bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kimse yokmu yorum için
Bugün benim migde yanmalarım çok arttı nedense uyutmuyor beni
yediklerine dikkat et canim.beninde midem hassaslasti.kirzartma asla sokamiyirum agzima.agir yagli yemekler aci cok eksi yemekleri yeme canim.ben mide agrisi cekcegime yemem diyorum.baya dikkat eder oldum cok sikinti yasiyorum midemle yoksa.cigneme tablet oluyorya gaviscon rennie vs onu kullanabilirsin miden icin.sade madensuyu da iyi geliyor.

2 cocugumda da emzik kullanmadim.kardesi dogmadan biraktirsan iyi olur bence.kardeside emzik kullanirsa onu gorerek daha da birakmaz.yinede sen bilirsin.emzik kullananlar daha cok yatdimci olur belki canim

Dmi canim yaaa yaza biraksa ne guzel olur kardesi dogmadan ama nasil olcak hic bilmiyorum cok sagol bitanem cevap icin

Günaydın canım benim kızım da 20 aylık ve seninle aynı süreçten geçtim bende. Bence yavaş yavaş emzikten de bıraktırmalısın diş sağlığı açısından. Kızımda bazen emziğini görünce emiii diye hemen alıyo ağzına ama oyalayarak bıraktırıyorum. Sende böyle yapsan bir de ben kızımın elini de boş bırakmıyorum. Kuruyemiş meyve falan bırakıyorum oyun alanına onlardan atıştırıyo.

Haklisin canim ya disleri bozulcak diye korkuyorum bende oyalayayim bari senin gibi cooook tesekkur ederim cevap icin cok yardimci oldun canim arkadasim benim

Decavit kullanan arkadaşlar günün hangi saatinde alıyorsunuz ilacı? Ben kahvaltıdan sonra içiyorum ama midemde bir rahatsızlıkda hissediyorum. Acaba vitaminden mi merak ettim

Decavit kullanan arkadaşlar günün hangi saatinde alıyorsunuz ilacı? Ben kahvaltıdan sonra içiyorum ama midemde bir rahatsızlıkda hissediyorum. Acaba vitaminden mi merak ettim
Aynen canim kahvaltidan sonra tok karnina ic vitaminden mi bilmiyorum ama midende ki rahatsizlik bende bi sikinti olmuyo ama d vitamini damlasindan nefret ediyorum bende midem bulanio

Bolca sohbet et canım onunla.. emzigini agzina aldiginda soru falan sor

Çok iyi bir uygulama bence keşke Türkiye'de de olsa 2'li ,3'lü saçma sapan doğruluğu kesin olmayan testlerle uğraştırıyorlar bizi
O da %100 değil ve bazen fetal dna bulunamayabiliyor. Ayrıca çok pahalı.
Yine sonuç itibariyle amniyosentez ya da kordosentez isteniyor kesinleştirmek için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…