- 20 Eylül 2010
- 8.493
- 1.889
- 373
- 34
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.841
Yok canim aptal gibi korktum 11 agustos saat 7 de burda ol dedi dr 8 bucukta indirdiler ameliyathaneye ben salya sumuk tabi 9:14 de de adayi yanagima yapistirdilaranladım canım hiç normal doğum sancısı çekmeden girdin dimi doğuma ? ben aslında onu yaşayanların duygularını iyi yada kötü rahatlama oluyor mu nasıl bir duygu onu merak ettim..
Evet canimm malesef anketi son dolduracak isim ben oluyorum bu durumdaMcada canim sen de cinsiyeti ogrenemeyenler kervanina katildin :)
Bu arada sonuclarinizin iyi cikmasina cok sevindim, gozun aydin canim :)
Ben de 13 hafta 4 gunlukken gittim cinsiyet icin ama bizimki bagdas kurmustu, goremedik maalesef, insaallah siz ogrenebilirsiniz :)Kızlar Günaydın :) bugün yeni doktoruma gideceğim bu 3. Doktorumarım bu kez memnun olurum içime siner devam ederim kızlar.
Bugün sat a göre 13+6 ama ultrason da 2-3 gün önde gidiyordu. Hatta geçen ense kalınlığı ölçülürken 1 hafta önde çıktı kızlar yani 14+6 olabilir usg ye göre. Acaba cinsiyeti belli olur mu? Çikolata yiyip gideceğim :)) inşallah belli olur artık çok merak ediyorum :))
Bi de devlet Hastanesine uğrayıp ikili sonucu mu alacağım inşallah kötü gelmez sonuç
Yok canim aptal gibi korktum 11 agustos saat 7 de burda ol dedi dr 8 bucukta indirdiler ameliyathaneye ben salya sumuk tabi 9:14 de de adayi yanagima yapistirdilar
Ama acilma olduktan sonra cok rahat oluyomus korkacak bisey yok diyolar yeterki acilman 10 cm olsun 2 ikinmada geliyo diyolaranladım canım hiç normal doğum sancısı çekmeden girdin dimi doğuma ? ben aslında onu yaşayanların duygularını iyi yada kötü rahatlama oluyor mu nasıl bir duygu onu merak ettim..
Amin Can'ım inan sürekli okumamız lazım duaları...isteyen herkese gönlündekini nasip etsin Mevlam...Eminim cok guzel bir duygudur farkli cinsiyette bir evlada sahip olacagini ogrenmek, Rabbim hepimize nasip etsin canim :)
Nazara ben de inanirim, Allah kotu niyetli kotu nazarli insanlardan, nazardan korusun hepimizi :)
canım benim kızım her gittiğimizde bağdaş oturuyor her seferinde gösteriyor doktorum sonra diyor ki bak kukusu buda :) umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz :)Ben de 13 hafta 4 gunlukken gittim cinsiyet icin ama bizimki bagdas kurmustu, goremedik maalesef, insaallah siz ogrenebilirsiniz :)
Ay nasil tatli bi duygu bilsenn saskinlik korku mutluluk heyecan boyle karisik bisiyler az kaldii kizzz 6 ay sonra senin de yapistircaklar suratina ada gibi bi kiznede güzel anlattım resmen yaşadım anlattığını sanki benim yüzüme yapştırdılar adayı
Ay yerim onun kukusunu edepsizzz ada gibi acip acip gosteriyomus adada oyle 12 hf da kiz dediler bu gicik babasi kilikli gostermiyo sakliyocanım benim kızım her gittiğimizde bağdaş oturuyor her seferinde gösteriyor doktorum sonra diyor ki bak kukusu buda :) umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz :)
Insaallah canim, ben de kiz hissediyorum zaten :)canım benim kızım her gittiğimizde bağdaş oturuyor her seferinde gösteriyor doktorum sonra diyor ki bak kukusu buda :) umarım en kısa zamanda öğrenirsiniz :)
