bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım mthfr geninde mi sorun var. Ben de mthfr 1298 homozigotum doktor folik asitin bitince birak dedi ben de birakmayi düşünmüyorum çünkü aşırı derecede eksik zaten bizim gibilerde
Evet canım o var birde pıa 4g 5g homozigot bu gen de folikasit eksikliği demek oyüzden bir hafta sonra bir hemotolog dan randevu aldım ona da sormayı düşünüyorum ama genelde doğuma kadar kullanılıyor dedim ya hiç bilmeden ilk hamileliğimde 7. Aya kadar kullanmıştım çok şükür sağlıkla doğdu

Allah'ın duası senin ve bebeğinin üzerine olsun Can'ım Rabbim güzel haberler Alman'ı nasip etsin o kadar zor ki yaşadıkların seni çok iyi anlıyorum (((( Rabbim sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip etsin elimizi koynumuzu boş bırakmaz inşallah

Dualarim seninle güzel haberlerle gel ins

Yarin bende gidicem canim 2li icin insallah ikimizde iyi haberlerle donucez icini ferah tut umudunu yitirme emi

Bende pai 4g5g ye bakmadilar malesef.. hematolog randevundan sonra bu folik asit kullanımla ilgili öğrendiklerini paylaşır mısın?? Rabbim senin ve hepimizin kuzucuklarina hayırlı saglikli uzun ömür nasip etsin :)

geçmiş olsun canım.. baya tavsiye gelmiş, çoğuna katılıyorum :) benden de ufak bi fikir, duş jeli kokulu sabun vs kullanma, sadece beyaz sabun kullan ve o da dış kısmına.. iç kısmı sadece su ile yıkamak lazım.. sirkeli su normalde gerçekten etkili oluyor ama hamilelikte istisna bişeye sebep oluyodur belki doktoru dinlemek lazım.. bide bu durum geçene kadar lavaboya küçük küçük pamuklu bez yada havlu parçaları koyup, her lavaboda yıkayıp o bezlerle kurulanıp bezi atsan, hem temizlik hem kuruluk sağlanmış olur.. tez zamanda geçer inşallah.. sağlıkla oğluşlarımıza da kavuşuruz inş

Bende pai 4g5g ye bakmadilar malesef.. hematolog randevundan sonra bu folik asit kullanımla ilgili öğrendiklerini paylaşır mısın?? Rabbim senin ve hepimizin kuzucuklarina hayırlı saglikli uzun ömür nasip etsin :)
Amin canım.. Paylaşırım tabi eğer bakılmadıysa hiç riske atmamak lazım çünkü folikasit zannedildiği gibi vücutta depolanan bir vitamin değil günlük alınır ve fazlası atılır vücuttan yani fazla alımı bir sorun oluşturmaz ..

Geçmiş olsun canım mantar enfeksiyonu mu oldun acaba? Bende antibiyotik kullandıktan sonra hemen olur. Doktorum bana fitil ve o fitilin kremini de verdi. Ayrıca karbonatlı suyla da silebileceğimi söyledi.

Kızlar şimdiye kadar herhangi bi aşı yaptırdınız mı?
20. Haftada atiliyor asi.ben asilarimin hepsini atilmistim bu sefer rahatim.
Bana sağlık ocağı 18. Haftaya randevu verdi erken mi ki??

2 hafta arayla gitmektense 20. Haftada git canim.genelde ben oyle yaparim.bana saglik ocagina gitmek cok zor gelir.ultrason olsa kosa kosa giderim.

Iyi geceler guzel anneler bana bu gece sabah olmaz yuregime bi okuz oturdu ki o okuz yarin iyi haberler duyup o kan sonucu temiz cikana kadar kalkmaz dualarinizi eksik etmeyin olur mu sevgiyle opuyorum hepinizi yarin gorusuruz
Kiz niye sikinti yapiyosun kendine.rahat ol.strese sokma kendini.insallah guzel haberler alirsin

Kiz niye sikinti yapiyosun kendine.rahat ol.strese sokma kendini.insallah guzel haberler alirsin
Ay ne biliyim ki ada da hic basima boyle bisey gelmedi saf saf gittim geldim bunda niye boyle stres yaptim bilmiyom canim bi rahatlasak hepimis 16 haftayi bi bitirsek bi 20 lere gelsek topic de

Bu haftalarda İdrar yolları enfeksiyonları olma olasılıgı cok fazlaymış bır yerde okumsustum canım bu sebeple vajınanı kendı yapısını bozmsmsk için krem veya sabunla fln yıkama
Ah canım o benim işte kızımda da çok sık idrar yolu enfeksiyonu olmuştum arkası hemen mantar. Bu gebeliğimde de 2.idrar yolu enfeksiyonunu geçiriyorum. Doktorum kimi kadınlarda gebelikte idrar yolu enfeksiyonuna va mantar enfeksiyonuna yatkınlık olduğunu söyledi. Doğuma kadar çekeceğim var .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…