- 20 Nisan 2016
- 5.706
- 10.153
- 198
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #15.901
Valla kuzusu en son oyle yapmayi planliyorum biliyomusun cunku cok gec bi gune randevu verdi gicik dr 17+3 oluyo dusunCanim usg karanlik kordonda girmis bacak arasina hic belli olmaz tatlim cok merak edersen 2 hafta sonrada devlete git canim belki ogrenirsin bebisini :)
Bende papyon aliyim insallah esime minnakAyyy insallah bende esime ogullarima boyle supriz yaparim aayy cok duygulandim canim nasil saskin saskin olmuslardir saglikla gelsin kizcen :)
Benimki de kiziminkine cok benziyor canim :)Benim kizim olcak heralde kizim usg resimleriyle karsilastirdim ayni gibi kizlar vallaa
Canım ben senin yerinde olsam 2 hafta sonra falan bi kaçamak yapar giderim doktora.Gunaydin guzellikler dun slvester da dahil kimseden net bisey ogrenemedim cinsiyete dair insallahIkra meyra nin tahmini olur diyoruuuuum veee 20 hazirana kadar meraktan catlamaya devam ediyoruzzz tabiki oncelikle saglikli ve hayirli bi evladimiz olsun cinsiyeti ikinci planda tatli annelerim guzel bi gun olsunnn insallahh
Ege üniversitesi hastanesinin tam karsisinda kaliyo canim bizim ev. Siz bornovanin neresi ?Aaa bende Bornova liyim ama konaga evlendim neresindeler bornovanin
Valla aklima soktunuz ki kizlar gideyim annrmde geliyo zaten adayi anneme birakip giderim taksiyle ay heycanlandimmmmCanım ben senin yerinde olsam 2 hafta sonra falan bi kaçamak yapar giderim doktora.
Ben de öğleden sonra gidicem doktora.. Rabbim şifa versin canım.. Enfeksiyon hamilelikte tehlikeli imiş, bi an önce geçer inşallahSagol cnmm böreklerim agiridi en sonda sol tarafına agiri vurdu yerinden kalkmadım gttm doktora uluturasonda görülürdü 12mm küçülme olduğu evet kadın doğumcu enflasyon dan olmuş dedi şimdi de üroloji ye gidicem inş dua edin kızlar bana
Bence git artik canim ogrenirsinBenimki de kiziminkine cok benziyor canim :)
Yaa ben bugun bi doktora mi gitsem dayanicam galiba
Insallah biran once normal hayatina donersin.yatmakda zor bilirim 2.cocugumda erken dogum olmasin diye hep yattim ama yine erken oldu tabi.anlarim sikintini canim.gonulll ah Can'ım keşke soluma yarabilsem sol tarafıma yatınca çok Can'ım yanıyor sordum doktora kanaman sol tarafta ondandır dedi sağıma yatınca da tüm göbek sağa geliyor ki Kocaman bir göbeğim oldu ozamanda Çok olmasada ağrı yapıyor .kaldım böyle dümdüz baston gibi :) allahım yardım etsin bana da eski sağlıklı halime döneyim :) iyileşince tavsiyeni dinleyip hep sola yatıcam
Peki idrar testinde protein nasil cikti.protein pozitif olursa tehlikeli.Çok sagolcnmcm Allah raziolsn.ben tansiyonumn yukseldigini ogrenmeden Evde kalp atisimn hizlandgni hissediodm.çarpıntı gibi durup dururken kalbim hızlı hızlı atmaya basliodu ara ara.sonra tansiyonn yükseldgni öğrendim.maalesef tansiyon aletm yok halamlra gittikçe olctm.hamileligim boyunca sadece 1 kere 9 6 çıktı hep 10 11 di.düzenli takip etmek gerekioms.hamilelik içinde Allah korusun 14 e yukselnce sıkıntı oluoms galiba.eşime Hemen aldrcm İnşallah.düzenli belli saatlerde olccem bakalm
Günaydın güzel anneler ben dünün yorgunluğunu atmaya çalışıyorum oğluma doğum günü yaptık çok fena yorulmuşum çok şükür atlattık.. Dün cinsiyetini öğrendiğimizden beri içimizde tatlı bir heycan var farklı cinsiyet farklı hissettiriyormuş kendini onu anladım.. Rabbim hepimizi nazardan kötü gözlerden korusun.. Dün kırılan bardaklar termos aklıma hep nazarı getirdi..
