- 17 Ocak 2013
- 2.754
- 3.348
- 133
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.561
Canım ağızdan da vajinalda kullanılıyor korkma. Ben hamileliğin ilk dönemlerinde vajinal kullandım ağızdan alınca çok fazla yan etkisi oluyorAynen canim tas gbi bir hiss sertlik acikcasi bende korktum bugunde boyle sancim olunca doktrm progestan kullan dedi vajene koy dedi ama recetede agzdan alinir diyo bi bilgin var mi canim
Bu ilacida hic kullanmadim daha once brde magnezyum önerdi hafta ici gtcem ins dr a
Sagol canım iste önceden bi kayip yasayinca herseyden korkar oldum Rabbim hepimizn bebislerini esirgesin insallahCanım ağızdan da vajinalda kullanılıyor korkma. Ben hamileliğin ilk dönemlerinde vajinal kullandım ağızdan alınca çok fazla yan etkisi oluyor
Ben ilk başta agzdan kullandım çok başım döndü bayilacak gbi oluyodm. Önce bn de korkms tm vajinadan nasıl olcak diye.doktor erir dedi.hc bi sorun yaşamadım daha rahat oluyorPeki canim cok sagol
Bebise ins bi etkisi olmaz
Ayy canim vajen majen degil sorunum benim ilaclara karsi bi gicikligim var minnoslarimz zarar gormesinler de insallah..Ben ilk başta agzdan kullandım çok başım döndü bayilacak gbi oluyodm. Önce bn de korkms tm vajinadan nasıl olcak diye.doktor erir dedi.hc bi sorun yaşamadım daha rahat oluyor
Evet birde dikkatimi ceken cogunlukla 12. Haftaya kadr kullanilmis birakilmis ben 16. Haftama grdim cok sukur. kullanmamda ki amacida pek anlayamadim.. doktoruma bahsettigim sertlikler brde bugun ki sancim sanirim hafta ici ayrintili konusurm artk kendisiyleBen Progestan 12. Haftaya kadar vajinal kullandım. Yan etkisi olmuyor hem daha etkili. İçiniz rahat olsun
Evet birde dikkatimi ceken cogunlukla 12. Haftaya kadr kullanilmis birakilmis ben 16. Haftama grdim cok sukur. kullanmamda ki amacida pek anlayamadim.. doktoruma bahsettigim sertlikler brde bugun ki sancim sanirim hafta ici ayrintili konusurm artk kendisiyle
Cok sagol cnm bu arada
Evet doktora hayrlisiyla bi gideyim icim rahatlicak insallahBen ilk 3 ay kullandım o da düşük tehdidi vardı her ihtimale karşı kullandık. Ağrım var dediğin için demiştir doktorun. Birde bu haftalarda kasık ağrıları olabiliyor eline gelen sertlikte büyük ihtimal miniğindir. Benim geçen hafta kasık ağrım olmuştu doktor büyüdüğü için rahimde yer açıyor bunlar olacak demişti. Tabi senin ağrı boyutunu bilemem zaten kontrolünde varmış rahat ol ilacını kullan sağlıkla büyüsün yavrun
Amin canm inşallah sağ salim alirz korkma bsy olmz daha faydasi bile olur ilaçların insallahAyy canim vajen majen degil sorunum benim ilaclara karsi bi gicikligim var minnoslarimz zarar gormesinler de insallah..
Az once 10 dk suren arada bi yerimden hoplatan bi sanci vardi alt tarafimda cok korktum vallahi Rabbim sag saglim kucaklarimza aldrmayi nasip etsin canim
Canım mthfr geninde mi sorun var. Ben de mthfr 1298 homozigotum doktor folik asitin bitince birak dedi ben de birakmayi düşünmüyorum çünkü aşırı derecede eksik zaten bizim gibilerdeGünaydın arkadaşlar yazdıklarınızı okudum folik asit vücutta depolanan bir vitamin değildir günlük alınır ve fazlası atışır oğlumda 7. 8. Aya kadar kullandım ve bunda da kullanmayı düşünüyorum aksine eksikliği çok daha tehlikli yani her duyduğumuz habere itibar etmemeliyiz ben zaten folik asit eksikliği hastasıyım bunu araştırma hastanesinde yapılan pıhtılaşma testiyle öğrendik belki de bu testi yaptırmayan ve eksikliğinden düşük yapanlar bile oluyor ben iki düşükten dobra yaptırdım bu testi o yüzden her haber bizim özel durumlarımızı bilmeyebilir doktor bana les dedikten sonra arkadaşımız olan bir kaç doktora daha sorduk kesinlikle devam et dediler ben devam ediyorum
Anladım canım ama bildiğim kadariyla otizm nedeni belirlenemeyen bi problem özel egitimciyim ben ve vitaminin fazlası depolanmaz diye biliyorum folik asiti fazla alinca yalnizca vucuttaki b12 vutamin eksikligini maskeliyomus ve bu nedenle b12 içeren bi folik asit kullanilirsa bi problem yasanicagini dusunmuyorum . Kaldı ki bizim otizmli ogrencilerimizin velilerinin hamileyken folik asit bile kullandiklarini sanmiyorum.Canım burda konusu geçti arkadaşlar haberlerde görmüsler fazla alnca da otizme sebep oluyomuş. Ben de senin gbi hem folik asit kullaniyorum hem de vitaminin icinde var. Doktorum birak demedi o yuzdn devam ettm ama burda okuyunca da aklıma takıldı.
