bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım benım genelde bacaklarımda oluyor o agrı. Mıde bulantın devam edıyor mu senın? benım ıkı gundur kesıldı çok korkuyorum yaa
Canim benim mide bulantim cok olmadi. Ben kokulara karsi cok hassasim. Dolabi acamiyorum evde yemek yapamiyoruz. Keske benim de gecse anneme yazik oluyor cunku. Bulantin bir anda kesilmesi ekim annelerine sor bence.

arkadaslar sabh bulantıları olan var mı bu haftalarda.

ben hala sabhları safran cıkarıyorum

Evet cnm bnm de oluyor kol ve bacak ağrısı. Dün de gogsumun ucu çok acidi atlet degince bile çok acidi
Benimde özellikle akşamları bacaklarımda karıncalanma gibi Ağrı'lar oluyor sanırım biraz daha kalsiyum ihtiyacımızı karşılamak lazım :) sabah akşam yoğurt süt peynir o zaman

Günaydın anneler be gün bende doktordayım ama başka bir doktor heyet raporu almak için devletten bir doktora gidiyorum muayene etmez herhalde ama yinede insan heyecanlanıyor... İnşaallah kontrolü olan herkes güzel haberlerle gelir... Amin amin amin

Bn de bugun fakülteye gdyrm heyet raporu içim veririm dedi ama bakalım ne dicek bi de 3 gün snra fln çıkar dediler idare sorun çıkarmaz inşallah.

Kızlar sabah bulantılarım ıkı gundur bır anda kesıldı sizde devam edıyor mu? Çok endıselenıyorum ıkı gundur
benimdr hic bulantim olmadi bu zamana kadar ama bir kac gundur istifra ettigim bile oldu bugunde kotuyum.bu sefer ende endiseleniyorum acaba biseymi oldu diye...

Gunaydin kizlar. Kolu agriyan cekilen var mi?? Ben kol agrima bazen uykudan uyaniyorum. Bazen bacaklarimda cok agriyor.
Benim bacaklarim agriyor.bugun ilac yazdircam.magnezyum ve calsiyum ilaci.onlar cok iyi geliyor agrilara.

Gunaydin guzelliklerimmm heycan tavan bende saat 14 de randevum heycandan çisim geliyo midem bulaniyo zor zar kahvalti yapcam anlasilan hadi bugun benimle birlikte iyi haber umitleriyle dra giden arkadaslarim insallah dr odasindan hoplaya ziplaya cikariz hepimiz rabbim yuzumuzu guldursun hepimizin ... mutlu haftalar olsun hepimize

Kızlar sabah bulantılarım ıkı gundur bır anda kesıldı sizde devam edıyor mu? Çok endıselenıyorum ıkı gundur
Endiselenme canm cok normal bende bi ara o korkuyu yasadim doktora gttim istersen sende bi görün icin rahatlar en azindan
Smdi benim bulantilari cikarmalarim gunden gune cok fark edio dengesiz yanii
Insallah korktugumz seyler basimza gelmesin Allah korusun

Aminnn canim en guzel hayrli haberlerle gelin insallah

Bebegim benim artik 15 hf eskisi gibi olmaz kotu dusunme bak geciyo bu haftalar gebeligin balayi haftasi deeler karnin buyuyene mis gibi bulanmadan her yemegi yiyceksin ne guzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…