bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Geldim canım, biraz uğraştırdı bizi enseyi göstermeye direndi :)
Ama şükür ende kalınlığı da iyi burun kemiği de var :)
Kan da verdim bakalım haftaya alcam sonucu, inşallah o da güzel çıkar.
Doktorum da önce erkeğe benzetti ama ikinci gittiğimde biraz kurcalayıp kız sanırım dedi, klitoris biraz ödemli oluyormuş bu haftalarda :)
Kesin bişey demedi ama bakalım :)

Sahi mi bize hic demedi kiz erkek hic bi yorum yapmadi 1 ay sonra dedi karanlikta kalmis asagisi biraz ama galiba kiz gibi ben oyle hissediyorum

aynı haftadayız Can'ım onların İşine gelmiyor Can'ım söylemek ben kanamam yüzünden geçen hafta 3 dotktora gittim 3 üde kız dedi .demekki belli oluyor ama birde ultrason aletinin kalitesi de önemli sanırım ...[/QUOTE]

Vildancım bana mı yazdın süheylaya mı anlayamadım :)
Doktorum baya inceledi ama 3-4 hafta sonra kesinleşir dedi :)

Değişmez artık canım kızın hayırlı olsun sağlıkla al kucağına erkek mi bekliyordun.
Benim ilk bebegim olcak insallah ama hep icimden kiz olsun istemistim :) 12 haftalikken kiza benzio dedi. Bugun gittigimde de kiz dedi hic bi cikinti gozukmuo dedi. Kesin mi dedim. Iyice gosterdi gozukmuo bisey dedi. Kesin demeyince acaba sonra farkli soyleyebilir mi die dusundum:)

Benim doktor da kesin bişey demedi canım sadece tahmin.
Zaten tam net de görülmez biraz daha sabrederiz artık :))
Vildancım bana mı yazdın süheylaya mı anlayamadım :)
Doktorum baya inceledi ama 3-4 hafta sonra kesinleşir dedi :)
valla bende kime yazdığımı anlayamadım:))) genel olarak yazdım diyelim :) doktorların işine gelmiyor diyip noktalayayım bari :)

Kom markasi toparlayici cok guzel likrali super tutuyor gogusun buyusede yine olur canim fiyatida 60 tl senin cinsiyet belli oldumu tatlim bende ayni 80 dan 95 gecis yaptim

Canim tipi erkek bebege benzettim boyuda massalah 5.40 cm olmus saglikli kirkbinkere massalah canim usg kac hafta dedi doktorun saglikla nasip etsin rabbim

Merhaba arkadaslae doktordan ciktim simdi 15+2 ciktik :) ikili testimin sonucunu ogrenmistim ama sonuc kagidini almamistim free beta bcg sonucu 23 ama kiz dedi yine degismez artik dimi :)
Gozun aydin canim degismez artik diye dusunuyorum ilk bebismi rabbim saglik versin insallah usg paylasirsan bizde bakariz canim kizcene :)

Massalah canim rabbim saglikla nasip etsin oglunu insallah guzel duana amin ve insallah diyorum..

İnşallah canım allah gönlümüze göre versin
Amin amin Allah im gonlumuze gire versin. Bugun kendimi simartip kahve ictim derya ablaya yolladim tabii inanmam fala ama eglencesine bakariz kizlarla. Bakan arkadas erkek gordum dedi. Derya ablaya yolladigimizda da erkek sagljkli bir bebek haneye katilacak yazmis. Ayyy fallar fallar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…