- 20 Mart 2016
- 1.209
- 1.930
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.501
Canım ben kızımda her ayın aynı günü aynı kıyafetlerle fotoğrafımı çekmiştim. İnan bana çok güzel bi hatıra oluyo. Bir de geçirdiğin değişime inanamıyorsunİlk hamilelik heyecanı durmadan göbüşüme bakıp fotoğraf çekip duruyorumgörmemiş gibi
Kızlar benim göbüş bu kadarcık çıktı. Acaba kaç haftada dışardan bakılınca anlaşılır ki? Bir de hamilelikte çok kilo almamak için ne yapmak lazim? Bebek beslensin ama ben fazla kilo almayim istiyorum[/QUOTE/]
Ben gobusumun fotosunu koysam agziniz acik kalir.
Tatli makarna pilav hamu isi az yiceksin canim.sana gereksiz kilo olarak geri doner.
@pyrz canım sakin üzülme Rabbim bilir ablama öyle dediler gobisinden şu aldılar neler yaşadı şimdi 7 yaşında yiyenim hiç bir şeyi yok Rabbim herseyin hayırlısı ni nasip etsin bol bol dua et allahın izni ile hiç birşey olmaz bitanem kendini üzme
Kızlar bağlatmak çok günahmış bununla ilgili bir sohbete katıldım da bütün düşüncelerim değişti allah tarafından kesinlikle istenmeyen bısey mis
Baglatmak cok gunah.bazi goruslerde sezeryan 4 den sonra yasak diyor ya doktorlar eger bir daha hamile kalinirda annenin hayati tehlikesi olcak olursa o zamn musade ediliyor diye fetvalar var.
2. Cocukdan sonra artik istemiyorym Allah isteyenlere versin derken kizim suan 18 aylik ve ben hamileyim.nasibimizde varmis diyoruz.hakkimizda hayirlisi
Ahaha yerim yaaa cinsiyeti iyice kesinlessin alirsin kuzu daha var vakit yavas yavasButun gun bebek esyasi baktik ve bir tane bisi begenebildim tum gun icinde b&r stor da hastane cikisi o da daha erken diye alamadim. Ne bir tulum ne bir zibin begenebildim napiciz bilemedim. Ben bu begenmemezlikle yavruma yaprak giydiririm.
Canim doktor kontrolunde kullanilmalidir diyorlar birde sanki folik asit senin 400 mg degilmi bunu doktoruna hatirlat canim bizlerin decavitin icindeki folik asitte 0.8 mg canim doktoruna danis tatlimDoktor 4. Haftadan itibaren banada folio verdi. 16. Haftaya kadar devam dedi. Başka herhangi bir şeye gerek yok dedi. Haberleri bende izledim zararı varmıdır acaba
Canım daha çok varButun gun bebek esyasi baktik ve bir tane bisi begenebildim tum gun icinde b&r stor da hastane cikisi o da daha erken diye alamadim. Ne bir tulum ne bir zibin begenebildim napiciz bilemedim. Ben bu begenmemezlikle yavruma yaprak giydiririm.
cnm resim yükledim gördünmücanim 11+3 de yanilma cok oluyor bence 14 ve 16 haftayi bekle birde usg varsa paylasirmisin tatlim rabbim saglikla nasip etsin insallah
Gözün aydın canım ne mutlu sana sağlıcakla al kucağına inş darısı göremiyenlereebugün doktor randevumuz vardı çok şükür iyi geçti arkadaşlar.. ense kalınlığı falan normal büyük ihtimalle de erkek dedi doktor zaten içime en başından beri doğan da erkekti.. tüm gün aptal gibiydim bi ağlayıp bi gülüyodum hatta ikisini aynı anda yaptığım bile oluyodurabbim isteyen herkese yaşatsın gerçekten bu duyguları..
Gozun aydin canim darisi bizlere insallahbugün doktor randevumuz vardı çok şükür iyi geçti arkadaşlar.. ense kalınlığı falan normal büyük ihtimalle de erkek dedi doktor zaten içime en başından beri doğan da erkekti.. tüm gün aptal gibiydim bi ağlayıp bi gülüyodum hatta ikisini aynı anda yaptığım bile oluyodurabbim isteyen herkese yaşatsın gerçekten bu duyguları..
