bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Merhaba herkese bugun sabah 2li test icin gittim doktora ve malesef ense kalinligi yuksek cikti 2 test yapmadilar bile. Once cvs die bir uygulama sonra amniyo sentez sivisj uygulamasini soylediler. Canim cok sikkin aglamaktan dinleyemedim bile dr. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilemiyorken esim her iki uygulamayi istemiyoruz die kestirip atti. Bana da bir yazi imzalattilar bebegim ozurlu olma ihtimaline karsi da bebegimi aldirmak istemiyorrum die. Çıktık hala karmakarisim. Allahtan herkese saglikli hayirli dogumlar

Üzülme arkadaşım ağlama ...bu ölçümler ve ikili yada üçlü testler %100 doğruluk payı olan şeyler değil önlem amaçlı bilgi amaçlı sadece ...Zaman kaybetmeden başka doktora da gidin ultrason hataları çok oluyor yada bebeğin duruş şekline göre hata payı oluyor ....

Aynen canim kahvaltidan sonra tok karnina ic vitaminden mi bilmiyorum ama midende ki rahatsizlik bende bi sikinti olmuyo ama d vitamini damlasindan nefret ediyorum bende midem bulanio
Anladım canım vitaminin arkasından bi yanma ve bulantı hissedince ona bağladım ama akşamları da fena oluyorum. Neyse geçicek inşallah yaa. Bir de canım d vitaminini mide bulantısını engellemek için ekmeğe damlatıp kullanın diyorlar ama bir de öyle dene istersen

Canim hemen moralini bozma böyle olup sağlıkla doğum yapan bir sürü insan var.hemen moralini bozma başka doktora da gt bakalım. Bnm de doktor burun kemiğini görememiş ti sonraki haftagorduk.içini ferah tut inşallah güzel olur her şey.

Canım ben yaklaşık 1 haftadır hissediyorum hareketlerini çok güzel bi duygu

Aglama arkadasim bak cok ornek var cevremde cocuklarina dogana kadar ozurlu olur dediler cocuklar simdi sapasaglam

Yaa mide bulantisi benim de aksama dogru oluyo doya doya bi yemek yiyemiyorum nolcak bizim bu halimiz kendimi berrrbat hissediyorum

Canım içini ferah tut bende cuma günü yaptırdım bürün kemiğini göremedim Dedi Banada kan testlerine bakıcak Allah'ın izniyle sağlıklı Bir şekilde alırız kucağımıza çocuklarımızı dua edelim bol bol Can'ım Allah'ın izniyle herşey çok güzel olucak inşallah

Yaa mide bulantisi benim de aksama dogru oluyo doya doya bi yemek yiyemiyorum nolcak bizim bu halimiz kendimi berrrbat hissediyorum
Aynen canım bende daha ziyade hazımsızlığa bağlı bulantı oluyo ve genelde saat 8 den sonra başlıyo kızımda bu kadar uzun sürmemişti bulantılarım

Canım benim çok üzüldüm Rabbim yardım etsin inşallah.. Hemen başka bi doktora git bence bak benim yengemede kesin çocuğun sendromlu ankarada ya git hemen amniyo sentez yaptır dediler ama o hiç birini yaptırmıycam dedi yaptırmadı şükürler olsun çok zeki akıl küpü bi yeğenim var Rabbim sanada sağlıklı sıhhatli bi evlat versin.. Aminn

Herkez erkek diyo ondan diyo ama bilmiyorum su ikili testi bi atlatsam arkadasa cok uzuldum icime bi ates dustu sanki dua eder misin bana
Ben kaçırdım canım kime üzüldün. Ederim tabi canım sen içini ferah tut. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun yavrucaklarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin.

Pyrznr canım yanlış çıkma ihtimali çok yüksek olan bir test için kendini üzme lütfen. Ben sırf bu yüzden bu testi yaptırmadım. Bi perinatolog bulsan ve birde ona gözüksen canım belki doktorun yanlış ölçmüştür.

Selam arkadaşlar, bugün kontrolüm vardı herşey yolunda çok şükür,haftasıyla uyumlu gidiyor dedi doktor.. Bugün artık ikili testi konuşalım dedi.. Ve panorama perinatal testten bahsetti doktorum... Anneden 2 tüp kan alıp Amerika'ya gönderiyorlar ve detaylı gen araştırması yapılıyor.. Biraz Pahalı ama nasıl istersen öyle yapalım dedi doktorum.. Eşim yaptıralım dedi direk.. Doktorun muayenehanesinde biruni laboratuarından hemşire vardı aldı kanları, şimdi sonuçlar 2 hafta sonra çıkacak.. Hayırlı haberler gelsin hepimize inşallah... Içimizi ferah tutalım hepimiz,herşey Allahtan geliyor.. Allah bu süreçte bizi evladımızla sınamasın inşallah...

Canım sıkma canını. Benim eşimin kuzeninin çocuğuna da tüm testler yapıldı ve yüzde seksen beş özürlü teşhisi koymuşlardı. Kız ne olursa olsun aldırmıyacağım dedi ve kızı şuan 5 yaşında ve hiçbirşeyi yok maşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…