- 1 Aralık 2008
- 4.236
- 4.717
- 398
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.581
Evet canım o var birde pıa 4g 5g homozigot bu gen de folikasit eksikliği demek oyüzden bir hafta sonra bir hemotolog dan randevu aldım ona da sormayı düşünüyorum ama genelde doğuma kadar kullanılıyor dedim ya hiç bilmeden ilk hamileliğimde 7. Aya kadar kullanmıştım çok şükür sağlıkla doğduCanım mthfr geninde mi sorun var. Ben de mthfr 1298 homozigotum doktor folik asitin bitince birak dedi ben de birakmayi düşünmüyorum çünkü aşırı derecede eksik zaten bizim gibilerde
Allah'ın duası senin ve bebeğinin üzerine olsun Can'ım Rabbim güzel haberler Alman'ı nasip etsin o kadar zor ki yaşadıkların seni çok iyi anlıyorumHerkese iyi aksamlar yarin baska dr daha gorunecem. Insallah bu doktor ayni sikintilarri gormez. Ben birsey goremedim normal gebeliginiz der. Bu arada ense kalinliginin yaninda kistik higroma tanisi konmus bana. Dua ediyorum ki hayal ediyorum ki umut ediyorum ki yanilmis olsunlar yarinki dr risk gormesin. Topikteki herkesten dualarinizi bekliyorum. Simdidwn allah razi olsun.
Dualarim seninle güzel haberlerle gel insHerkese iyi aksamlar yarin baska dr daha gorunecem. Insallah bu doktor ayni sikintilarri gormez. Ben birsey goremedim normal gebeliginiz der. Bu arada ense kalinliginin yaninda kistik higroma tanisi konmus bana. Dua ediyorum ki hayal ediyorum ki umut ediyorum ki yanilmis olsunlar yarinki dr risk gormesin. Topikteki herkesten dualarinizi bekliyorum. Simdidwn allah razi olsun.
Yarin bende gidicem canim 2li icin insallah ikimizde iyi haberlerle donucez icini ferah tut umudunu yitirme emiHerkese iyi aksamlar yarin baska dr daha gorunecem. Insallah bu doktor ayni sikintilarri gormez. Ben birsey goremedim normal gebeliginiz der. Bu arada ense kalinliginin yaninda kistik higroma tanisi konmus bana. Dua ediyorum ki hayal ediyorum ki umut ediyorum ki yanilmis olsunlar yarinki dr risk gormesin. Topikteki herkesten dualarinizi bekliyorum. Simdidwn allah razi olsun.
Hayir canim 20 hf dan sonra tetanos asisi yapiliyodu sanirimKızlar şimdiye kadar herhangi bi aşı yaptırdınız mı?
Sata gore canim usg bazen yanlis olcumde yapiyor doktorun dogaca tarihi soylur tatlimKizlar doğum tarihi için SAT mi önemli yoksa ultrason da cikanmi
İnşallah canım büyüyüp kocaman olduklarını görelim inşallah :)Ben de sen gbi biliyorum canım, dun burda okudum ama iste duyunca insan bi tedrgn oluyo. Eksiklgi daha buyuk tehlike. Hepimizn bebekleri saglıkla dogsun insallah.
Bende pai 4g5g ye bakmadilar malesef.. hematolog randevundan sonra bu folik asit kullanımla ilgili öğrendiklerini paylaşır mısın?? Rabbim senin ve hepimizin kuzucuklarina hayırlı saglikli uzun ömür nasip etsin :)Evet canım o var birde pıa 4g 5g homozigot bu gen de folikasit eksikliği demek oyüzden bir hafta sonra bir hemotolog dan randevu aldım ona da sormayı düşünüyorum ama genelde doğuma kadar kullanılıyor dedim ya hiç bilmeden ilk hamileliğimde 7. Aya kadar kullanmıştım çok şükür sağlıkla doğdu
Bana sağlık ocağı 18. Haftaya randevu verdi erken mi ki??Hayir canim 20 hf dan sonra tetanos asisi yapiliyodu sanirim
geçmiş olsun canım.. baya tavsiye gelmiş, çoğuna katılıyorum :) benden de ufak bi fikir, duş jeli kokulu sabun vs kullanma, sadece beyaz sabun kullan ve o da dış kısmına.. iç kısmı sadece su ile yıkamak lazım.. sirkeli su normalde gerçekten etkili oluyor ama hamilelikte istisna bişeye sebep oluyodur belki doktoru dinlemek lazım.. bide bu durum geçene kadar lavaboya küçük küçük pamuklu bez yada havlu parçaları koyup, her lavaboda yıkayıp o bezlerle kurulanıp bezi atsan, hem temizlik hem kuruluk sağlanmış olur.. tez zamanda geçer inşallah.. sağlıkla oğluşlarımıza da kavuşuruz inşİyi pazarlar kızlar
Pazar günlerini hiç sevmiyorum herkes gezmelerine gidiyor ama pazar günleri eşim çalışıyor ve ben hep evdeyimogluşum doğsa da annesini yalnızlıktan kurtarsa
Bu arada dün geceden beri inanılmaz vajinal kaşıntım var. En son muayenede doktora söylemiştim travegon krem vermişti ama o kremi sürünce daha beter azdı kaşıntım. Cildiracaktim sabah resmendoktoruna suya sirke karıştırıp onunla yikadigimi söyledim olmaz yapma dedi ama kasintinin şiddeti resmen çıldırttı beni ve bu sabah yine sirkeli şu ile yıkadım o iyi geldi. Acaba yanlış bir şey mi yaptım.kizlar?
