- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.821
nazardan anladığım kadarı ile bir oğlunuz var ve birde kızınız olacak :) bu süper bir haber sonuçta iki farklı meyvedn de tadacaksınız benim ilk çocuğum 2.yi düşünür müyüm bilmiyorum... ilkini bi doğarayım daGünaydın güzel anneler ben dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum oğluma doğum günü yaptık çok fena yorulmuşum çok şükür atlattık.. Dün cinsiyetini öğrendiğimizden beri içimizde tatlı bir heycan var farklı cinsiyet farklı hissettiriyormuş kendini onu anladım.. Rabbim hepimizi nazardan kötü gözlerden korusun.. Dün kırılan bardaklar termos aklıma hep nazarı getirdi..
gönlünüzde ki nedir ki :) Rabbim hayırlısını versin :) bir kızınız var sanırım bir oğlunuz olursa iki evladında tadına bakmış olursunuz :)@gonulll canim kendimi o kadar sartlandirdim ki bi kizim daha olacagina, doktor aksini soylerse ne tepki veririm bilmiyorum, inanmam herhalde
canım benim 2.doğumum olacak Allah izin verirse.Ilki normaldi inşallah buda normal olur.sen ne düşünüyorsunKIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
bende çok fazla normal istiyorum sezeryanın kesikten çok korkuyorum ameliyat olmak istemiyorum... Normal doğumunda zor olduğu söyleniyor ama ben pek korkmuyorum ben doktorlardan korkuyorum bir şekilde uğraşmamak için zorunlu sezeryana atmalarından korkuyorum...canım benim 2.doğumum olacak Allah izin verirse.Ilki normaldi inşallah buda normal olur.sen ne düşünüyorsun
ne güzel canım Rabbim inşallah bizlere de tattırır.Günaydın güzel anneler ben dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum oğluma doğum günü yaptık çok fena yorulmuşum çok şükür atlattık.. Dün cinsiyetini öğrendiğimizden beri içimizde tatlı bir heycan var farklı cinsiyet farklı hissettiriyormuş kendini onu anladım.. Rabbim hepimizi nazardan kötü gözlerden korusun.. Dün kırılan bardaklar termos aklıma hep nazarı getirdi..
Canim cok sevindim, ne guzel 1 kiz 1 erkek evladin olcak.Merhaba kızlar ben de bugün doktora gittim, %95 erkek dedi,82 gram 11cm olmuş. Bir kızım vardı gönlümden geçeni verdi rabbim çok şükür, Allahim herkesin gönlünden geçeni versin sağlıklı sıhhatli inşallah
Canimmmm cok tesekkur ederimmmMcada @disikartal87 ve bugun doktora giden arkadaslar ismini etikeyliyemedigim.bugun gezmege gitmistim orda bi ara okudum yazilanlari ama isimleri aklimda tutamadim kusura bakmayin canlar.heoinizin gozu aydin mutlu haberler verdiniz bize.hayirli saglikli hamilelik diliyorum hepinize.
Gunaydin merhaba doğum tarihlerimiz ayni kismet olursa sizinde kiziniz varmis benimde 2bucuk yasindaexclusive bir kizim var cok sukur 2 yasinda, bunun erkek olmasini cok isterim tabi, bakalim Rabbim ne nasip etcek, merakla bekliyorum :)
Ilk dogumumda normal dogumu cok istemistim ama bebeğim tersti ve boynuna kordon dolandi, o yuzden sezaryen oldu maalesef.KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
Rabbim gönlündekini hakkında hayırlı eylesin inşallah sana nasip etsin.. :) burda k çoğu kişi öğrenmiş olsada çoğu kişi sizin gibi bekliyor :) ben erken öğrenenlerdenim 12. haftada kızım olacağını öğrendim :) hala kızım çok değişir dediler ama değişmedi ve Rabbime çok şükür gönlüme göre verdi :)Merhaba sevgili anneler ben araniza yeni katiliyorum.nedense kk da binturlu bulamadim sayfayi 2. Hamileligim bi kizim var kizimda da kk da böyle arkadasliklar edinmistim.insana cok iyi geliyor ins herkes ve minikleri iyidir konulardan epey gerideyim tabiherkes cinsiyet ogrenmis bi hala ogrenemwdik bu ay sonu ins ogreniceZ gonlumden erkek geciyor tabi ama once saglik ☺
Maşallah Rabbim size bağışlasın gönlünüzdekinide hakkınızda hayırlı eylesin inşallah sizede bir erkek evlat nasip etsin ki her iki meyveden tatmış olun :)exclusive bir kizim var cok sukur 2 yasinda, bunun erkek olmasini cok isterim tabi, bakalim Rabbim ne nasip etcek, merakla bekliyorum :)
Ilk dogum sezaryen canim mecburen bu da sezaryen cogu dr sezaryen sonrasi normal yapmiyo riskli oldugu icin bide daha cok gecmedi benimkinin ustunden o yuzden sezaryen Allah kismet ederse tabikibende çok fazla normal istiyorum sezeryanın kesikten çok korkuyorum ameliyat olmak istemiyorum... Normal doğumunda zor olduğu söyleniyor ama ben pek korkmuyorum ben doktorlardan korkuyorum bir şekilde uğraşmamak için zorunlu sezeryana atmalarından korkuyorum...
