bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
anladım canım hiç normal doğum sancısı çekmeden girdin dimi doğuma ? ben aslında onu yaşayanların duygularını iyi yada kötü rahatlama oluyor mu nasıl bir duygu onu merak ettim..
Yok canim aptal gibi korktum 11 agustos saat 7 de burda ol dedi dr 8 bucukta indirdiler ameliyathaneye ben salya sumuk tabi 9:14 de de adayi yanagima yapistirdilar

Ben de 13 hafta 4 gunlukken gittim cinsiyet icin ama bizimki bagdas kurmustu, goremedik maalesef, insaallah siz ogrenebilirsiniz :)

Yok canim aptal gibi korktum 11 agustos saat 7 de burda ol dedi dr 8 bucukta indirdiler ameliyathaneye ben salya sumuk tabi 9:14 de de adayi yanagima yapistirdilar

nede güzel anlattım resmen yaşadım anlattığını sanki benim yüzüme yapştırdılar adayı

anladım canım hiç normal doğum sancısı çekmeden girdin dimi doğuma ? ben aslında onu yaşayanların duygularını iyi yada kötü rahatlama oluyor mu nasıl bir duygu onu merak ettim..
Ama acilma olduktan sonra cok rahat oluyomus korkacak bisey yok diyolar yeterki acilman 10 cm olsun 2 ikinmada geliyo diyolar

Eminim cok guzel bir duygudur farkli cinsiyette bir evlada sahip olacagini ogrenmek, Rabbim hepimize nasip etsin canim :)
Nazara ben de inanirim, Allah kotu niyetli kotu nazarli insanlardan, nazardan korusun hepimizi :)
Amin Can'ım inan sürekli okumamız lazım duaları...isteyen herkese gönlündekini nasip etsin Mevlam...

Ben de 13 hafta 4 gunlukken gittim cinsiyet icin ama bizimki bagdas kurmustu, goremedik maalesef, insaallah siz ogrenebilirsiniz :)
canım benim kızım her gittiğimizde bağdaş oturuyor her seferinde gösteriyor doktorum sonra diyor ki bak kukusu buda :) umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz :)

canım benim kızım her gittiğimizde bağdaş oturuyor her seferinde gösteriyor doktorum sonra diyor ki bak kukusu buda :) umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz :)
Ay yerim onun kukusunu edepsizzz ada gibi acip acip gosteriyomus adada oyle 12 hf da kiz dediler bu gicik babasi kilikli gostermiyo sakliyo

İnan düşünürsün canım emin ol çünkü benim kadar tek çocuk taraftarı yoktur herhalde ilk 4 sene mümkün değil yapmam dedim beşiğinden tut kıyafetlerine kadar herşeyini dağıttım ama sonra kendin için bir çocuk daha istemiyorsun Canının canı evladın için bir kardeş yoldaş istiyorsun... Sen benim gibi yapma arayı çok açma bizim aramızda 7 yaş olacak Allah izin verirse..

Ama acilma olduktan sonra cok rahat oluyomus korkacak bisey yok diyolar yeterki acilman 10 cm olsun 2 ikinmada geliyo diyolar
ay canım inşallah açılma olur bebekte normal pozisyonunda durur doğuma engel olan bişey olmaz duyduğum şeylere göre sancım var diye gidiyormuşsun 1 saat bekleyip sunu sancı bağlıyorlarmış sana 40 dk daha bekleyip doğum olmazsa 2 saat içinde bunlar yapıldıktan sonra zorunlu sezeryan yapılıyormuş benim doktorumla henüz konuşmadım bu konuyu çok erken diye çünkü demişti şuan bunları konuşmak için çok erken bakalım ne olcak :)

Insaallah canim, ben de kiz hissediyorum zaten :)
Bagdas kurmasina rağmen gorunuyo mu kukus gercekten :)
evet çünkü önden bakmıyor alttan bakıyor bebeğin popo kısmından hem bağdaş kurunca tersten bakınca daha net görünüyor isterseniz size resim atabilirim :) kukusunu kızımın :)

Iyice agrin baslamadan gitme suyun geldi mi tamamdir zaten korkacak bisey yok su gelince hemen dogum olmuyo alin cantanizi cikin acele etmeyin suni sanciya endeksleme kendini oyle bise olmicak hop diye dogurcan korkma sen

maşallah tabi ki bende isterim bi kardeşi olsun kızım yoldaş dediğiniz gibi tek kalmasın ama babamız bu konuda biraz net gibi tek çocuk yeter diyor bakalım belki doğduğunda bir erkek evlatta kendi ister çünkü bizim kayınvalidemler erkek torun çok seviyor eşim aksi halde kız delisi ama kızın tadını alınca belki erkek tadıda ister ikinciyi düşünürüz :)

evet çünkü önden bakmıyor alttan bakıyor bebeğin popo kısmından hem bağdaş kurunca tersten bakınca daha net görünüyor isterseniz size resim atabilirim :) kukusunu kızımın :)
Benim doktorum alttan bakmadi, ustten gormeye calisti, bak bagdas kurmus kapali dedi, ugrasmadi maalesef
Kukusunuzun resmini bekliyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…