İnan düşünürsün canım emin ol çünkü benim kadar tek çocuk taraftarı yoktur herhalde ilk 4 sene mümkün değil yapmam dedim beşiğinden tut kıyafetlerine kadar herşeyini dağıttım ama sonra kendin için bir çocuk daha istemiyorsun Canının canı evladın için bir kardeş yoldaş istiyorsun... Sen benim gibi yapma arayı çok açma bizim aramızda 7 yaş olacak Allah izin verirse..nazardan anladığım kadarı ile bir oğlunuz var ve birde kızınız olacak :) bu süper bir haber sonuçta iki farklı meyvedn de tadacaksınız benim ilk çocuğum 2.yi düşünür müyüm bilmiyorum... ilkini bi doğarayım da
gönlünüzde ki nedir ki :) Rabbim hayırlısını versin :) bir kızınız var sanırım bir oğlunuz olursa iki evladında tadına bakmış olursunuz :)
ay canım inşallah açılma olur bebekte normal pozisyonunda durur doğuma engel olan bişey olmaz duyduğum şeylere göre sancım var diye gidiyormuşsun 1 saat bekleyip sunu sancı bağlıyorlarmış sana 40 dk daha bekleyip doğum olmazsa 2 saat içinde bunlar yapıldıktan sonra zorunlu sezeryan yapılıyormuş benim doktorumla henüz konuşmadım bu konuyu çok erken diye çünkü demişti şuan bunları konuşmak için çok erken bakalım ne olcak :)Ama acilma olduktan sonra cok rahat oluyomus korkacak bisey yok diyolar yeterki acilman 10 cm olsun 2 ikinmada geliyo diyolar
evet çünkü önden bakmıyor alttan bakıyor bebeğin popo kısmından hem bağdaş kurunca tersten bakınca daha net görünüyor isterseniz size resim atabilirim :) kukusunu kızımın :)Insaallah canim, ben de kiz hissediyorum zaten :)
Bagdas kurmasina rağmen gorunuyo mu kukus gercekten :)
Iyice agrin baslamadan gitme suyun geldi mi tamamdir zaten korkacak bisey yok su gelince hemen dogum olmuyo alin cantanizi cikin acele etmeyin suni sanciya endeksleme kendini oyle bise olmicak hop diye dogurcan korkma senay canım inşallah açılma olur bebekte normal pozisyonunda durur doğuma engel olan bişey olmaz duyduğum şeylere göre sancım var diye gidiyormuşsun 1 saat bekleyip sunu sancı bağlıyorlarmış sana 40 dk daha bekleyip doğum olmazsa 2 saat içinde bunlar yapıldıktan sonra zorunlu sezeryan yapılıyormuş benim doktorumla henüz konuşmadım bu konuyu çok erken diye çünkü demişti şuan bunları konuşmak için çok erken bakalım ne olcak :)
Ben de doktordan duymadan hissiyatima guvenerek isaretledim anketi kizimiz geliyor diyeEvet canimm malesef anketi son dolduracak isim ben oluyorum bu durumda
maşallah tabi ki bende isterim bi kardeşi olsun kızım yoldaş dediğiniz gibi tek kalmasın ama babamız bu konuda biraz net gibi tek çocuk yeter diyor bakalım belki doğduğunda bir erkek evlatta kendi ister çünkü bizim kayınvalidemler erkek torun çok seviyor eşim aksi halde kız delisi ama kızın tadını alınca belki erkek tadıda ister ikinciyi düşünürüz :)İnan düşünürsün canım emin ol çünkü benim kadar tek çocuk taraftarı yoktur herhalde ilk 4 sene mümkün değil yapmam dedim beşiğinden tut kıyafetlerine kadar herşeyini dağıttım ama sonra kendin için bir çocuk daha istemiyorsun Canının canı evladın için bir kardeş yoldaş istiyorsun... Sen benim gibi yapma arayı çok açma bizim aramızda 7 yaş olacak Allah izin verirse..
Degistiriliyomu peki ay geri ya oglansaBen de doktordan duymadan hissiyatima guvenerek isaretledim anketi kizimiz geliyor diye
Benim doktorum alttan bakmadi, ustten gormeye calisti, bak bagdas kurmus kapali dedi, ugrasmadi maalesefevet çünkü önden bakmıyor alttan bakıyor bebeğin popo kısmından hem bağdaş kurunca tersten bakınca daha net görünüyor isterseniz size resim atabilirim :) kukusunu kızımın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?