bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
canım benim inşallah bi problem çıkmaz yanılma payı çok olur yazıyo her yerde çok araştırdım ense kalınlığı genle alakalıda olabıliyormuş ailede ensesi kalın varsa bebektede olabiliyormuş dua et boll bol canım içini ferah tut bende kan sonucumu alıcam bugün alana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum rabbim sağlık versin inşallah hepimizin yavrularına

Süheyla benim de 2'de endokrin, 2:30'da da kadın doğum randevum var :)
Güzel haberlerle gelelim inşallah.
Benim kocam da yok yaa
Haftasonları da çalışıyor tek boş haftasonu var o da taa ay sonundaki
Yaaa olsun kuzum kizimda hep annemle babamla gittim.randevularima bunda da denkledigim gunler esimle gidiyorum insallah canim ayni saatleede randevumuz hazirlandik esimi bekliyorum kizimi babannesine birakicam usg odasi karanlik diye korkuyo agliyo cunku dr u da cinsiyet konusinda sikistircaz bide adanin cigligi olmasin dedik hayirli haberler ver bana sende

Canimmm uzulme inan benimde icim yandi ama amniyosentez yaptir derim cunku cok tanidigim var amniyosentezi temiz cikti icin rahat etsin hic bisey yapmadan 7 ay beklemek cok daha stresli en azindan sonucunu bilirsin biliyorum ben tertemiz cikicak

Canım aynen öyledir oğlum olduğunda hep derdim herşey kızlara güzel kız çocukları çok sevimli ama sonra oğlumu Kocaman oldu hala içime sokasım geliyor diyorum hep erkek çocuklar çok daha tatlı şimdi kız evladını görcez inşaallah çok şükür ikiside birbirinde
canım şükür benim doktorum hiç sıkıntı çıkartmadı hemen yazdı verdi iki doktora daha imzalattım geldim seminerde giderim herhalde diye düşünüyorum hem hamile olunca oruç da tutmıcam oturur gelirim bakalım sonra yeniden eylül seminerine giderim sonrada izin başlar herhalde benimde dünden beri varlığını hissettiriyor yaramaz sanki karnım büyüdü biraz daha kilo almadım ama

Canım doktorunu dinle bence de böyle beklemek çok daha stresli olur benim okulumda bir arkadaşın daha cvs iyi çıktı rahatladı belki senin bebeğinin yapısal bir ense kalınlığı vardır senin için dua edicem canım okumamızı istediğin bir dua varsa özel olarak okuyalım burda hepimiz hamileyiz inşaallah duamız kabul olur

Sekreterleri 3 günde çıkar dediler fakülte daha uzun sürüyor sanırım. Bn de seminere gtmeyi dusunuyodm ama sıcaklar rahatsız ediyor.herkes oruç olcak yiyip içme yok kös kös otur zaman geçmez eyluldeline gideyim dedm bn de

Bn 4 kilo aldm zaten kilolu yim karnım çok büyüdü baya belli oluyor. Artık aksamlari az yemeye karar verdm.bi de hep evde olunca hareket yok hep yatiyorum.

Ben de annemle gidicem canım inşallah :)
Birazdan çıkarım evden :)
İnşallah güzel çıkar sonuçlar
İnsan stres yapıyor ister istemez.
Güzel sonuçlarla gelelim inşallah.
Haberleşiriz burdan
Cinsiyeti ben de sorcam belki söyler doktorum :)
Allah gönlümüze göre hayırlı, sağlıklı evlatlar versin.

Canım bende böyle düşünerek yaptırmadım
doktor söylüyor riskleri ama bir çaresi bir çözümü olmuyor ki.

aldırmayı düşünmeyenlerin yaptırmasına gerek yok bence. benım iki kuzenimde risk yüksek çıktı
birinin ikizleri vardı. çok şükür 3 bebekte hiç bir problem olmadı.

risk çıksa gebeliğin geri kalanı üzüntü ile geçicek araştırma ile geçicek.
eğer bebek sağlıklı ise bile sırf bu kadar stresten bile rahatsızlığı olabilir.

Esim gec kaldi telefonda bi bagirmisim cabuk olsana diye

hafta sonu ev tasıdım arkadaslar inanılmaz yorgunum. hala ev çok kötü durumda eşyalar eve girdi dogru düzgün hiç bişi yerleşmedi.

Olsun canım allah beterınden korusun

Merhaba kızlar bu aralar hep hastanedeyim sol börekte küçülme var idral yolunda enfeksiyon agırlar uğrasıyorum o yüzden pek giremedim siteye sizler napyorsunz

hafta sonu ev tasıdım arkadaslar inanılmaz yorgunum. hala ev çok kötü durumda eşyalar eve girdi dogru düzgün hiç bişi yerleşmedi.
evin icine girince yavas yavas yaparsin 1 ay da yerles onemli degil.yeterki sen iyi ol.
Merhaba kızlar bu aralar hep hastanedeyim sol börekte küçülme var idral yolunda enfeksiyon agırlar uğrasıyorum o yüzden pek giremedim siteye sizler napyorsunz
Gecmis olsun canim.bobrekteki kuculme nedeni ne?idrar kacagimi var protein kacagimi.gecmis olsun canim

kızlar şişkinliği olan var mı?Acıkamıyorum sanki yediğim hazmolmuyo.Yarım tabak yesem sanki kuzu yemişim gibi oluyorum.Meyve falan yesem sorun yok ama yemek yemek çok şişkinlik yapıyor.

evin icine girince yavas yavas yaparsin 1 ay da yerles onemli degil.yeterki sen iyi ol.

Gecmis olsun canim.bobrekteki kuculme nedeni ne?idrar kacagimi var protein kacagimi.gecmis olsun canim

walla enfeksiyondan olmuş dedi kadın doğum ama urolojiye gidicem oraya gtt dedi idrar yolarımda enfeksiyon var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…