- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.801
Dmi bende o yuzden merak ediyorum erkek annesi olmak nasil bi duyguMcada ayy iki kiz evde bidir bidir konusuyorlar oynasiyorlar hayali bile cok guzel canım..
Esimde bende kiz cocuklarina bayiliyoruz ama etraftan midir nedir erkek dusunceside heyecanlandırıyor beniçünkü herkes erkek de br baska ins Allah tattrsin diye diye aklima soktular vallahi Rabbim saglik versin minnoslara
AminnnnnCokk tesekkur ederim canimin ici darisi tum iyi haber bekleyen annelerime hepsi kus gibi hafiflesin benim gibi
Gözün aydın canım maşallah bebişineKısslar nasilsnz
Bugün kontrole gittim bebisimi gördüm çok şükür
Tamitamina 12 cm olmuş koccamandi maşallah.92 gr olmuş elhamdülillah.doktor iyi beslemssn dedi sagolsn.sat tan 2 gün ileri çıktı yine 14+2 çıktı.bacaklarını da bağdaş kurmuş oturuodu resmen bebisim.çok hareketlydi ama gostermedi.doktor tam tahmin edeyim dedi göstermio ama dedi bakti bakti.Yok vazgeçtim tahmin etmiicm dedi.Kız diickti o arada çıkıntı görür gibi oldu.Bu zamanlarda tahmin yapmak sağlıklı değil dedi.inşallah 2 hafta sonra görürüz yani :)
Tsh mda biraz yükselmiş.hafta sonu 100 mg haftaiçi 50 mg iccez bakalım.şifa olsun inşallah
Masallahhh canimmm gozun aydinnKısslar nasilsnz
Tamitamina 12 cm olmuş koccamandi maşallah.92 gr olmuş elhamdülillah.doktor iyi beslemssn dedi sagolsn.sat tan 2 gün ileri çıktı yine 14+2 çıktı.bacaklarını da bağdaş kurmuş oturuodu resmen bebisim.çok hareketlydi ama gostermedi.doktor tam tahmin edeyim dedi göstermio ama dedi bakti bakti.Yok vazgeçtim tahmin etmiicm dedi.Kız diickti o arada çıkıntı görür gibi oldu.Bu zamanlarda tahmin yapmak sağlıklı değil dedi.inşallah 2 hafta sonra görürüz yani :)
Tsh mda biraz yükselmiş.hafta sonu 100 mg haftaiçi 50 mg iccez bakalım.şifa olsun inşallah
Canim ben de gecen hafta gittigimde sata gore 13+4tu, usgye gore de 14+5 cikmisti. Benim bebis de bagdas kurmustu, hicbi tahminde bulunmadi doktor, gorunmuyo dedi. Kiz mi oluyo acaba gorunneyince, doktorun bi sey dedi mi bu konuda ?Kısslar nasilsnz
Arkadaşlar sizdede böyle saniyelik kasılma olup geçiyormu ...ilk çocukta son aylarda hissediyordum ben saniyelik kasılıp gevşeme olıyordu Bebek'te ama son aylardaydı yani..şimdi şaşırıyorum böyle olunca ...gerçi sürekli sırt üstü yattığımdan vücudumudakş Organların her sesine gürültüsünr hareketine hakim oldum :)
Benimde tansiyon 9/6 dir ama ne hikmetse doktorda 11-12 arasi cikar nabiz 100 kusurlerde biraz ister istemez orda heyecan yapiyoruz o yuzden.evde de durduk yere yukselirse dikkat etmek lazim.sen yinedw gunluk hayatinda stres vs yokken takip et canim.bu arada gozun aydin saglikla kucagina alirsin insallah.Bu arada kısslar tansiyon yükselmesi yaşayan var mı
Benm normalde 9 6 falan çıkardı.hamileligi ogrendgmdn beri kalp atış hızımın arttigni hissediorm ve tansiyonum eskisine göre yüksek.doktor 11 7 falan olcuodu.bugün hepten 12 8 çıktı.endokrin doktoru baktı.tansiyonun normal ama eskisine göre yükselmiş olması hiç normal değil dedi.hamilelikte genelde düşer.mutlaka takip et ve ettir kadın doğumcna dedi.bakalım İnşallah daha yükselmez.
