- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.541
Yok canim sirkeli su iyi gelir ama bi kultur versen iyi olur msntar olmustum kizima hamileyken fitille gectiİyi pazarlar kızlar
Pazar günlerini hiç sevmiyorum herkes gezmelerine gidiyor ama pazar günleri eşim çalışıyor ve ben hep evdeyimogluşum doğsa da annesini yalnızlıktan kurtarsa
Bu arada dün geceden beri inanılmaz vajinal kaşıntım var. En son muayenede doktora söylemiştim travegon krem vermişti ama o kremi sürünce daha beter azdı kaşıntım. Cildiracaktim sabah resmendoktoruna suya sirke karıştırıp onunla yikadigimi söyledim olmaz yapma dedi ama kasintinin şiddeti resmen çıldırttı beni ve bu sabah yine sirkeli şu ile yıkadım o iyi geldi. Acaba yanlış bir şey mi yaptım.kizlar?
Canm hamileliğe bağlı bazı kadınlarda çıkıyor dogumdan snra küçülüyorMuş belki senin öyle bile olabilir ama alması çok güzel bi daha ameliyt derdinden kurtulursun.1 tane varmış miyomum 3.4 cm dedi. Doktorum Uşak'ta M.Kemal Takal doktorum. Kanama falan bişey demedi. Miyomun var ama dert etme sıkıntı değil. Doğum zamanı hallederiz onu da alırız dedi.
İyi pazarlar kızlar
Pazar günlerini hiç sevmiyorum herkes gezmelerine gidiyor ama pazar günleri eşim çalışıyor ve ben hep evdeyimogluşum doğsa da annesini yalnızlıktan kurtarsa
Bu arada dün geceden beri inanılmaz vajinal kaşıntım var. En son muayenede doktora söylemiştim travegon krem vermişti ama o kremi sürünce daha beter azdı kaşıntım. Cildiracaktim sabah resmendoktoruna suya sirke karıştırıp onunla yikadigimi söyledim olmaz yapma dedi ama kasintinin şiddeti resmen çıldırttı beni ve bu sabah yine sirkeli şu ile yıkadım o iyi geldi. Acaba yanlış bir şey mi yaptım.kizlar?
Sirkeyi çok az koyuyorum zaten ama zararı olursa diye de korktum ama çaresiz kaldım kaşintı mahvetti. Batıkon bildiğimiz batikon değil mi? Haftaiçi tekrar randevu alıp gidecem mecbur dayanilacak gibi değil çünkü. Teşekkür ederim tavsiyeleriniz içinMerhaba,
Bence doktor sirkeli su kullanma dediyse kullanmayın, asit seviyesi önemli. Mantar enfeksiyonları hamilelikte çok önemsenmiyor ama ciddiye alınmalı. Mantarlar florayı bozuyor ve koruma kalkanı ortadan kalkıyor. Bu sebeple mikroplar yukarıya Allah korusun rahme kadar ilerliyebiliyor. Kendi doktorunuz ilgilenmiyorsa mutlaka başka bir doktora gidin. Batikonla vajinayı yıkarsa rahatlarsınız. Vajinal ovulle de mantarınız iyileşir. Bebeğe bunların hiç zararı olmaz korkmayın. İlerlemeden önlemini alın. Şifalar dilerim.
Canım zaten eşimle aramızda bir şey olmuyor uzun zamandır tüm iç çamaşırlarım pamuklu ve muhakkak 60 derecede yikarim. Bende hiç bilmem daha önce başıma geldiğini ama hamilelikte oldu ışte. Akintim oluyor sürekli kuru tutmaya çalışıyorum ama dışarı falan çıktım mi akıntı gelince o an.müdahale edemiyorum ıslaklik olunca da kaşıntı oluyor. Şu an geçti çok şükür ama sık sık fon makinesiyle kurutuyorum ıslaklik olmadığı için iyiMantar icin pamuklu ic camasirlarinizi en az 60 derecede yikayin.pamuklu camasirdan baska camasir tercih etmeyin.gerekirse camasirlarinizin aglarini utuleyin.en onemliside esiniz temizligine cok dikkat etsin.gerekirse iliski oncesi belinin altini yikasin.
Cok cok cok sukur mantar nedir bilmem.ben genelde boyle dikkat ediyorum.
Insallah kisa zamanda atlatirsinz
Benim ilk doğumumda alındı Can'ım. Öyle kanamam falan da olmadı. 2 tane kayısı büyüklüğündeydi. Miyom yüzünden biraz da korku sezaryen olmuştum. Patolojiden iyi rapor almıştım. Şimdi de oluşmuş alınacak doğumda tekrar.Evet canm smdi almzsa 4.kez açacak ve alacaklar biliyorm o yüzden fakültede docente gdyrm.zaten diğer ozeller hemen fakülteye sevk ediyor.ankarada annemlerin yanımda doğum yapSam belki alırlar ama bursada ypmak istyrm.yuzde 30 alırım dedj dokTor bakalım ama hiç alcak gibi konusmdi.burda herkes bana çok rskli derken diğer arkdslara norml bsy gibi doğumda miyom da alirz demeleri garip geliyor.hangi doktora gttiysem doğumda miyom alınmaz çok rskkli dedi.
