- 14 Mayıs 2016
- 946
- 2.590
- 28
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.721
Esim gec kaldi telefonda bi bagirmisim cabuk olsana diye
şöyle diyim öyle çok bulantım olmuyor haftada 1 kere oluyor burdayım ben diyor hissettiryor kendini sonra geçiyor... çalıştığım yer şuan çok şükür öyle yorucu değil ama dediğin gibi masa başı olunca bol bol oturuyorsun son aylarımı yaşayarak görcem artık ben yürüyorum benim için pek sorun olmuyor ama çoğu zmaanımı oturarak geçiyor.. :)Aayyy sagolasin tatlim umarim hislerimiz yaniltmaz insallah evet gobus cikti artik tatlim guzel duana amin diyorum guzelim senin mide bulantilar devam ediyormu canim calisiyorsun zor gercekten senin icin ilk hamileligimde bende calistim 7.bucuk aya kadar zordu surekli sandelyede otur otur ayaklar balon oluryordu
Ihmal etme hemen urolojiye git canim.kadindogumcunun bolumu degil cunku.bobrek ihmale gelmez.annemde kiz kardesimde babamda oldugu icin biliyorumwalla enfeksiyondan olmuş dedi kadın doğum ama urolojiye gidicem oraya gtt dedi idrar yolarımda enfeksiyon var
Allah yardımcın olsun canım inşallah CVS tahlillerin normal çıkarMerhaba dr geldim yeni. Malesef sonuc ayni ense kalinligi 3.9 cikti. Cvs yaptir mutlaka oneriyorum dedi. Tekrardan baska bir drda gidecem. Sonrasinda cvs icin gun alinacak artik. Allahtan hayirlisi herseyin. Yaptirmayim diyordum ama drlar öneriyorlar yaptir diyorlar dinleyip yaptirmak en iyisi galiba
kızlar şişkinliği olan var mı?Acıkamıyorum sanki yediğim hazmolmuyo.Yarım tabak yesem sanki kuzu yemişim gibi oluyorum.Meyve falan yesem sorun yok ama yemek yemek çok şişkinlik yapıyor.
canım boşver çok yorma kendini senden ve bebeğinden önemli değil yardımcı tut 1 günlüne kendine yardım etsin sanahafta sonu ev tasıdım arkadaslar inanılmaz yorgunum. hala ev çok kötü durumda eşyalar eve girdi dogru düzgün hiç bişi yerleşmedi.
çok geçmiş olsun canım benimde idarar yolu enfeksiyonu oluyor... ben şase kullanıyordum 1 kere sadece...Merhaba kızlar bu aralar hep hastanedeyim sol börekte küçülme var idral yolunda enfeksiyon agırlar uğrasıyorum o yüzden pek giremedim siteye sizler napyorsunz
ayyy aynı bendede varkızlar şişkinliği olan var mı?Acıkamıyorum sanki yediğim hazmolmuyo.Yarım tabak yesem sanki kuzu yemişim gibi oluyorum.Meyve falan yesem sorun yok ama yemek yemek çok şişkinlik yapıyor.
besleneyim diyorum herşeyden yiyeyim ama yok.Yediğimi eritemiyorum ki herşeyden nasıl yiyeyim.Ahhh olmaz mı?! Taş yutmuş gibiyim ben de. Rahim bağırsaklara baskı yapıyormuş. Bir de hamileyken sindirim sistemi yavaşlıyor. Amaç yiyeceklerin bağırsaklarda daha uzun tutulup, vitaminlerin, minarellerin daha çok emilebilmesi içinmiş. Hazımsızlık, kabızlık bunlardan işte
Tek başına yapma canım eşin yardım etsin temizlik için de kadın falan tut kendini yormahafta sonu ev tasıdım arkadaslar inanılmaz yorgunum. hala ev çok kötü durumda eşyalar eve girdi dogru düzgün hiç bişi yerleşmedi.
Canım devlet hastanesinde mi öğrendin özelde miDarısı başına arkadaşım kız müjdesiyle gel sende inşaallah yoksa dönerken hemen lcw ya uğradım minicik pembe patik aldım eşime ve oğluma sürpriz yapmıcam birde bu gün oğlumun doğum gününü yapacaktım çok güzel bir haber oldu
besleneyim diyorum herşeyden yiyeyim ama yok.Yediğimi eritemiyorum ki herşeyden nasıl yiyeyim.
Merhaba dr geldim yeni. Malesef sonuc ayni ense kalinligi 3.9 cikti. Cvs yaptir mutlaka oneriyorum dedi. Tekrardan baska bir drda gidecem. Sonrasinda cvs icin gun alinacak artik. Allahtan hayirlisi herseyin. Yaptirmayim diyordum ama drlar öneriyorlar yaptir diyorlar dinleyip yaptirmak en iyisi galiba
güzel haberlerle gelirsin inşallah canımAn itibariyle hastanedeyim kalbim agzimdaaaaa atiyiiii
günde en az 2 litre su içiyormusun, kuru kayısı tüketiyor musun, çok süt içiyor musun, çok hareketsiz bir yaşamın mı var, aklıma gelenler bunlar :)kızlar şişkinliği olan var mı?Acıkamıyorum sanki yediğim hazmolmuyo.Yarım tabak yesem sanki kuzu yemişim gibi oluyorum.Meyve falan yesem sorun yok ama yemek yemek çok şişkinlik yapıyor.
Bende de aynı durum var canım ve gaz problemi ile uğraşıyorum.kızlar şişkinliği olan var mı?Acıkamıyorum sanki yediğim hazmolmuyo.Yarım tabak yesem sanki kuzu yemişim gibi oluyorum.Meyve falan yesem sorun yok ama yemek yemek çok şişkinlik yapıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?