Hayir canim tabiki onlar daha iyi biliyo ben hatirladigim kadariyla 20 hf dedimBana sağlık ocağı 18. Haftaya randevu verdi erken mi ki??
Amin canım.. Paylaşırım tabi eğer bakılmadıysa hiç riske atmamak lazım çünkü folikasit zannedildiği gibi vücutta depolanan bir vitamin değil günlük alınır ve fazlası atılır vücuttan yani fazla alımı bir sorun oluşturmaz ..Bende pai 4g5g ye bakmadilar malesef.. hematolog randevundan sonra bu folik asit kullanımla ilgili öğrendiklerini paylaşır mısın?? Rabbim senin ve hepimizin kuzucuklarina hayırlı saglikli uzun ömür nasip etsin :)
Ben çok doktor değiştirdim cnm. Şimdi salı günü kontrole başka yeni buldugum doktora gideceğim umarım bu kez son olur. Doktora soracağım da merak ettimdoktorun bilgilendirir kuzum seni.
Geçmiş olsun canım mantar enfeksiyonu mu oldun acaba? Bende antibiyotik kullandıktan sonra hemen olur. Doktorum bana fitil ve o fitilin kremini de verdi. Ayrıca karbonatlı suyla da silebileceğimi söyledi.İyi pazarlar kızlar
Pazar günlerini hiç sevmiyorum herkes gezmelerine gidiyor ama pazar günleri eşim çalışıyor ve ben hep evdeyimogluşum doğsa da annesini yalnızlıktan kurtarsa
Bu arada dün geceden beri inanılmaz vajinal kaşıntım var. En son muayenede doktora söylemiştim travegon krem vermişti ama o kremi sürünce daha beter azdı kaşıntım. Cildiracaktim sabah resmendoktoruna suya sirke karıştırıp onunla yikadigimi söyledim olmaz yapma dedi ama kasintinin şiddeti resmen çıldırttı beni ve bu sabah yine sirkeli şu ile yıkadım o iyi geldi. Acaba yanlış bir şey mi yaptım.kizlar?
20. Haftada atiliyor asi.ben asilarimin hepsini atilmistim bu sefer rahatim.Kızlar şimdiye kadar herhangi bi aşı yaptırdınız mı?
Bana sağlık ocağı 18. Haftaya randevu verdi erken mi ki??
Kiz niye sikinti yapiyosun kendine.rahat ol.strese sokma kendini.insallah guzel haberler alirsinIyi geceler guzel anneler bana bu gece sabah olmaz yuregime bi okuz oturdu ki o okuz yarin iyi haberler duyup o kan sonucu temiz cikana kadar kalkmaz dualarinizi eksik etmeyin olur mu sevgiyle opuyorum hepinizi yarin gorusuruz
Ay ne biliyim ki ada da hic basima boyle bisey gelmedi saf saf gittim geldim bunda niye boyle stres yaptim bilmiyom canim bi rahatlasak hepimis 16 haftayi bi bitirsek bi 20 lere gelsek topic deKiz niye sikinti yapiyosun kendine.rahat ol.strese sokma kendini.insallah guzel haberler alirsin
Ah canım o benim işte kızımda da çok sık idrar yolu enfeksiyonu olmuştum arkası hemen mantar. Bu gebeliğimde de 2.idrar yolu enfeksiyonunu geçiriyorum. Doktorum kimi kadınlarda gebelikte idrar yolu enfeksiyonuna va mantar enfeksiyonuna yatkınlık olduğunu söyledi. Doğuma kadar çekeceğim varBu haftalarda İdrar yolları enfeksiyonları olma olasılıgı cok fazlaymış bır yerde okumsustum canım bu sebeple vajınanı kendı yapısını bozmsmsk için krem veya sabunla fln yıkama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?