bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Arkadaslar desteginiz icin cok sagolun tabiki baska drlara da gidecem perinatologda bakti 2 aayri doktor bakti baska hastanelerede gidecem prof.lara da gidecem insallah yanlis olcum olmustur. Himm onlarda ayni seyi soylerlerse ne cvs testini ne amniyo sentezi yaptirmayi dusunmuyorum allahtan hayirlisi her hafta kontrole cagirdi dr riskli gorunce insalllah cevrenizdeki insanlar gibi benimde saglikli bir cocugum dunyaya gelir. Hepinize ayri ayri tesekkur ederim

Rabbim bebegini saglikla dunyaya getirmeyi nasip edecek insallah bir doktorla kalmayin canim duplere detaylilara girin derim bence bebegin saglikli dogacak canim rabbim bebegini korusun insallah sakin uzulme allaha bol bol dua et rabbim duani duysun insallah

canım sen içini ferah tut Rabbime dua et.Benim ablama da öle demişlerdi.hatta amnıyo sıvı bıle alındı ona rağmen ablam herse yı göze aldı.Şuan 8 yaşında ödüllere doymayan maşallah bı yegenım var.Rabbim hepımıze sağlıklı hayırlı evlatlar nasıp etsin ınşallah...

Kesinlikle baska bi doktora daha gtmelisin kesinlikle canini skip bos yere kendini de bebegi de uzme. Ultrason olcumleri tamamen doktorla alakali benim 10 haftalik bebegini sekiz hafta die olcmuslerdi. Canimi skma arkadasim

Arkadaşım inşallah bebişin iyidir.
Stres yapma kendine.
Kesin sonuç vermiyor bu testler.
Kesin sonuç için amniyosentez ya da kordosentez yapılması lazım.
En azından için rahatlasın diye yaptırabilirsin aslında.
Bunları yaptırınca illa sonlandırmak zorunda değilsin ya.

Hmm en iyisini yapiosn canim Rabbim gonlune gore versin insallah

İşte bu yüzden yaptırmak istemiyorum 2'li test falan kuzenim de risk çıktı sonra aminyosentez yaptılar temiz çıktı ama sonuçları öğrenene kadar psikoloji falan kalmadı. Sen de canını sıkma canım başka bir doktora git emin ol yine yanlış anlaşılmıştır

Emzik agzinda cevap veriyo cikarmaya kalkinca da saldiriyo
Canım benim kızım da bağımlısı olduğu için zorlama demiştim. Bu aylarda inada bindiriyorlar işi. Çıkar yüzünü görelim dedikçe daha çok bağlandı. Yatmadan önce izin veriyordum. Derin uykuya dalınca ağzından aldım ama. Arkadaşların dediği gibi çıkar demeden oyalayacak şeyler bul ortadan kaldır. Ama isteyince ver.

Tmm canim insallah basarabilirim cok inat kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…