bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
İlk hamilelik heyecanı durmadan göbüşüme bakıp fotoğraf çekip duruyorum görmemiş gibi
Canım ben kızımda her ayın aynı günü aynı kıyafetlerle fotoğrafımı çekmiştim. İnan bana çok güzel bi hatıra oluyo. Bir de geçirdiğin değişime inanamıyorsun

Çok enterasan valla tüp bağlatma olayı ilk gebeliğimden sonra spiral taktırcam dedim hemşireme manyakmısın sen dedi? neden kadınlar bunu kendine yaparki niye hormon alıyorsun vucüduna diye kızdı ..ilaç bile içme bırak kocan korunsun prezervatifle çok çocuk istemiyorsa gitsin kendini kısırlaştırsın dedi...yanı erkekler korunsun fikri çok hoşuma gitti ben 4 yıl boyunca sadece takvim hesaplama gibi vajinal yıkama gibi şeyler yaptım ki eşimde prezervatif kullandı ..yapmayın kendinize bence yazıktır vücudunuza günahtır bence

Butun gun bebek esyasi baktik ve bir tane bisi begenebildim tum gun icinde b&r stor da hastane cikisi o da daha erken diye alamadim. Ne bir tulum ne bir zibin begenebildim napiciz bilemedim. Ben bu begenmemezlikle yavruma yaprak giydiririm.
Ahaha yerim yaaa cinsiyeti iyice kesinlessin alirsin kuzu daha var vakit yavas yavas

Doktor 4. Haftadan itibaren banada folio verdi. 16. Haftaya kadar devam dedi. Başka herhangi bir şeye gerek yok dedi. Haberleri bende izledim zararı varmıdır acaba
Canim doktor kontrolunde kullanilmalidir diyorlar birde sanki folik asit senin 400 mg degilmi bunu doktoruna hatirlat canim bizlerin decavitin icindeki folik asitte 0.8 mg canim doktoruna danis tatlim

Butun gun bebek esyasi baktik ve bir tane bisi begenebildim tum gun icinde b&r stor da hastane cikisi o da daha erken diye alamadim. Ne bir tulum ne bir zibin begenebildim napiciz bilemedim. Ben bu begenmemezlikle yavruma yaprak giydiririm.
Canım daha çok var Allah izin verirse en güzellerini buluruz bebişlerimize aceleye gerek yok yaprak fikri de hoş

bugün doktor randevumuz vardı çok şükür iyi geçti arkadaşlar.. ense kalınlığı falan normal büyük ihtimalle de erkek dedi doktor zaten içime en başından beri doğan da erkekti.. tüm gün aptal gibiydim bi ağlayıp bi gülüyodum hatta ikisini aynı anda yaptığım bile oluyodu rabbim isteyen herkese yaşatsın gerçekten bu duyguları..

Ya bu folik asit benim de aklımı çok karıstrıyo, bugun bi tanıdgn folik asit ekskligndn 4 aylık hamilelgnin sonlandrıldgnı duydum. Azı da zarar çogu da Rabbm bebeklermizi korusun

Gözün aydın canım ne mutlu sana sağlıcakla al kucağına inş darısı göremiyenleree

Gozun aydin canim darisi bizlere insallah

Pyrznr canım icini ferah tut bebegn saglıklıdr. Hem uzulup de uzme bebegni. Başka doktorlara gttgnde ölcumde bi hata oldugu ortaya cıkar Allahn iznyle.

Gözun aydn canım ☺

Canim doktor kontrolunde kullanilmalidir diyorlar birde sanki folik asit senin 400 mg degilmi bunu doktoruna hatirlat canim bizlerin decavitin icindeki folik asitte 0.8 mg canim doktoruna danis tatlim
Canım folio yu ilk veren doktorum araştırma hastanesinde Doç. Dr du 4 ay kullanıcaksın dedi. Şuan yakın diye başka özel hastanede devam ediyorum dün sordum devam edeyimmi diye 16. Haftaya kadar devam dedi . Haberleri izleyince biraz tedirgin oldum. Rabbim bebeklerimizi korusun.

Bn de zibin fln pek beğenmedim. Hep kız çocuklar için daha güzel şeyler varrr aklım kaldı pembe pembe çok güzeldi. Bi dükkan kapaniyormus 15 liraya bi hastane çıkışı aldm 5 prca:) eşim trbznlu bi de Trabzonsporlu zibin fln almayi düşünüyoruz insallah.bn de pek bsy almiyorm bi 7.ayı göreyim diyorm

Evet maalesef erkek çocukları için seçenekler sınırlı oğlumda çok gezmiştim ama hep aynı şeyler kız çocuklarında çeşit daha fazla inşallah kızım olursa bu sefer pembe,lila mor'un her tonundan tüllü ,dantelli, çiçekli -böcekli alacam kızçeme erkek olursa sağlık olsun çok gezmeye gerek yok kaliteli bir mağzadan aynı modelin mavi,sarı,yeşil tonlarından al çık Allahtan bide şu takım mevzusu var

Canım bende folbiol 5 mg kullanıyorum ve doktorum bana da 16. Haftaya kadar kullan dedi ve ek olarak şuan omega kullanıyorum. Decavit yada demir hapı vermedi her iki doktorum da ve erken dediler. Herhalde çıkan test sonuçlarına göre veriyorlar diye düşünüyorum.

Bn bile smdiden Kız çocuğuna ozenmeye basladm.erkek için hakkaten bsy yok bi tek bu papyonlu yelekli gbi tsortler hoşuma gtti:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…