- 18 Mart 2016
- 160
- 358
- 53
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.441
Arkadaslar desteginiz icin cok sagolun tabiki baska drlara da gidecem perinatologda bakti 2 aayri doktor bakti baska hastanelerede gidecem prof.lara da gidecem insallah yanlis olcum olmustur. Himm onlarda ayni seyi soylerlerse ne cvs testini ne amniyo sentezi yaptirmayi dusunmuyorum allahtan hayirlisi her hafta kontrole cagirdi dr riskli gorunce insalllah cevrenizdeki insanlar gibi benimde saglikli bir cocugum dunyaya gelir. Hepinize ayri ayri tesekkur ederimPyrznr canım yanlış çıkma ihtimali çok yüksek olan bir test için kendini üzme lütfen. Ben sırf bu yüzden bu testi yaptırmadım. Bi perinatolog bulsan ve birde ona gözüksen canım belki doktorun yanlış ölçmüştür.
Rabbim bebegini saglikla dunyaya getirmeyi nasip edecek insallah bir doktorla kalmayin canim duplere detaylilara girin derim bence bebegin saglikli dogacak canim rabbim bebegini korusun insallah sakin uzulme allaha bol bol dua et rabbim duani duysun insallahMerhaba herkese bugun sabah 2li test icin gittim doktora ve malesef ense kalinligi yuksek cikti 2 test yapmadilar bile. Once cvs die bir uygulama sonra amniyo sentez sivisj uygulamasini soylediler. Canim cok sikkin aglamaktan dinleyemedim bile dr. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilemiyorken esim her iki uygulamayi istemiyoruz die kestirip atti. Bana da bir yazi imzalattilar bebegim ozurlu olma ihtimaline karsi da bebegimi aldirmak istemiyorrum die. Çıktık hala karmakarisim. Allahtan herkese saglikli hayirli dogumlar
canım sen içini ferah tut Rabbime dua et.Benim ablama da öle demişlerdi.hatta amnıyo sıvı bıle alındı ona rağmen ablam herse yı göze aldı.Şuan 8 yaşında ödüllere doymayan maşallah bı yegenım var.Rabbim hepımıze sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin ınşallah...Merhaba herkese bugun sabah 2li test icin gittim doktora ve malesef ense kalinligi yuksek cikti 2 test yapmadilar bile. Once cvs die bir uygulama sonra amniyo sentez sivisj uygulamasini soylediler. Canim cok sikkin aglamaktan dinleyemedim bile dr. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilemiyorken esim her iki uygulamayi istemiyoruz die kestirip atti. Bana da bir yazi imzalattilar bebegim ozurlu olma ihtimaline karsi da bebegimi aldirmak istemiyorrum die. Çıktık hala karmakarisim. Allahtan herkese saglikli hayirli dogumlar
Kiz tahminindemi bulunduk canimSelam kizlar..
Bugun bi kizim daha olacagini ogrendim cok mutluyum.simdiden isim dusunmeye basladim
Kesinlikle baska bi doktora daha gtmelisin kesinlikle canini skip bos yere kendini de bebegi de uzme. Ultrason olcumleri tamamen doktorla alakali benim 10 haftalik bebegini sekiz hafta die olcmuslerdi. Canimi skma arkadasimMerhaba herkese bugun sabah 2li test icin gittim doktora ve malesef ense kalinligi yuksek cikti 2 test yapmadilar bile. Once cvs die bir uygulama sonra amniyo sentez sivisj uygulamasini soylediler. Canim cok sikkin aglamaktan dinleyemedim bile dr. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilemiyorken esim her iki uygulamayi istemiyoruz die kestirip atti. Bana da bir yazi imzalattilar bebegim ozurlu olma ihtimaline karsi da bebegimi aldirmak istemiyorrum die. Çıktık hala karmakarisim. Allahtan herkese saglikli hayirli dogumlar
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canımSelam kizlar..
