bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Sende dikkat et canim hamilesin unutma agir kaldirma fazla yorma kendini saglikla kalin tatlim
Yok canım iki tarafta beni çok düşünür sağolsunlar ama elimden geldiği kadar yardım etmek istiyorum evde bomboş duramam yorulunca uzan yat diyorlar zaten ağır iş yapmam ufak tefek paketleme işi yapıyorum bugünde yemek ve sofra. Hazırlama zor değil zaten hepinize güzel günler tatlışlar meleklere iyi bak sende.

Canım çok yorma yinedekendini fırsat buldukça belini dinlendir ayaklarını kaldır yat..tahminleriniz tuttu kızım olacak inşaallah çok şükür bizde seni öpüyoruz

Insallah canim icimde bi sikinti var niyeyse
Hiçbşrşey olmayacak Allah'ın izniyle inşaallah sende çok Mutlu çıkacaksın doktorumla uzun uzun konuştuk bu testler Hakkında ben yaptırmak istemiyorum dedim haklısın dediğim aldırmayacaksan gerek yok dedi çok mantıklı geldi banada hem bunlar ihtimal dedi bakarsın dedi çok çok düşük bir ihtimal çıkar sevinirsin risk yok diye birde bakakarsın o çok küçük ihtimal seni bulur dedi bende anlattım benim bir öğrenci Veliminde böyle olmuş risk yokmuş ama doğduktan sonra down sendromlu çıktı dedim oyüzden hiç kötü sonuçlara üzülmeye iyi sonuçlara sevinmeye deymez en iyisi herşeyi Allah'a bırakmak tevekkül etmek.. O en güzelini bilir

Aynen oyle canim ne yasayacagimizi Allah bilir iste heycanlaniyoruz ister istemez yavas yavas hazirlaniyoruz bizde kizimi giydirdim kendim giyinicem gidicez bakalim

My moonlight canim nerdesin goremedim tatlim exclusive tatlim nasilsiniz insallah iyisiniz musmutlu hafta diliyorum cumlemize rabbimden
canım iyiyim çok şükür sen nasılsın uzun süredir giriyorum bi bakıyorum nasılsınız iyi misiniz diye çıkıyorum arada yazıyorum... Bebişler nasıl cinsiyetler belli oldu mu :)

Nerede bizim hatunlar kayiplarda iyisinizdir insallah. My moonlight exclusive
ben iyiyim canım arada bir girip bakıyorum size arada bir yazıyorum ama pek duramıyorum iş yerinde işler yoğun eve gidincede yemekti bulaşıktı ıvır zıvır zaman yetmiyor valla bebişler nasıl kaç haftalık olduk cinsiyet belli mi :) haberler sizde :)

canım iyiyim çok şükür sen nasılsın uzun süredir giriyorum bi bakıyorum nasılsınız iyi misiniz diye çıkıyorum arada yazıyorum... Bebişler nasıl cinsiyetler belli oldu mu :)
Daha belli degil tatlim senin bebis nasil cinsiyeti kesinlestimi bizler iyiz sukur tatlim haftaya sali gidecem 16 +2 ve 15+6 olucagiz insallah

kızlar selam olsun hepinize valla ankete baktım da 30 kız 32 erkek var baya bi belli olan olmuş sanırım :) sizde durumlar nedir uzun süredir giremedim kız mı erkek mi bende bilmek istiyorum benim net kızım olacak doktor 16. haftadasın artık değişmez kızımız olacak dedi :)

Kızlar şimdiye kadar herhangi bi aşı yaptırdınız mı?
hayır canım yaptırmadim.Kızımda da hic asi yaptirmamistim dr bizim hastene de yapacaksan gerek yok steril demişti yaptirmadim bende.Bakalım bunda ne diyecek.
canım hayırlı güzel haberlerle gelelim inşallah benim de 16.00 da okul bitince gidebiliyorum ancak.İki test konusunda hala kararsizim.

Daha belli degil tatlim senin bebis nasil cinsiyeti kesinlestimi bizler iyiz sukur tatlim haftaya sali gidecem 16 +2 ve 15+6 olucagiz insallah
evet canım cumartesi 15+4 te doktorum artık değişmez kızın olacak dedi çok sevindim :) hayırlısı olsun istiyordum rabbim gönlümdekini verdi gönlümdekini de hakkımda hayırlı eylesin inşallah :) seninde belli olur gösterirlerse bu gittiğinde salı dediğin yarın mı oluyor haftaya salı mı ?

Ayyy massalah tahminlerimiz cogunda tuttu insallah My moonlight ve bizmkilerdede tutar insallah icimden hep iki kizim olacak hissediyorum rabbim saglikla cumlemize gonlumuzden geceni nasip etsin insallah.. amin

Haftaya sali tatlim bugun 15+1 digeri 14+5 olduk canim

Ayyy massalah tahminlerimiz cogunda tuttu insallah My moonlight ve bizmkilerdede tutar insallah icimden hep iki kizim olacak hissediyorum rabbim saglikla cumlemize gonlumuzden geceni nasip etsin insallah.. amin
amin canım benimde içime senin kızın olacakmış gibi geliyor inşallah gönlündekini sana nasip eder gelenide hakkında hayırlı eder inşallah :)
Haftaya sali tatlim bugun 15+1 digeri 14+5 olduk canim
maşallah şimdi senin göbüş önde gidiyordur birde ikiz olunca ekstra belli olur maşallah ya ne güzel bi taşla 2 kuş aman haftaya birşey yok şurda zaman hoppp geçiyor :)

Aayyy sagolasin tatlim umarim hislerimiz yaniltmaz insallah evet gobus cikti artik tatlim guzel duana amin diyorum guzelim senin mide bulantilar devam ediyormu canim calisiyorsun zor gercekten senin icin ilk hamileligimde bende calistim 7.bucuk aya kadar zordu surekli sandelyede otur otur ayaklar balon oluryordu

Süheyla benim de 2'de endokrin, 2:30'da da kadın doğum randevum var :)
Güzel haberlerle gelelim inşallah.
Benim kocam da yok yaa
Haftasonları da çalışıyor tek boş haftasonu var o da taa ay sonundaki

Merhaba dr geldim yeni. Malesef sonuc ayni ense kalinligi 3.9 cikti. Cvs yaptir mutlaka oneriyorum dedi. Tekrardan baska bir drda gidecem. Sonrasinda cvs icin gun alinacak artik. Allahtan hayirlisi herseyin. Yaptirmayim diyordum ama drlar öneriyorlar yaptir diyorlar dinleyip yaptirmak en iyisi galiba

Rabbim sifa versin insallah allah yardimciniz olsun insallah guzel haberler alirsiniz tatlim sag salim kucaginada almayi nasip etsin rabbim.. amin

Canım yaptır sen testi.
İnşallah bişey çıkmaz da gebelik sonuna kadar için rahatlar en azından.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…