bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar 2 hafta önce erkek demsti doktor bugün de erkek dedi :) ama fakültenin ultrosonu çok kotu foto da vermedi.elini gördüm azcık bebisimin.bnm miyomlar biraz büyümüş bir tanesi bebeğin eşine yakinms artık daha dikkatli olmalıyım doktor da 45 gün heyet verdi dinlen çok gezme dedi.bir de 19.haftada cagrdi bni detaylıya.

off evet kız anneleri çok şanslı.. biz de hsonu bişeyler aldık, annem de almış foto çekip attı, aynı zıbının biz uzun kollusunu annem de kısa kollusunu almış ve farklı şehirlerdeyiz, düşün o kadar çeşit sınırlı yani artık sağlıklı olsunlar da az çeşit de olsa giydirip sevmek nasip olur inşallah

hafta sonu ev tasıdım arkadaslar inanılmaz yorgunum. hala ev çok kötü durumda eşyalar eve girdi dogru düzgün hiç bişi yerleşmedi.

biz de ev taşıycaz, şuan hatayda ev arıyoruz eşim ben gelemeden temizlik firmasına temizletcek inş, yerleştirmeye de muhtemelen annemler gelicek.. gelemezlerse de yatağımı ilk başta sererim, bi iki de yemek pişircek kap çıkartırım tamam, gerisine hiç acele etme canım, bebişten önemli değil ya.. Allah yardımcın olsun kolay gelsin :)

Merhaba kızlar bu aralar hep hastanedeyim sol börekte küçülme var idral yolunda enfeksiyon agırlar uğrasıyorum o yüzden pek giremedim siteye sizler napyorsunz
çok geçmiş olsun canım bende de lökosit yüksek çıkmıştı, idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım, tekrar tahlil verdim, yarın sonuçları göstericem inş.. kendim baktım, lökosit 8-10du şimdi negatif çıkmış çok şükür ama bu sefer de eritrosit pozitif çıkmış ve idrarda kan var demekmiş.. bi an önce yrn olsa da göstersem doktora dün geceden beri de sağ tarafımda bi ağrı var, belime doğru sızı gibi, acaba böbreğim mi diyorum senin de ağrın var mıydı canım nasıl farkettiniz? bide küçülme enfeksiyondan kaynaklı mıymış? Rabbim şifa versin

Maşallah canım bebişine Allahım sağlık versin en önemlisi o .Bir daha gittiğinde öğrenirsin inşallah

Gözün aydın canım Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin

merhaba arkadaslar geçmişi okuyamadim ama cinsiyet ogrenenler cogalmis. .Rabbim herkesin gönlüne göre versin. .bende ev taşıdım uzun yolculuk yaptım tabi doktorumuzun izniyle :) yarında kontrole gidiyoruz. 12+5 oluyoruz. .cinsiyet tahmini yapar mı acaba. .
Bu arada bulantilarda devam ediyor. .karnimda sertlik var artık göbüş değil bebektir inşallah

Ayy bak ne güzel bir oğlan ,bir kız Allah yazarlardan korusun canım darısı bize bizde bir öğrensek

Kom markasi toparlayici cok guzel likrali super tutuyor gogusun buyusede yine olur canim fiyatida 60 tl senin cinsiyet belli oldumu tatlim bende ayni 80 dan 95 gecis yaptim
Yok canım belli olmadı.cumartesi kontrolüm var.benim doktor benziyo bile demiyo cinsiyet net görülmeden.

Arkadaşlar sizdede böyle saniyelik kasılma olup geçiyormu ...ilk çocukta son aylarda hissediyordum ben saniyelik kasılıp gevşeme olıyordu Bebek'te ama son aylardaydı yani..şimdi şaşırıyorum böyle olunca ...gerçi sürekli sırt üstü yattığımdan vücudumudakş Organların her sesine gürültüsünr hareketine hakim oldum :)

Kesinlikle canım cok guzel bence ıkı kız kardes arkadaslıgı cok ıyı olur hem buyuyunce evde 2 tane yardımcın olur sırtın yere gelmez :))
Bizde ablamla 2 kiz kardesiz bizim de 2 yas var kucukken guzel oluyoda ergenlik sikintiliydi ama sonuc olarak iyiki de ablam varmis diyorum

B
Ben daha geçen perşembe gitmiştim Ama doktor tahmin yapmamıştı bu gün devlette rapor için gittiğim doktor bakalım belli olmuştur dedi çok Mutlu oldum baya uzun baktı günlerimiz aynı sayılır hatta bana üç gün önde dedi

Bende de oluyor

Mcada ayy iki kiz evde bidir bidir konusuyorlar oynasiyorlar hayali bile cok guzel canım..
Esimde bende kiz cocuklarina bayiliyoruz ama etraftan midir nedir erkek dusunceside heyecanlandırıyor beni çünkü herkes erkek de br baska ins Allah tattrsin diye diye aklima soktular vallahi Rabbim saglik versin minnoslara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…