Sirkeyi çok az koyuyorum zaten ama zararı olursa diye de korktum ama çaresiz kaldım kaşintı mahvetti. Batıkon bildiğimiz batikon değil mi? Haftaiçi tekrar randevu alıp gidecem mecbur dayanilacak gibi değil çünkü. Teşekkür ederimtavsiyeleriniz için
Bnm 4.5 3.5 3.5 büyüklüğünde 3 tane.ama büyüdü ler mi bilmyrm.yerleri tehlikeli demedi ama sana bsy olsa kmse arkamda durmaz normlde yapılmaz ama bebeği alırken engel olursa alırım dedi.kndine güvenen doktorlar alıyor sanırım ya da prof lar.Benim ilk doğumumda alındı Can'ım. Öyle kanamam falan da olmadı. 2 tane kayısı büyüklüğündeydi. Miyom yüzünden biraz da korku sezaryen olmuştum. Patolojiden iyi rapor almıştım. Şimdi de oluşmuş alınacak doğumda tekrar.
Canim gecmis olsun bende mantardan muzdaribim ben atlet kullaniyorum kucuk kucuk kesip bez sekkinde katlayip krem surup bezide koyuyorum ve kuru tutuyor bende cok sukur iyi geliyor ama 5 gun sonra yine ayni oluyor yine krem suruyorum ayni sekilde uyguluyorum surekli kremde surmek istemiyorum iki gece filan suruyorum gunde 1 defa oda gece yataga girerken bu aralar sik sik kasintim olmadi sukur denemelisin bence doktorun verdigi kremi bende kullandim iyi geliyor canimCanım zaten eşimle aramızda bir şey olmuyor uzun zamandır tüm iç çamaşırlarım pamuklu ve muhakkak 60 derecede yikarim. Bende hiç bilmem daha önce başıma geldiğini ama hamilelikte oldu ışte. Akintim oluyor sürekli kuru tutmaya çalışıyorum ama dışarı falan çıktım mi akıntı gelince o an.müdahale edemiyorum ıslaklik olunca da kaşıntı oluyor. Şu an geçti çok şükür ama sık sık fon makinesiyle kurutuyorum ıslaklik olmadığı için iyi
Canim gecmis olsun bende mantardan muzdaribim ben atlet kullaniyorum kucuk kucuk kesip bez sekkinde katlayip krem surup bezide koyuyorum ve kuru tutuyor bende cok sukur iyi geliyor ama 5 gun sonra yine ayni oluyor yine krem suruyorum ayni sekilde uyguluyorum surekli kremde surmek istemiyorum iki gece filan suruyorum gunde 1 defa oda gece yataga girerken bu aralar sik sik kasintim olmadi sukur denemelisin bence doktorun verdigi kremi bende kullandim iyi geliyor canim
Korkmayın hiç burada 7+1den sonra 8 hafta olarak gösteriyor. Hem ilk başlarda milimetrik hesaplar olduğu için 1 haftaya geride falan çıkması normal 10. Haftadan sonra sata göre gidiyorarkadaslar merhaba merak ettıgım bır sey var ben cuma gunu gıttgımde doktor cocugun 6 haftalık 4 gunluk oldugunu soylemıstı ama buraya adet tarıhımı yazdıgımda cok onceden gıdıyor sekızıncı haftanın ıcınde gozukuyorum bu cocugun gerıde oldugunumu gosterıyor
Kasik ağrıları bende bu haftalarda yeniden başladı bir de sanki taş gelmiş kasigimda bir yerde durmuş gibi hissediyorum. Herhalde normal bu ağrılar çünkü artık bebeklerin büyüme hızı daha fazlaKizlar hayrli pazarlariniz olsun
Yaa benim kasklarimda sertlesme oluyor uzandigimda szlerde de oluyor mu
Brde arada bicak gbi ani sancilar
Teşekkür ederim canım sorma ben de dünden beri mahvoldum. Sende de oluyormuş sana sorayım o zaman böyle sarı mukus şeklinde akintin oluyor mu? Dünden beri böyle Akintim sanki sıvı değil daha koyu kivamliCanim gecmis olsun bende mantardan muzdaribim ben atlet kullaniyorum kucuk kucuk kesip bez sekkinde katlayip krem surup bezide koyuyorum ve kuru tutuyor bende cok sukur iyi geliyor ama 5 gun sonra yine ayni oluyor yine krem suruyorum ayni sekilde uyguluyorum surekli kremde surmek istemiyorum iki gece filan suruyorum gunde 1 defa oda gece yataga girerken bu aralar sik sik kasintim olmadi sukur denemelisin bence doktorun verdigi kremi bende kullandim iyi geliyor canim
Aynen canim tas gbi bir hiss sertlik acikcasi bende korktum bugunde boyle sancim olunca doktrm progestan kullan dedi vajene koy dedi ama recetede agzdan alinir diyo bi bilgin var mi canimKasik ağrıları bende bu haftalarda yeniden başladı bir de sanki taş gelmiş kasigimda bir yerde durmuş gibi hissediyorum. Herhalde normal bu ağrılar çünkü artık bebeklerin büyüme hızı daha fazla
Vajinadan kullan cnm hem daha etkili hem yan etkisi daha az oluyor.Aynen canim tas gbi bir hiss sertlik acikcasi bende korktum bugunde boyle sancim olunca doktrm progestan kullan dedi vajene koy dedi ama recetede agzdan alinir diyo bi bilgin var mi canim
Bu ilacida hic kullanmadim daha once brde magnezyum önerdi hafta ici gtcem ins dr a
Peki canim cok sagolVajinadan kullan cnm hem daha etkili hem yan etkisi daha az oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?