Benm gibi tansiyonu yükselen var mı acaba
Kizlar bu arada anketteki kiz bebek oylarindan biri de bana ait.
Daha cinsiyet ogrenmedim ama kesin kiz gozuyle bakiyorum, %100 diyorum hatta, doktor bile bu kadar emin konusamaz yani
Canim ben de gecen hafta gittigimde sata gore 13+4tu, usgye gore de 14+5 cikmisti. Benim bebis de bagdas kurmustu, hicbi tahminde bulunmadi doktor, gorunmuyo dedi. Kiz mi oluyo acaba gorunneyince, doktorun bi sey dedi mi bu konuda ?
Son gunlerde herkese bu soruyu soruyorum
Canim hic kendimi dinlicek vaktim olmadigimdan kasilma varmi yokmu haberim yok.kizim 1 bucuk yasinda birde oglum var 7 yasinda.ozellikle kizim beni cok yoruyor cok harekteli.dinlenmeye bile firsatim yok.belki sen surekli yattigindan oluyordur.genelde soluna yat canim.sirt ustu artik pek tercih etme o yuzden olabilir.
Benimde tansiyon 9/6 dir ama ne hikmetse doktorda 11-12 arasi cikar nabiz 100 kusurlerde biraz ister istemez orda heyecan yapiyoruz o yuzden.evde de durduk yere yukselirse dikkat etmek lazim.sen yinedw gunluk hayatinda stres vs yokken takip et canim.bu arada gozun aydin saglikla kucagina alirsin insallah.
Hadi hayirlisi Allah gonlune gore versin sartlandirma yinede kendini sen.
çok geçmiş olsun canımbende de lökosit yüksek çıkmıştı, idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım, tekrar tahlil verdim, yarın sonuçları göstericem inş.. kendim baktım, lökosit 8-10du şimdi negatif çıkmış çok şükür ama bu sefer de eritrosit pozitif çıkmış ve idrarda kan var demekmiş.. bi an önce yrn olsa da göstersem doktora dün geceden beri de sağ tarafımda bi ağrı var, belime doğru sızı gibi, acaba böbreğim mi diyorum senin de ağrın var mıydı canım nasıl farkettiniz? bide küçülme enfeksiyondan kaynaklı mıymış? Rabbim şifa versin
çok geçmiş olsun canımbende de lökosit yüksek çıkmıştı, idrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullandım, tekrar tahlil verdim, yarın sonuçları göstericem inş.. kendim baktım, lökosit 8-10du şimdi negatif çıkmış çok şükür ama bu sefer de eritrosit pozitif çıkmış ve idrarda kan var demekmiş.. bi an önce yrn olsa da göstersem doktora dün geceden beri de sağ tarafımda bi ağrı var, belime doğru sızı gibi, acaba böbreğim mi diyorum senin de ağrın var mıydı canım nasıl farkettiniz? bide küçülme enfeksiyondan kaynaklı mıymış? Rabbim şifa versin
Eminim cok guzel bir duygudur farkli cinsiyette bir evlada sahip olacagini ogrenmek, Rabbim hepimize nasip etsin canim :)Günaydın güzel anneler ben dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum oğluma doğum günü yaptık çok fena yorulmuşum çok şükür atlattık.. Dün cinsiyetini öğrendiğimizden beri içimizde tatlı bir heycan var farklı cinsiyet farklı hissettiriyormuş kendini onu anladım.. Rabbim hepimizi nazardan kötü gözlerden korusun.. Dün kırılan bardaklar termos aklıma hep nazarı getirdi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?