bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar benım ikinci bebeğim olucak kısmetse ve sezeryan olucak mecburen ama yaşım genç olduğu için doktorum tüpleri bağlamıyor istanbul avrupa yakasında oturan ve tüplerini bağlatıcak olan varmı ?

kızlar benım ikinci bebeğim olucak kısmetse ve sezeryan olucak mecburen ama yaşım genç olduğu için doktorum tüpleri bağlamıyor istanbul avrupa yakasında oturan ve tüplerini bağlatıcak olan varmı ?

Valla canim bende baglatiyim dedim hem esim kizdi hemde dr daha gencsin ilerde yine dusunursunuz bebek dedi

Canim telaslanma.bi arkadasinda basina geldi aminiyosentez vs yapildi o da riskli cikti yanilmiyosam ama cok sukur 6 yasinda kizi hic birseyi yok.kendini strese sokma bosu bosuna.insallah saglikli bir sekilde kucagina alirsin canim.

Insallah bise cikmaz ben yaptirmayida dusunmuyorum ama baska drlarada gidecem tabiki. Sizde adanadaydiniz oyle hatirliom hangi hastane hangi dr memnun musunuz?

Annisler az once haber dinledim folik asiti doktor kontrolunde kullanilmali deniliyor fazla folik asit bebeklerde otizim rahatsizligina sebep oldugunu soyluyor lutfen doktorunaza surekli folik asiti hatirlatin canlar

Kızlar benim göbüş bu kadarcık çıktı. Acaba kaç haftada dışardan bakılınca anlaşılır ki? Bir de hamilelikte çok kilo almamak için ne yapmak lazim? Bebek beslensin ama ben fazla kilo almayim istiyorum

Eklentiler

• 20160514_133920-1.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 97
Annisler az once haber dinledim folik asiti doktor kontrolunde kullanilmali deniliyor fazla folik asit bebeklerde otizim rahatsizligina sebep oldugunu soyluyor lutfen doktorunaza surekli folik asiti hatirlatin canlar
Ben hamilelikten önce baslayamamistim 5. haftada kullanmaya başlamıştım 13te bıraktık. Bende hep geç kaldım kullanmak için diye üzülüyorum

canım biz başka düşünmüyoruz doktorumdan çok memnunum aslında ama tüpleride bağlatmam lazım mecburen başka doktor bakıcam
Benim doktorumda baglamadi canim ilerinin ne getireceginide bilmiyoruz rabbim bizi ve evlatramizi korusun saglik sihat versin insallah ...amin

Ben hamilelikten önce baslayamamistim 5. haftada kullanmaya başlamıştım 13te bıraktık. Bende hep geç kaldım kullanmak için diye üzülüyorum
Canim zaten fazlasi iyi degilmis bebeklerde allah korusun otizime neden oluyormus decavitte var zaten kullaniyorsan canim icindeki yeterlidir canim

Gobisun belli canim :) benimde okadar gobusum hemde ikiz olmasina ragmen :) buhaftadan sonra bebisler kilo almayada baslicaklar tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…