bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Canım ben senin yerinde olsam 2 hafta sonra falan bi kaçamak yapar giderim doktora.

Ben de öğleden sonra gidicem doktora.. Rabbim şifa versin canım.. Enfeksiyon hamilelikte tehlikeli imiş, bi an önce geçer inşallah

Insallah biran once normal hayatina donersin.yatmakda zor bilirim 2.cocugumda erken dogum olmasin diye hep yattim ama yine erken oldu tabi.anlarim sikintini canim.

Peki idrar testinde protein nasil cikti.protein pozitif olursa tehlikeli.

Oglunun yasi uzun olsun insallah.saglikli hayirli uzun omurler anne babasi ve kardesleriyle insallah

KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?

Canim insallah derlerya bir avazda normal dogum yapmak nasip olur.
Benim zorunlu seseryan oldu.gece 3 gibi hem suyum hem siddetli sancim basladi oglen 12 oldu acilmam 2 cm ve suyum bitince acil sezeryana alindim.2.de sezeryan oldu 3.de sezeryan olur bide benim hep erken dogum oluyor canim.

kızlar oğluşuma aldım nasıl güzelmi
cok guzel ciciler.dogduktan sonra bu ilk cicisiyle foto isteriz.
Sorma benimde var bas agrim.gece uykudan uyaniyorum hala agriyor.Allah sifa versin insallah.

gözün aydın cnm allah hayırlısıyla almanı nasip etsin kucağına
Amin Can'ım darısı öğrenemeyenlerin başına
Ayyy insallah bende esime ogullarima boyle supriz yaparim aayy cok duygulandim canim nasil saskin saskin olmuslardir saglikla gelsin kizcen :)
Sende yapacaksın Can'ım hatta iki minnak olacak senin video çek mutlaka sonra izlersiniz.. Biliyormusun oğlumun içine doğmuş geçenlerde annemlerde bir teyze sormuş neyiniz olcak diye önce farketmez kız erkek demiş sonra teyze ısrar edince kız olsun daha güzel olur demiş yavrum ya..

Valla aklima soktunuz ki kizlar gideyim annrmde geliyo zaten adayi anneme birakip giderim taksiyle ay heycanlandimmmm
Canim bence de git, sanirim ben de dayanamicam, bugun 14.20de dersim bitiyo, hastane de okulun tam karsisi zaten, gitcem galiba yaa, ayyyyyy heyecan basti offffff

Kahvaltimi yaptim az once benim minik nasil hareketlendi ilk defa bu kadar cok hissettim.minik minik hareket arada hissediyordum ama bu sefer baya hareketlendi.
Cinsiyeti belli cok erken hissetmeye baslamissiniz seyirme olabilir mi hissettiğiniz erkek cocuklari erken baslar kipirdamaya derler bende ilk defa pazar günü dokunma seklinde hissettim kizimda ya tecrübesizlikten bikmiyorduk ne oldugunu 19.haftada hissetmistim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…