Canim sadece gece kremledigimde yapiyorum krem daha iyi orda kaliyor zaten 100 de yuz pamuklu atlet ve cok sukur yavas yavas atlattim tesekkur ederim tatlim bilgin icinMerhaba,
Bez kullanmayın, hava alsın. Ne kadar sıcak tutulup, havasız kalırsa o kadar nem oluşur içeride. Bol şeyler giyin. Çok sık çamaşır değiştirin. Hamile olmasaydınız geceleri pijama değil gecelik giymenizi, gündüzleri evdeyseniz etek/elbise giymenizi ve her tuvaletten ve duştan sonra kurutma makinasıyla orayı kurutmanızı tavsiye ederdim. Geçmiş olsun.
Evet aynen sari akintim oluyordu sukur gecti ama cok uzun surdu gecmesi yinede doktoruna sor canim benim doktorum fitil onermedi 4 aydan sonra fitil verrim dedi insallah tekrar etmez cok sukur iyiyim simdilikTeşekkür ederim canım sorma ben de dünden beri mahvoldum. Sende de oluyormuş sana sorayım o zaman böyle sarı mukus şeklinde akintin oluyor mu? Dünden beri böyle Akintim sanki sıvı değil daha koyu kivamli
Bu haftalarda İdrar yolları enfeksiyonları olma olasılıgı cok fazlaymış bır yerde okumsustum canım bu sebeple vajınanı kendı yapısını bozmsmsk için krem veya sabunla fln yıkamaİyi pazarlar kızlar
Pazar günlerini hiç sevmiyorum herkes gezmelerine gidiyor ama pazar günleri eşim çalışıyor ve ben hep evdeyimogluşum doğsa da annesini yalnızlıktan kurtarsa
Bu arada dün geceden beri inanılmaz vajinal kaşıntım var. En son muayenede doktora söylemiştim travegon krem vermişti ama o kremi sürünce daha beter azdı kaşıntım. Cildiracaktim sabah resmendoktoruna suya sirke karıştırıp onunla yikadigimi söyledim olmaz yapma dedi ama kasintinin şiddeti resmen çıldırttı beni ve bu sabah yine sirkeli şu ile yıkadım o iyi geldi. Acaba yanlış bir şey mi yaptım.kizlar?
Ben de sen gbi biliyorum canım, dun burda okudum ama iste duyunca insan bi tedrgn oluyo. Eksiklgi daha buyuk tehlike. Hepimizn bebekleri saglıkla dogsun insallah.Anladım canım ama bildiğim kadariyla otizm nedeni belirlenemeyen bi problem özel egitimciyim ben ve vitaminin fazlası depolanmaz diye biliyorum folik asiti fazla alinca yalnizca vucuttaki b12 vutamin eksikligini maskeliyomus ve bu nedenle b12 içeren bi folik asit kullanilirsa bi problem yasanicagini dusunmuyorum . Kaldı ki bizim otizmli ogrencilerimizin velilerinin hamileyken folik asit bile kullandiklarini sanmiyorum.
Canim sadece gece kremledigimde yapiyorum krem daha iyi orda kaliyor zaten 100 de yuz pamuklu atlet ve cok sukur yavas yavas atlattim tesekkur ederim tatlim bilgin icin
doktorun bilgilendirir kuzum seni.kızlar SAT a göre 13+5 im. folik asiti ne zaman bırakmam gerek. decavite kaçıncı hafta başladınız? Folik asiti bırakıp mı başladınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?