bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ağızdan da vajinalda kullanılıyor korkma. Ben hamileliğin ilk dönemlerinde vajinal kullandım ağızdan alınca çok fazla yan etkisi oluyor

Canım ağızdan da vajinalda kullanılıyor korkma. Ben hamileliğin ilk dönemlerinde vajinal kullandım ağızdan alınca çok fazla yan etkisi oluyor
Sagol canım iste önceden bi kayip yasayinca herseyden korkar oldum Rabbim hepimizn bebislerini esirgesin insallah

Ben ilk başta agzdan kullandım çok başım döndü bayilacak gbi oluyodm. Önce bn de korkms tm vajinadan nasıl olcak diye.doktor erir dedi.hc bi sorun yaşamadım daha rahat oluyor
Ayy canim vajen majen degil sorunum benim ilaclara karsi bi gicikligim var minnoslarimz zarar gormesinler de insallah..
Az once 10 dk suren arada bi yerimden hoplatan bi sanci vardi alt tarafimda cok korktum vallahi Rabbim sag saglim kucaklarimza aldrmayi nasip etsin canim

Ben Progestan 12. Haftaya kadar vajinal kullandım. Yan etkisi olmuyor hem daha etkili. İçiniz rahat olsun
Evet birde dikkatimi ceken cogunlukla 12. Haftaya kadr kullanilmis birakilmis ben 16. Haftama grdim cok sukur. kullanmamda ki amacida pek anlayamadim.. doktoruma bahsettigim sertlikler brde bugun ki sancim sanirim hafta ici ayrintili konusurm artk kendisiyle
Cok sagol cnm bu arada

Ben ilk 3 ay kullandım o da düşük tehdidi vardı her ihtimale karşı kullandık. Ağrım var dediğin için demiştir doktorun. Birde bu haftalarda kasık ağrıları olabiliyor eline gelen sertlikte büyük ihtimal miniğindir. Benim geçen hafta kasık ağrım olmuştu doktor büyüdüğü için rahimde yer açıyor bunlar olacak demişti. Tabi senin ağrı boyutunu bilemem zaten kontrolünde varmış rahat ol ilacını kullan sağlıkla büyüsün yavrun

Evet doktora hayrlisiyla bi gideyim icim rahatlicak insallah
Aminn cumlemizin yavrusuna saglik versin Allah

Amin canm inşallah sağ salim alirz korkma bsy olmz daha faydasi bile olur ilaçların insallah

Canım mthfr geninde mi sorun var. Ben de mthfr 1298 homozigotum doktor folik asitin bitince birak dedi ben de birakmayi düşünmüyorum çünkü aşırı derecede eksik zaten bizim gibilerde

Anladım canım ama bildiğim kadariyla otizm nedeni belirlenemeyen bi problem özel egitimciyim ben ve vitaminin fazlası depolanmaz diye biliyorum folik asiti fazla alinca yalnizca vucuttaki b12 vutamin eksikligini maskeliyomus ve bu nedenle b12 içeren bi folik asit kullanilirsa bi problem yasanicagini dusunmuyorum . Kaldı ki bizim otizmli ogrencilerimizin velilerinin hamileyken folik asit bile kullandiklarini sanmiyorum.

Canim sadece gece kremledigimde yapiyorum krem daha iyi orda kaliyor zaten 100 de yuz pamuklu atlet ve cok sukur yavas yavas atlattim tesekkur ederim tatlim bilgin icin

Teşekkür ederim canım sorma ben de dünden beri mahvoldum. Sende de oluyormuş sana sorayım o zaman böyle sarı mukus şeklinde akintin oluyor mu? Dünden beri böyle Akintim sanki sıvı değil daha koyu kivamli
Evet aynen sari akintim oluyordu sukur gecti ama cok uzun surdu gecmesi yinede doktoruna sor canim benim doktorum fitil onermedi 4 aydan sonra fitil verrim dedi insallah tekrar etmez cok sukur iyiyim simdilik

Bu haftalarda İdrar yolları enfeksiyonları olma olasılıgı cok fazlaymış bır yerde okumsustum canım bu sebeple vajınanı kendı yapısını bozmsmsk için krem veya sabunla fln yıkama

Ben de sen gbi biliyorum canım, dun burda okudum ama iste duyunca insan bi tedrgn oluyo. Eksiklgi daha buyuk tehlike. Hepimizn bebekleri saglıkla dogsun insallah.

Herkese iyi aksamlar yarin baska dr daha gorunecem. Insallah bu doktor ayni sikintilarri gormez. Ben birsey goremedim normal gebeliginiz der. Bu arada ense kalinliginin yaninda kistik higroma tanisi konmus bana. Dua ediyorum ki hayal ediyorum ki umut ediyorum ki yanilmis olsunlar yarinki dr risk gormesin. Topikteki herkesten dualarinizi bekliyorum. Simdidwn allah razi olsun.

kızlar SAT a göre 13+5 im. folik asiti ne zaman bırakmam gerek. decavite kaçıncı hafta başladınız? Folik asiti bırakıp mı başladınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…