bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar doktordan çıktım heyet raporunu da aldım ve cinsiyetine kız dedi %90 dedi ama çok mutluyum çok şükür rabbime darısı öğrenemeyenlerin başına
Gozun aydin massalah kizina canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ogluna kiz kardes geliyor massalah annesi

Ayyy yasasinnn erkenmiydi randevun esimin isi dolayisiyla gec aliyorum randevumuu gozun aydin beybimmm
Canım sende güzel haberlerle geleceksin inşaallah ben rapor almaya gitmiştim ama doktor bakalım dedi o yüzden saban 7:30 da gittim şükür rabbime

Bilgilendikce endise artiyor.su internetler bizi endiselendiren

2'li, 3'lü, 4'lü hiçbir testi yaptırmıyorum, ense kalınlığı normaldi, testlerin sonucu istatistiki bir çalışma ve yaşla birlikte mutlaka risk artıyor, ilk gebeliğim ve yaşım 31, o yüzden yaptırıp kafamı hiç karıştırmak istemedim, test %100 tespit edemeyebiliyor, etse de yanlış tespit koyabiliyor, içinizi ferah tutun, herşey olacağına varır

Gozun aydin massalah kizina canim rabbim saglikla nasip etsin insallah ogluna kiz kardes geliyor massalah annesi
Darısı başına arkadaşım kız müjdesiyle gel sende inşaallah yoksa dönerken hemen lcw ya uğradım minicik pembe patik aldım eşime ve oğluma sürpriz yapmıcam birde bu gün oğlumun doğum gününü yapacaktım çok güzel bir haber oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…