bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
günde en az 2 litre su içiyormusun, kuru kayısı tüketiyor musun, çok süt içiyor musun, çok hareketsiz bir yaşamın mı var, aklıma gelenler bunlar :)
Gebeliğe has değil her zaman su içmeyi severim,kabızlığım yok çok şükür.yediğim erimiyo sanki.sütü hiç sevmem ben yoğurtçuyum.çok hareketliyim diyemem ama araç kullanmam pek uzun mesafe olmazsa.

Rabbim şifa versin inşallah canım çok iyi haberler alırsın umarım dualarım seninle

Ayyy maşallah canım çok şükür güzel şeyler duymuşsun çok sevindim.. Tühh sende mi öğrenemedin cinsiyeti napalım herşeyin hayırlısı bekleyip görecez

Sevindim iyi çıkmasına :)
Ben hala bekliyorum :)
Benim Bebe ters durduğu için biraz dondurma filan yedim tekrar bakılacak bakalım.

Gozunaydin cnm çok şükür saglikliymis. Hic anlamam ama kiz geçti içimden aklim fikrim kizda ya bu ara insanda olabilir ☺hep okuyorum çoğu kişi 1 hafta sonra aliyor sonuçları benim ertesi gün cikti

canım hangi hastane bende sanırım değiştiricem mecburen doktorumu
Canım arkadaş anadolu yakasında oturuyor. Hastaneye değil de özel muyenehaneye gidiyor. Öğrenince doktorun adını yazarım istersen canım.

Enfal97 canım gözün aydın. Bende çarşamba günü kontrole gidicem. Doktorum erkeğe benziyor dedi ama sen bana cesaret verdin çünkü günlerimiz yakın. çarşamba günü tekrar muayene olup cinsiyetini sorucam bebeğimin

Rabbim yar ve yardımcın olsun canım. İnşallah bütün bu söylenenlere rağmen nur topu gibi sağlıklı sıhhatli güzel bir bebeğe sahip olursun canım.

Gozun aydin canım...
Sonuna kadr hep boyle guzel haberler alalim ins

Merhaba arkadaslae doktordan ciktim simdi 15+2 ciktik :) ikili testimin sonucunu ogrenmistim ama sonuc kagidini almamistim free beta bcg sonucu 23 ama kiz dedi yine degismez artik dimi :)
Değişmez artık canım kızın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına erkek mi bekliyordun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…