Gunaydin, hosgeldiniz :)Gunaydin merhaba doğum tarihlerimiz ayni kismet olursa sizinde kiziniz varmis benimde 2bucuk yasinda
canım benim belli oldu net dedi doktorum kızım olacak Allah nasip ederse ve ben çok mutluyum gönlümdekini nasip etti Rabbim çok şükür :)Gunaydin guzellikler dun slvester da dahil kimseden net bisey ogrenemedim cinsiyete dair insallahIkra meyra nin tahmini olur diyoruuuuum veee 20 hazirana kadar meraktan catlamaya devam ediyoruzzz tabiki oncelikle saglikli ve hayirli bi evladimiz olsun cinsiyeti ikinci planda tatli annelerim guzel bi gun olsunnn insallahh
İnşallah normal olur bende normal istiyorum ama dediğim gibi doktorlar bu konuda çok önemli...Ilk dogumumda normal dogumu cok istemistim ama bebeğim tersti ve boynuna kordon dolandi, o yuzden sezaryen oldu maalesef.
Eger simdi sezaryen sonrasi normal dogum yaptirmayi kabul eden bir doktor bulabilirsem normali denemek istiyorum cok fazla...
genelde doktorlar pek söylemiyor ben 12. haftada bu haftada öğrenebilirsiniz aslında :) ama doktorlar erkek çılgınlığı olan insanlardan dolayı 4. aydan önce pek söylemiyor aldırma olmasın diye iyi bir doktor ve iyi bir perinatalog 12. haftada görüp söylüyor...Kızlar Günaydın :) bugün yeni doktoruma gideceğim bu 3. Doktorumarım bu kez memnun olurum içime siner devam ederim kızlar.
Bugün sat a göre 13+6 ama ultrason da 2-3 gün önde gidiyordu. Hatta geçen ense kalınlığı ölçülürken 1 hafta önde çıktı kızlar yani 14+6 olabilir usg ye göre. Acaba cinsiyeti belli olur mu? Çikolata yiyip gideceğim :)) inşallah belli olur artık çok merak ediyorum :))
Bi de devlet Hastanesine uğrayıp ikili sonucu mu alacağım inşallah kötü gelmez sonuç
anladım canım hiç normal doğum sancısı çekmeden girdin dimi doğuma ? ben aslında onu yaşayanların duygularını iyi yada kötü rahatlama oluyor mu nasıl bir duygu onu merak ettim..Ilk dogum sezaryen canim mecburen bu da sezaryen cogu dr sezaryen sonrasi normal yapmiyo riskli oldugu icin bide daha cok gecmedi benimkinin ustunden o yuzden sezaryen Allah kismet ederse tabiki
Sahi mi gozun aydin bitanem kiz cocuk farkli o kadar tatlilar ki saglikla al kucaginaa emi bize 16 dan once soylemem diye inat etti ama adam da hakli gorunmuyodu karanlikta kalmis alticanım benim belli oldu net dedi doktorum kızım olacak Allah nasip ederse ve ben çok mutluyum gönlümdekini nasip etti Rabbim çok şükür :)
İnşallah normal olur bende normal istiyorum ama dediğim gibi doktorlar bu konuda çok önemli...
genelde doktorlar pek söylemiyor ben 12. haftada bu haftada öğrenebilirsiniz aslında :) ama doktorlar erkek çılgınlığı olan insanlardan dolayı 4. aydan önce pek söylemiyor aldırma olmasın diye iyi bir doktor ve iyi bir perinatalog 12. haftada görüp söylüyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?