bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Iyice agrin baslamadan gitme suyun geldi mi tamamdir zaten korkacak bisey yok su gelince hemen dogum olmuyo alin cantanizi cikin acele etmeyin suni sanciya endeksleme kendini oyle bise olmicak hop diye dogurcan korkma sen
şu konuda şanslıyım hastahane tam karşımızda yürüyerek bi kapıdan çıkıp bi kapıya gircem o yüzden diyorum evde çekebilirim sancımı o yüzden kendimi şanslı hissediyorum :)

Ayy kızlar ölüyorum artık bu baş ağrısına dayanamıycam hergün insanın başı ağrımı mahvoldum bu nasıl bişeydir  enseden geliyor ağrım hiç geçmiyor haftalardır böyle ne yapcam ben benim gibi olan var mı?

Yok en son nisan 28inde kontrolum.vardi 2li test yaptirdjgimda vardi kontrolum oglum.die sevesim gelio dedim guldu genelde annelwrin hisleri dogru cikar ama.henuz erken dedi 1 hafta onden gidiyor gelisimimiz aslinda kontrol malesef ay sonu daha cok.var o kadar cok merak ediyorum ki anlatamam evet ben izmirde yasiyorum

Kuzum ya ada da oyleydi benim ilik dus al saclarini kurut ama

normal doğum yapan var mı aranız da arkadaşlar ? :)
Evet ben normal.dogum yaptim kizimda ALLAH a bin şükür sabah karsi 5 30 sancim basladi 8 30 kizimi dunyaya getirdim hem de dogumum 10 dk surdu hatta esim.ben doguma.gidince dogumhane onunde bikac foto çekilip kantine cay icmeye gitmis caydan daha 2 yudum almis dogum oldu die haber gelmis ins bu seferde boyle nasip eder kormayin normal dogumdan cok aksi bi durum olmadigi surece bu bize verilmis bi yetenek zaten

KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
Allah izin verirde bir sıkıntı olmazsa normal doğum düşünüyorum. İnşallah hayırlısıyla nasip olur

ara ara sağ arka kısımda benim de feci bir baş ağrım oluyor, beynim uyuşuyor sanki normalde hiç baş ağrısı yaşamam, özellikle yattığım yerden hızlı kalktığımda oluyor, 15-20 dk sonra geçiyor

Merhaba, geçmiş olsun. Neden sürekli yatmak zorundasınız?

şu konuda şanslıyım hastahane tam karşımızda yürüyerek bi kapıdan çıkıp bi kapıya gircem o yüzden diyorum evde çekebilirim sancımı o yüzden kendimi şanslı hissediyorum :)
Bizim evle hastane arası da öyle çok yakın. Bende hep eşimle dalga geçiyorum sandım gelir sen isteyken ben gider doğururum seni dogurdum diye ararım diye

Annelerin hisleri dogru cikarmis evet, ben de kiz hissediyorum bakalim, insaallah yanilirim
Izmirin neresindesin canim, ailem Bornovada benim :)

ay inşallah benimde sizin gibi olur bi avazda derler ya öyle olsun inşallah
Bizim evle hastane arası da öyle çok yakın. Bende hep eşimle dalga geçiyorum sandım gelir sen isteyken ben gider doğururum seni dogurdum diye ararım diye
sanırım benimde öyle olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…