bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Evet Can'ım darısı başına benimde oğlumun doğum günü bu gün güzel bir kıyafet bakayım dedim hep aynı şeyler İman ama minnak kızıma bir patik aldım pembiş akşam eşime ve oğluma sürpriz Yapcam Nasıl dayancam bilmiyorum akşama kadar

Amin canım ikinci de olsa çok güzel ve hiç değişmeyen bir heyecanmış
Annesi onun heyecanı kaçıncı olursa olsun hiç değişir mi. Allahım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin yavrunu. Oğlun varmış ne mutlu sana şimdi kızın olacak Allahın izniyle ikisi zaten apayrı deneyimdir, benimde ilk pek bilmem ama öyle olcağını düşünüyorum

Mcada Canım hayırlı haberlerle gel inşallah. Ne güzel bebişini göreceksin çok kiskandim şu anda seni
Birde ben randevu aldığım zaman muhakkak sabah 8.30-9 a alıyorum yoksa zaman hiç geçmiyor. Zaten muayeneye gideceğimiz günün gecesi esimde bende hiç uyuyamiyoruz sabahta erkenden koştur koştur gidiyoruz

Amin insallah canim guzel duana binlerce amin diyorum tatlim oglusunda iyiki dogdu omru guzel bahti guzel olsun insallah

Kısslar nasilsnz
Kaç zamandır giremiyrm yazamiyrm.giriorm ama okuyamiyrm yazamiyrm.Bugün geldin sonunda
En son annemler bana gelmişti.dönüşte bende onlarla döndüm.Şuan annemlrdeym coksukur tatilim dvm edio
Doktorum Şehirlerarası gidebilirsn dedi.İnşallah bi sıkıntı olmadı.hafif ağrım oldu ama bişey yoktur inşallah.
Bugün goruncemle hastaneye gitcez.o bebisine bakcak ben tsh kontrolu için endokrine.doktorundn rica etcem bende bebisimi görelim.Eğer kayıt actirmadn olmaz derse actrrz yani ama bakar gibime gelio.2 dk sonuçta bi dahada gitmiicm yani.boşuna kayıt yapmasın Die düşünyrm ama bilmiyrm da.İnşallah bebisimi goreblrm.inşallah büyümüştür annesinn kuzusu.Belki cinsiyeti de netlesmstr.kafamda Deli sorular
Bi yandan endişe de var tabi.görmek istememn asıl sebebi o yolclktn sonra rahat nefes alablmek

Aynen be kuzum mideme agrilar girdi niye boyle oldu bilmiyom ben kizimda 2linin sonucunu bile sormamistim o derece

Bana kalsa bende erkenden giderim kuzum ama esim ancak oglen sonu ve pazartesi musait oluyor o yuzden 1 den sonra aliyorum neyseki gider gitmez aliyo hocam sagolsun bekletmio ama evde saat 1 i beklemek gecmio zamannn

Merhaba çiçek anneler,

Bugün kontrole gidecek heyecanlı, endişeli anneler var. Heyecan çok güzel ama endişelerimizi kontrol altında tutalım. Ne bir şeyleri gözden kaçıracak kadar rahat olalım, ne de bizi ve bebeği strese sokup bu güzel zamanları kaçıracak kadar evhamlı olalım. Vajinal akıntılarınızı, lekelenmelerinizi, aralıksız devam eden karın ve rahim ağrılarınızı mutlaka ciddiye alın. Hamilelikte olur böyle diyen ne doktoru ne de başkalarını dinlemeyin. Tetkiklerinizi yaptırın. Allah hepimizin yardımcısı olsun, bebeklerinizi korusun. Güzel haberlerler olsun

My moonlight canim nerdesin goremedim tatlim exclusive tatlim nasilsiniz insallah iyisiniz musmutlu hafta diliyorum cumlemize rabbimden
Merhaba kızlar ben yoğunum bu hafta kv gile 20 kişilik akşam yemeğe misafir var bu akşam.ordayım şuan hazırlık yapıyoz. Annem haftasonu ev aldılar taşınıyorlar oraya yardıma gitcem fazla giremeyebilirim takipteyim fırsat buldukça. Enfal97 kızın hayırlı olsun sevindim canım diğer kızlar hayırlı haberlerle gelin öpüyorum hepinizi. Ikra meyra cım sende iyisindir inşallah kendinize iyi bakın.

Canım gece benim de bacagima kramp giriyor 2dir şu an magnezyum kullanmıyorum mutlaka hergün muz yiyorum. Besinlerden alamaz miyim? İllaki magnezyum mu kullanmam lazim?
Krap girmiyorsa besinler ile devam et canim magnezyumu ben migren ataklarim icinde kullaniyorum bas agrilari icin ve kramp icin cok kotu sol bacagimda hafif sekiyor gibiyim ikiz oldugu icin galiba canim

Sende dikkat et canim hamilesin unutma agir kaldirma fazla yorma kendini saglikla kalin tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…