bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ya bu folik asit benim de aklımı çok karıstrıyo, bugun bi tanıdgn folik asit ekskligndn 4 aylık hamilelgnin sonlandrıldgnı duydum. Azı da zarar çogu da Rabbm bebeklermizi korusun
Canım folik asiti fazla almanın zararı neymiş ?? Ben bilmiyorum hâlâ kullaniyorum bi de vitaminlerim var onlarda da var folik asit ??

Herkese merhabaa. Bizim de bugün kontrolümüz vardı. Folik asiti bıraktık biz de kan ilacına başladı. 2 li tarama için de kan verdik sonucu heyecanla bekliyoruz. Geçen sefer yüksek ihtimal erkek demişti bugün de birşey demem dedi 2 hafta sonra bakarız dedi. Dalga geçiyor resmen bizimle Bir de miyomum varmış doğum sırasında onu da alırız dediğine göre sanırım sezeryan olcam

Miyim kaç tane kaç cmmis cnm.bnde 3 tane var ama hc bi doktor doğumda alirz demiyor istememe rağmen.riskli bsy kanaman çok olur deyip geçiyorlar bn 2 miyom ameliyati oldm sezaryan.bebekle 3.kesik olcak ama yine de almk istemiyorlar. Nerde hangi doktora gdiyorsun

Günaydın iyi pazarlar anneler. Demir hapına başladığımdan beri bulantı yaptı bende. Sizde durum nedir? Yarın doktoru arayıp bir sorayım diyorum.
Ben kızıma hamileyken bu tip detaylı ultrasonlar ve uzmanlar yoktu. İki hamileliğimi karşılaştıracak olursam bu tip aletler sadece insanı endişelendiriyor.
Zaten doğum sonrası yapılacaksa düzeltilmesi önceden bilmeye ne gerek var?
Sadece geri dönüşü olmayan ve sonlandırılması gereken durumlar için uygun o da çok üzücü.
Şimdi bizim grup daha laylaylom safhasındayız. Detaylı ultrasonlar testler yapılan haftalarda, en ufak bir parlamada endişesi gene annelerde olacak.
İşte Yaman çelişkiler bunlar. Kızmış erkekmiş hiç önemli değil. Sadece sağlık istiyorum rabbimden.
Ekim annelerini okudum biraz da ondan etkilendim sanırım.
Bilinmedik komplikasyonlar çıkmış bazılarında.
Allah bizleri korusun. Bir an evvel kucağımıza almak nasip etsin.

Selam Can'ım. Genelde miyomları sezaryen sırasında alıyorlar ama yeri önemli. Belki de riskli bir bölgededir. Ama sen gene de başka bir doktorun fikrini al derim. Eninde sonunda o miyomların alınması gerek çünkü.

Canım folik asiti fazla almanın zararı neymiş ?? Ben bilmiyorum hâlâ kullaniyorum bi de vitaminlerim var onlarda da var folik asit ??
Canım burda konusu geçti arkadaşlar haberlerde görmüsler fazla alnca da otizme sebep oluyomuş. Ben de senin gbi hem folik asit kullaniyorum hem de vitaminin icinde var. Doktorum birak demedi o yuzdn devam ettm ama burda okuyunca da aklıma takıldı.

Günaydın arkadaşlar yazdıklarınızı okudum folik asit vücutta depolanan bir vitamin değildir günlük alınır ve fazlası atışır oğlumda 7. 8. Aya kadar kullandım ve bunda da kullanmayı düşünüyorum aksine eksikliği çok daha tehlikli yani her duyduğumuz habere itibar etmemeliyiz ben zaten folik asit eksikliği hastasıyım bunu araştırma hastanesinde yapılan pıhtılaşma testiyle öğrendik belki de bu testi yaptırmayan ve eksikliğinden düşük yapanlar bile oluyor ben iki düşükten dobra yaptırdım bu testi o yüzden her haber bizim özel durumlarımızı bilmeyebilir doktor bana les dedikten sonra arkadaşımız olan bir kaç doktora daha sorduk kesinlikle devam et dediler ben devam ediyorum

Evet canm smdi almzsa 4.kez açacak ve alacaklar biliyorm o yüzden fakültede docente gdyrm.zaten diğer ozeller hemen fakülteye sevk ediyor.ankarada annemlerin yanımda doğum yapSam belki alırlar ama bursada ypmak istyrm.yuzde 30 alırım dedj dokTor bakalım ama hiç alcak gibi konusmdi.burda herkes bana çok rskli derken diğer arkdslara norml bsy gibi doğumda miyom da alirz demeleri garip geliyor.hangi doktora gttiysem doğumda miyom alınmaz çok rskkli dedi.

1 tane varmış miyomum 3.4 cm dedi. Doktorum Uşak'ta M.Kemal Takal doktorum. Kanama falan bişey demedi. Miyomun var ama dert etme sıkıntı değil. Doğum zamanı hallederiz onu da alırız dedi.

Oya aydogan i da kaybetmisiz yaa basimiz sagolsun
Ya sorma ben kadının nazara geldiğine inanıyorum en son anneler günü için cuma günü canlı yayındaydı oğlu da vardı herkes ağladı oğlunun annesine konuşmalarına çok tatlıydılar anne oğul o pazar yoğun bakıma kalkmış

Bende nazara inanirim kuzum dogrudur cok uzuldum

İyi pazarlar kızlar
Pazar günlerini hiç sevmiyorum herkes gezmelerine gidiyor ama pazar günleri eşim çalışıyor ve ben hep evdeyim ogluşum doğsa da annesini yalnızlıktan kurtarsa

Bu arada dün geceden beri inanılmaz vajinal kaşıntım var. En son muayenede doktora söylemiştim travegon krem vermişti ama o kremi sürünce daha beter azdı kaşıntım. Cildiracaktim sabah resmen doktoruna suya sirke karıştırıp onunla yikadigimi söyledim olmaz yapma dedi ama kasintinin şiddeti resmen çıldırttı beni ve bu sabah yine sirkeli şu ile yıkadım o iyi geldi. Acaba yanlış bir şey mi yaptım.kizlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…