bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ben decavit kullanmıyorum doktorum gerek görmedi şu an sadece demir ilaci kullaniyorum
Ferrolsanol demer-folikasit-B12 uclusumu canim saglik ocagi decaviti ucretsiz veriyor gittinmi saglik ocagina canim

@pyrz canım sakin üzülme Rabbim bilir ablama öyle dediler gobisinden şu aldılar neler yaşadı şimdi 7 yaşında yiyenim hiç bir şeyi yok Rabbim herseyin hayırlısı ni nasip etsin bol bol dua et allahın izni ile hiç birşey olmaz bitanem kendini üzme

Kızlar bağlatmak çok günahmış bununla ilgili bir sohbete katıldım da bütün düşüncelerim değişti allah tarafından kesinlikle istenmeyen bısey mis

Yok canım gitmedim en son 8 haftaki iken kayıt yaptırmak için gitmiştim bi daha gitmedim. Demir ilaci olarakta gynoferon verdi onu kullanıyorum 1 haftadir
Onun icindede var canim folik asit uzerini okumadinmi tatlim :)

Bizde folik asit bıraktık ama ben hic kullanmadim hap yutamıyorum çünkü elevit vitamin verdi onuda icemiyorum kan hapı ve demir hapini da ne olacak benim halim ya (

Insallah bise cikmaz ben yaptirmayida dusunmuyorum ama baska drlarada gidecem tabiki. Sizde adanadaydiniz oyle hatirliom hangi hastane hangi dr memnun musunuz?
Canım ben hem devlete hem özele gidiyorum dönüşümlü devlette marsa da Çağdaş Mavigök çok iyi bir doktor kimsenin göremediklerini göreniliyormuş çok ta kibar biri öyle diğer doktorlar gibi itip kalkmıyor gideceksen randevu sisteminden randevu al da git fazla beklemiyorsun ama yinede devlette doğum yapmayı düşünmüyorum o yüzden özele de gidiyorum medline'da Rıza Taze arkadaşlar tavsiye etti banada int te de araştırdım iyi bir doktor ama çağdaş beyden daha iyi diyemem özel daha fazla vakit ayırabiliyor o kadar

kızlar benım ikinci bebeğim olucak kısmetse ve sezeryan olucak mecburen ama yaşım genç olduğu için doktorum tüpleri bağlamıyor istanbul avrupa yakasında oturan ve tüplerini bağlatıcak olan varmı ?

Canim insanin zamanla duygulari dusunceleri degisiyor.zorr bi karar veriyorsun iyi dusun derim.annem 35 inde kiz kardesime hamile kaldi ve benim israrimla dogurdu sonra tuplerini bagladi ve suan cok pisman bi cocugum daha olabilirdi diyor..bu konuyu iyi dusunmk gerek

sen kullanacagin ilacin icerigini okumuyormusun tatlim
Okurum canım bu cümleyi de okumuştum sen deyince hatırladım. Her ilacın yan etkilerine muhakkak bakarım. Buna da ilk gün bakamamistim 2.gün değişiklikler görünce hemen baktim. Çok pimpirikliyim değişik bir şey oldu mu telaş ediyorum hemen esimde kiziyor

Annisler az once haber dinledim folik asiti doktor kontrolunde kullanilmali deniliyor fazla folik asit bebeklerde otizim rahatsizligina sebep oldugunu soyluyor lutfen doktorunaza surekli folik asiti hatirlatin canlar
Evet bu ilaçlar tehlikeli. Benim kardeşimin bıngıldağı kapalıydı açıklık azdı ama çok şükür içerden açıkmış Allah korusun yoksa beyin gelişmiyormuş o zaman öyle söylemişti doktorlar şimdi 12 yaşında şükür sağlıklı

Doktor 4. Haftadan itibaren banada folio verdi. 16. Haftaya kadar devam dedi. Başka herhangi bir şeye gerek yok dedi. Haberleri bende izledim zararı varmıdır acaba

Eklentiler

• Screenshot_2016-04-15-14-35-37.webp
    7,6 KB · Görüntüleme: 32
kızlar benım ikinci bebeğim olucak kısmetse ve sezeryan olucak mecburen ama yaşım genç olduğu için doktorum tüpleri bağlamıyor istanbul avrupa yakasında oturan ve tüplerini bağlatıcak olan varmı ?
Allah Allah benim benimle yaşıt arkadaşım da 2. Bebeğine hamile ve doğurur doğurmaz tüplerini bağlatacak. Doktordan doktora değişiyor demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…