bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
şöyle diyim öyle çok bulantım olmuyor haftada 1 kere oluyor burdayım ben diyor hissettiryor kendini sonra geçiyor... çalıştığım yer şuan çok şükür öyle yorucu değil ama dediğin gibi masa başı olunca bol bol oturuyorsun son aylarımı yaşayarak görcem artık ben yürüyorum benim için pek sorun olmuyor ama çoğu zmaanımı oturarak geçiyor.. :)

walla enfeksiyondan olmuş dedi kadın doğum ama urolojiye gidicem oraya gtt dedi idrar yolarımda enfeksiyon var
Ihmal etme hemen urolojiye git canim.kadindogumcunun bolumu degil cunku.bobrek ihmale gelmez.annemde kiz kardesimde babamda oldugu icin biliyorum
Allah sifa versin
Bilgilendir lutfen urolojiye gidince

Allah yardımcın olsun canım inşallah CVS tahlillerin normal çıkar

kızlar şişkinliği olan var mı?Acıkamıyorum sanki yediğim hazmolmuyo.Yarım tabak yesem sanki kuzu yemişim gibi oluyorum.Meyve falan yesem sorun yok ama yemek yemek çok şişkinlik yapıyor.

Ahhh olmaz mı?! Taş yutmuş gibiyim ben de. Rahim bağırsaklara baskı yapıyormuş. Bir de hamileyken sindirim sistemi yavaşlıyor. Amaç yiyeceklerin bağırsaklarda daha uzun tutulup, vitaminlerin, minarellerin daha çok emilebilmesi içinmiş. Hazımsızlık, kabızlık bunlardan işte

hafta sonu ev tasıdım arkadaslar inanılmaz yorgunum. hala ev çok kötü durumda eşyalar eve girdi dogru düzgün hiç bişi yerleşmedi.
canım boşver çok yorma kendini senden ve bebeğinden önemli değil yardımcı tut 1 günlüne kendine yardım etsin sana
şöyle yap böyle yap de yapsın oda... sonuçta her zaman yapılan bişey değil..
Merhaba kızlar bu aralar hep hastanedeyim sol börekte küçülme var idral yolunda enfeksiyon agırlar uğrasıyorum o yüzden pek giremedim siteye sizler napyorsunz
çok geçmiş olsun canım benimde idarar yolu enfeksiyonu oluyor... ben şase kullanıyordum 1 kere sadece...
kızlar şişkinliği olan var mı?Acıkamıyorum sanki yediğim hazmolmuyo.Yarım tabak yesem sanki kuzu yemişim gibi oluyorum.Meyve falan yesem sorun yok ama yemek yemek çok şişkinlik yapıyor.
ayyy aynı bendede var bende o yüzden az az yiyorum sık sık yiyorum ara öğünlere meyve koydum meyve yesem benimde hiç sorun yok ama yemek yerken dediğin gibi oluyor ... :) doyduğum zaman zorlamıyorum kendimi zorladığımda çünkü daha kötü bulantı olarak geri geliyor ama midenin hazmetmemesine hala çözüm bulamadım evde gaviscon şurup içiyorum bastırıyor iyi geliyor ama iş yeerinde mecbur çekiyorummm..

besleneyim diyorum herşeyden yiyeyim ama yok.Yediğimi eritemiyorum ki herşeyden nasıl yiyeyim.

Bu göğüsler nolcekse.Zaten büyüktü iyice büyüdü.o kadar kilom da yok.Benimle aynı kiloda yada biraz daha kilolu biri geliyo yanıma o daha zayıf duruyo.Niye göğüsleri daha küçük.Arkadaşlar da hiçbiyerin değil de göğüslerin büyüdü diyo.Saklayamam ki.85C takıyodum şimdi daha da büyüdü.Hep silikonlu sütyen takan koşarken göğüsleri sallanmayan kadınlara özenmişimdir.Bunlar şimdi böyle emzirirken ne olur acaba.Oğlumda zayıf hamile kalmıştım bu kadar da değildi göğüslerim.Şöyle güzel toparlayıcı markası bilen var mı?Ama hakkaten büyük göğüslülere soruyorum.Öyle 85-90 göğüslülere ben normal diyorum da :)

Canım devlet hastanesinde mi öğrendin özelde mi

besleneyim diyorum herşeyden yiyeyim ama yok.Yediğimi eritemiyorum ki herşeyden nasıl yiyeyim.

Şöyle bir avantajı var, sadece yemek zorunda olduklarımızdan yeriz, bizi kiloya boğacak gereksiz şeylerden, istemeden de olsa, uzak durmuş oluruz. Mesela yemekten sonra bollll çikolatalı bir tatlıya mecburen hayır diyeceğiz, fazladan kalori dolayısıyla kilo da almayacağız

Allah yardımcın olsun canım ama bu işler belli olmaz benim ablamında testleri bozuk çıkmıştı şimdi çok şükür sağlıklı bir kızı var maşallah

günde en az 2 litre su içiyormusun, kuru kayısı tüketiyor musun, çok süt içiyor musun, çok hareketsiz bir yaşamın mı var, aklıma gelenler bunlar :)

Bende de aynı durum var canım ve gaz problemi ile uğraşıyorum.

Kizlarrrr biz ciktik burun kemigimiz de var ensemiz de normal kalinlikta saglikliyiz ziplayip duruyordu cinsiyet soylemedi inatla dr umuz olsunn saglikli ya gelecek ayin 20 sine randevu verdi kan verdim 1 hf sonra cikicak insallah butun annelerim guzel guzel haber alir ben herkezden cinsiyet tahmini istiyorumm Ikra meyra @Aydede88 haydi kizlaaar ozellikle sizdenn

Eklentiler

• IMG_20160516_143606.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20160516_143714.webp
    14,9 KB · Görüntüleme: 103
  • IMG_20160516_143810.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 102
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…