bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Akıntı için günlük ped gün içinde tuvalete girdiğinde değiştir e bilirsin de geçmiş olsun canım

Hangi doktora gitmeye karar verdiniz.Umarım her şey normal çıkar dualarımız seninle

Iyi geceler guzel anneler bana bu gece sabah olmaz yuregime bi okuz oturdu ki o okuz yarin iyi haberler duyup o kan sonucu temiz cikana kadar kalkmaz dualarinizi eksik etmeyin olur mu sevgiyle opuyorum hepinizi yarin gorusuruz
İnşallah yarın iyi haberlerle dön canım dualarımız seninle

Ay ne biliyim ki ada da hic basima boyle bisey gelmedi saf saf gittim geldim bunda niye boyle stres yaptim bilmiyom canim bi rahatlasak hepimis 16 haftayi bi bitirsek bi 20 lere gelsek topic de
Rahat ol canım, inşallah Allahın izniyle geleceğiz. Stres yapma, ferah tut içini. Hayırlı haberlerle dönersin inşallah.

Canım inşallah yarın güzel haberlerle dönersin. Dualarımız seninle.

Ay ne biliyim ki ada da hic basima boyle bisey gelmedi saf saf gittim geldim bunda niye boyle stres yaptim bilmiyom canim bi rahatlasak hepimis 16 haftayi bi bitirsek bi 20 lere gelsek topic de
20. Hafta da bitse 4'lü test mi ne varmış onu yaptırıyorlar bu testler hiç bitmez 2'li ,3'lü, 4'lü maşallah arttıran var mı?

Dualarımız seninle canım her şey guzel oluck Allahn iznyle.

Iyi geceler guzel anneler bana bu gece sabah olmaz yuregime bi okuz oturdu ki o okuz yarin iyi haberler duyup o kan sonucu temiz cikana kadar kalkmaz dualarinizi eksik etmeyin olur mu sevgiyle opuyorum hepinizi yarin gorusuruz
Dualarım seninle canım hayırlı haberlerle gelirsin inşallah pozitif düşün..

Cuma günü ayni sikinti bendeydi öyle stres yapip sikmisimki kendimi iki gün bas AĞRIsindan oldum sakin ol biseycik cikmaz allahin izniyle güzel haberlerle gel. Şimdiki yeni aklima düşen cinsiyet meselesi saglikli olduğunu duyunca umarim inş değişmez DİE sayikliyorum hep nazil geçer 1 ayyyy hep boyle tatli düşüncelerimiz olsun inş tüm olumsuzluklar hepimizden uzak olsun saglicakla gelsinler

Kızlar sabah bulantılarım ıkı gundur bır anda kesıldı sizde devam edıyor mu? Çok endıselenıyorum ıkı gundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…