Gözun aydn canım ☺bugün doktor randevumuz vardı çok şükür iyi geçti arkadaşlar.. ense kalınlığı falan normal büyük ihtimalle de erkek dedi doktor zaten içime en başından beri doğan da erkekti.. tüm gün aptal gibiydim bi ağlayıp bi gülüyodum hatta ikisini aynı anda yaptığım bile oluyodurabbim isteyen herkese yaşatsın gerçekten bu duyguları..
Onu ben de yapıyorum canım guzel bi hatira olck ☺Canım ben kızımda her ayın aynı günü aynı kıyafetlerle fotoğrafımı çekmiştim. İnan bana çok güzel bi hatıra oluyo. Bir de geçirdiğin değişime inanamıyorsun
Canım folio yu ilk veren doktorum araştırma hastanesinde Doç. Dr du 4 ay kullanıcaksın dedi. Şuan yakın diye başka özel hastanede devam ediyorum dün sordum devam edeyimmi diye 16. Haftaya kadar devam dedi . Haberleri izleyince biraz tedirgin oldum. Rabbim bebeklerimizi korusun.Canim doktor kontrolunde kullanilmalidir diyorlar birde sanki folik asit senin 400 mg degilmi bunu doktoruna hatirlat canim bizlerin decavitin icindeki folik asitte 0.8 mg canim doktoruna danis tatlim
Bn de zibin fln pek beğenmedim. Hep kız çocuklar için daha güzel şeyler varrr aklım kaldı pembe pembe çok güzeldi. Bi dükkan kapaniyormus 15 liraya bi hastane çıkışı aldm 5 prca:) eşim trbznlu bi de Trabzonsporlu zibin fln almayi düşünüyoruz insallah.bn de pek bsy almiyorm bi 7.ayı göreyim diyormButun gun bebek esyasi baktik ve bir tane bisi begenebildim tum gun icinde b&r stor da hastane cikisi o da daha erken diye alamadim. Ne bir tulum ne bir zibin begenebildim napiciz bilemedim. Ben bu begenmemezlikle yavruma yaprak giydiririm.
Evet maalesef erkek çocukları için seçenekler sınırlı oğlumda çok gezmiştimBn de zibin fln pek beğenmedim. Hep kız çocuklar için daha güzel şeyler varrr aklım kaldı pembe pembe çok güzeldi. Bi dükkan kapaniyormus 15 liraya bi hastane çıkışı aldm 5 prca:) eşim trbznlu bi de Trabzonsporlu zibin fln almayi düşünüyoruz insallah.bn de pek bsy almiyorm bi 7.ayı göreyim diyorm
Canım bende folbiol 5 mg kullanıyorum ve doktorum bana da 16. Haftaya kadar kullan dedi ve ek olarak şuan omega kullanıyorum. Decavit yada demir hapı vermedi her iki doktorum da ve erken dediler. Herhalde çıkan test sonuçlarına göre veriyorlar diye düşünüyorum.Canım folio yu ilk veren doktorum araştırma hastanesinde Doç. Dr du 4 ay kullanıcaksın dedi. Şuan yakın diye başka özel hastanede devam ediyorum dün sordum devam edeyimmi diye 16. Haftaya kadar devam dedi . Haberleri izleyince biraz tedirgin oldum. Rabbim bebeklerimizi korusun.
Bn bile smdiden Kız çocuğuna ozenmeye basladm.erkek için hakkaten bsy yok bi tek bu papyonlu yelekli gbi tsortler hoşuma gtti:)Evet maalesef erkek çocukları için seçenekler sınırlı oğlumda çok gezmiştimama hep aynı şeyler kız çocuklarında çeşit daha fazla inşallah kızım olursa bu sefer pembe,lila mor'un her tonundan tüllü ,dantelli, çiçekli -böcekli alacam kızçeme erkek olursa sağlık olsun çok gezmeye gerek yok kaliteli bir mağzadan aynı modelin mavi,sarı,yeşil tonlarından al çık Allahtan bide şu takım mevzusu var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?