam. Bi kaç kez devlete gittim devlette ki doktor hiç bırak falan demedi.. Bende devam ediyorum. Şimdi salı günü doktor büyük ihtimal bırak diyecek. Bana sağlık ocağında ki hemşire de folik asiti bırakınca decavit e başlayacaksın dedi. Decavit verdi bana...
Daha oncede okumustum canim kanda xx yada xy buluyorlar diye bilgi okumustum galiba ondan bahsediyor arkadas
Tamam işte anne kanında fetal dna örneklemesi o, benim dediğime çıkıyor :)Canim burda da her yerde yapilan bir test degil 1 2 hafta suruyor sonucun cikmasi 10 haftalikken verdim kani. Ayrintisini bulemiyorum tam...
Insallah gosterir bu sefer senin minik deAyyy tarihte yakınmış canım, müjdeni verirsin inşallahBenim de önümüzdeki hafta ikili test sonuçları için çağıracak doktor belki ultrasonda tekrar bakmak isterse benim minnakta gösterir inşallah
İnşallah canımInsallah gosterir bu sefer senin minik de
Sorry yanlis anlasildiysam cinsiyet icin degildi sadece tabi genetik bir sıkinti olup olmadigina bakildi...Tamam işte anne kanında fetal dna örneklemesi o, benim dediğime çıkıyor :)
Genetik hastalık incelemesi yapılan bir yöntem o, sırf cinsiyet bakmak için yapılmıyor ki.
Öyle bir yazmışsın ki cinsiyet öğrenme yöntemi gibi anlaşılıyor :)
Canım ne istiyorsa öyle yapsın. O kendi istemeden emziği bıraktırma. Gergin ve sinirli olur. Kızım 2.5 yaşına kadar emzik kullandı. Sonra kendisi utanıp çöpe atmıştı. Şimdiki çocuklar çok akıllı maşallah.Günaydinlar kizlarrr ya bisey sorcam gebelikle Alakali degil ama tecrubeli annelerim var burda... benim kizim 21 aylik biliyosunuz memeden kestim kardesine hamile kalinca. Memeden kesince cocuk emzige bi duskun oldu anlatamam yemek yedirirken lokmasini yutup emzigi takiyo agzina onceleri onemsemedim ama su ara cok canim sklmaya basladi ne onerirsiniz bana ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?