Bugun bi kizim daha olacagini ogrendim cok mutluyum.simdiden isim dusunmeye basladim
Kiz tahminindemi bulunduk canimrabbim saglikla nasip etsin insallah
Arkadaşım inşallah bebişin iyidir.Merhaba herkese bugun sabah 2li test icin gittim doktora ve malesef ense kalinligi yuksek cikti 2 test yapmadilar bile. Once cvs die bir uygulama sonra amniyo sentez sivisj uygulamasini soylediler. Canim cok sikkin aglamaktan dinleyemedim bile dr. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilemiyorken esim her iki uygulamayi istemiyoruz die kestirip atti. Bana da bir yazi imzalattilar bebegim ozurlu olma ihtimaline karsi da bebegimi aldirmak istemiyorrum die. Çıktık hala karmakarisim. Allahtan herkese saglikli hayirli dogumlar
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin canım[/QUOTE
Tskederim tatlim cumlemize insallah
PO
Hmm en iyisini yapiosn canim Rabbim gonlune gore versin insallahcanım ben özele gidiyorum hiç devlet hast gitmedim bu süreçte. çnkü biliyorum baslarından salıyorlar ve azarlıyor gibi konusuyorlar.
doktorum baya ilgilendi ama emin olamadı haftaya cuma gel birde o zamn bakalım dedi.
bakalım gidicem yine haftaya :)
İşte bu yüzden yaptırmak istemiyorum 2'li test falan kuzenim de risk çıktı sonra aminyosentez yaptılar temiz çıktı ama sonuçları öğrenene kadar psikoloji falan kalmadı. Sen de canını sıkma canım başka bir doktora git emin ol yine yanlış anlaşılmıştırMerhaba herkese bugun sabah 2li test icin gittim doktora ve malesef ense kalinligi yuksek cikti 2 test yapmadilar bile. Once cvs die bir uygulama sonra amniyo sentez sivisj uygulamasini soylediler. Canim cok sikkin aglamaktan dinleyemedim bile dr. Ne dusunecegimi ne hissedecegimi bilemiyorken esim her iki uygulamayi istemiyoruz die kestirip atti. Bana da bir yazi imzalattilar bebegim ozurlu olma ihtimaline karsi da bebegimi aldirmak istemiyorrum die. Çıktık hala karmakarisim. Allahtan herkese saglikli hayirli dogumlar
Gozun aydin tatlimmmSelam kizlar..
Canım benim kızım da bağımlısı olduğu için zorlama demiştim. Bu aylarda inada bindiriyorlar işi. Çıkar yüzünü görelim dedikçe daha çok bağlandı. Yatmadan önce izin veriyordum. Derin uykuya dalınca ağzından aldım ama. Arkadaşların dediği gibi çıkar demeden oyalayacak şeyler bul ortadan kaldır. Ama isteyince ver.Emzik agzinda cevap veriyocikarmaya kalkinca da saldiriyo
Tmm canim insallah basarabilirim cok inat kendisiCanım benim kızım da bağımlısı olduğu için zorlama demiştim. Bu aylarda inada bindiriyorlar işi. Çıkar yüzünü görelim dedikçe daha çok bağlandı. Yatmadan önce izin veriyordum. Derin uykuya dalınca ağzından aldım ama. Arkadaşların dediği gibi çıkar demeden oyalayacak şeyler bul ortadan kaldır. Ama isteyince ver.
aynen bende ve midem fena ne yapsam geçmiyor.Kızımda resmen hoc hamılelıgı bılmemısım bunu farkettimKarnimi patlayacak gbi hissediorum ya sizdede bole oluormuu
Bilmem henuz gorusemedik kendisiyle teyzesi pazartesi gunu 14:00 da randevum dua istiyorummmTsk. Canim senin bebisin nasil
Bilmem henuz gorusemedik kendisiyle teyzesi pazartesi gunu 14:00 da randevum dua istiyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?