bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
dayanamadım ben de başladım :) niyetim 7. aya kadar ufak şeyleri halletmek, 7. ayda büyük parçaları alıp son 1-2 ay uğraşmamak
ben de yavaş yavaş başlamak istiyorum. Alınacak çok şey var gibi geliyor. Bir anda hepsini almaya kalkmaktansa ufaktan alışverişe başlamak daha iyi sanki.

Benim eşim çok hevesliydi erkek çocuğuna çok şükür ilk evladımız erkek oldu ama o büyümeye başlayınca bu Sefer kız çocuklarına merak saldı bi kızımız olsa parmaklarına oje sürsem demeye başladı ben de çok şaşırdım erkeklerde ilk çocuğu tattıktan sonra yine istiyorlar bence... Rabbim herkese taddırsın inşaallah

ben de yavaş yavaş başlamak istiyorum. Alınacak çok şey var gibi geliyor. Bir anda hepsini almaya kalkmaktansa ufaktan alışverişe başlamak daha iyi sanki.
almasan da araştırmaya, bakmaya başlayabilirsin, aklında fikir olur çabucak alırsın, benimki ilk gebelik herşeyi araştırmam gerekiyor, ne tarz beşik almalı, bebek arabası nasıl olmalı, nerede daha uyguna bulabilirim, çok ağırlaşmadan aklımda fikir olsun istiyorum

Benim kizim olcak heralde kizim usg resimleriyle karsilastirdim ayni gibi kizlar vallaa
Bende oğlumunkiyle karşılaştırıyordum hiç benzemiyordu birde ben şöyle bir ayrım keşfettim erkek bebeklerin organları net belli oluyor ama kızlar böyle karışık anlaşılmaz gibi duruyor

Bende oğlumunkiyle karşılaştırıyordum hiç benzemiyordu birde ben şöyle bir ayrım keşfettim erkek bebeklerin organları net belli oluyor ama kızlar böyle karışık anlaşılmaz gibi duruyor
Valla bilmiyon duruslari ayni pek anlamam ama yani benziyo parlak bolgeler filan bilmiyom ki

Benim kizim olcak heralde kizim usg resimleriyle karsilastirdim ayni gibi kizlar vallaa

İlk hamileliğinizdeki belirtilerle bunlar aynıysa muhtemelen bu fındık da kızdır. Ama mesela Ada kuzusunda başınız ağrıyormuş, bunda ağrımıyor sanırım. Erkek de olabilir. Tüm yaşadıklarınızı bir kıyaslayın bakalım, az çok fikriniz olur

KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
Canım inan bu soruya herkesin cevabı farklı olacaktır. Ben normal doğum yaptım bunda da normal doğum istiyorum inşallah. Ama sezaryen doğum yapıp çok memnun olanlar da var

Kızlar dün hastaneye gitmiştim ya rapor almaya doktor da cinsiyetini söyledi eşim aradı hemen yok dedim muayene etmedi rapor verdi sadece hemen şu patikleri aldım paketledim eve geldiğinde size hediye aldım dedim oğlumla ikisi ne verdim sonra videoya çektim tepkilerini çok güzel bir anı oldu eşim görünce çok komikti...

Eklentiler

• image.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 54
Valla bilmiyon duruslari ayni pek anlamam ama yani benziyo parlak bolgeler filan bilmiyom ki
Canim usg karanlik kordonda girmis bacak arasina hic belli olmaz tatlim cok merak edersen 2 hafta sonrada devlete git canim belki ogrenirsin bebisini :)

Ada da bulantim tiksintim yoktu bunda var bunu erken hissettim cin takvimi rus takvimi hepsi ada da tuttu bunda da hep erkek diyo bilmiyom ki ama usg resimleri cok benziyiiiiii kafam karisti en son surdaki hastaneye gidesim var

Evet oğlumda hiç başım ağrımadı ama şimdi çok fena ağrıyor bu da bir farktı

gözün aydın cnm allah hayırlısıyla almanı nasip etsin kucağına

Ben bunu doktorundan anlayacağını düşünüyorum canım çünkü bazı doktorlar anneyi normal doğuma teşvik ediyor. Canından can ayrılacak canım tabi biraz zor olacak ama bebeğini ilk gördüğün an her şeyi unutacaksın.

Ayyy insallah bende esime ogullarima boyle supriz yaparim aayy cok duygulandim canim nasil saskin saskin olmuslardir saglikla gelsin kizcen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…