KIZLAR BİRAZ ERKEN SORULAN BİR SORU OLACAK AMA SORMAK İSTİYORUM... ŞUAN NORMAL DOĞUM MU SEZERYAN MI DÜŞÜNÜYORSUNUZ HERŞEY YOLUNDA GİDERSE (ZORUNLU SEZERYAN DEMEZLLERSE) ?
cok guzel ciciler.dogduktan sonra bu ilk cicisiyle foto isteriz.kızlar oğluşuma aldım nasıl güzelmi
Sorma benimde var bas agrim.gece uykudan uyaniyorum hala agriyor.Allah sifa versin insallah.Ayy kızlar ölüyorum artık bu baş ağrısına dayanamıycam hergün insanın başı ağrımı mahvoldum bu nasıl bişeydir  enseden geliyor ağrım hiç geçmiyor haftalardır böyle ne yapcam ben benim gibi olan var mı?
Amin Can'ım darısı öğrenemeyenlerin başınagözün aydın cnm allah hayırlısıyla almanı nasip etsin kucağına
Sende yapacaksın Can'ım hatta iki minnak olacak senin video çek mutlaka sonra izlersiniz.. Biliyormusun oğlumun içine doğmuş geçenlerde annemlerde bir teyze sormuş neyiniz olcak diye önce farketmez kız erkek demiş sonra teyze ısrar edince kız olsun daha güzel olur demiş yavrum ya..Ayyy insallah bende esime ogullarima boyle supriz yaparim aayy cok duygulandim canim nasil saskin saskin olmuslardir saglikla gelsin kizcen :)
Ege üniversitesi hastanesinin tam karsisinda kaliyo canim bizim ev. Siz bornovanin neresi ?
ne güzel ya ben hiç hissetmiyorum hareketlerini.Kahvaltimi yaptim az once benim minik nasil hareketlendi ilk defa bu kadar cok hissettim.minik minik hareket arada hissediyordum ama bu sefer baya hareketlendi.
Yaa gideyim dimi, olacakla öleceğe care yokBence git artik canim ogrenirsin
Canim bence de git, sanirim ben de dayanamicam, bugun 14.20de dersim bitiyo, hastane de okulun tam karsisi zaten, gitcem galiba yaa, ayyyyyy heyecan basti offffffValla aklima soktunuz ki kizlar gideyim annrmde geliyo zaten adayi anneme birakip giderim taksiyle ay heycanlandimmmm
Günaydın kızlar. Yerim ben onu ne kadar tatlıymış inşallah sağlıkla giydirmek nasip olur canımkızlar oğluşuma aldım nasıl güzelmi
Evet aynen mezarliga cok yakin :)Him hristiyan mezarlığınin o taraflarda sanirim biZDE ikea nin oraya cok.yakiniz yani ailem oyle
Kiz randevu aliyim bari ayin 30 una durCanim bence de git, sanirim ben de dayanamicam, bugun 14.20de dersim bitiyo, hastane de okulun tam karsisi zaten, gitcem galiba yaa, ayyyyyy heyecan basti offffff
Cinsiyeti belli cok erken hissetmeye baslamissiniz seyirme olabilir mi hissettiğiniz erkek cocuklari erken baslar kipirdamaya derler bende ilk defa pazar günü dokunma seklinde hissettim kizimda ya tecrübesizlikten bikmiyorduk ne oldugunu 19.haftada hissetmistimKahvaltimi yaptim az once benim minik nasil hareketlendi ilk defa bu kadar cok hissettim.minik minik hareket arada hissediyordum ama bu sefer baya hareketlendi.
Al hemen al, keske ben de dun alsaymisim randevuKiz randevu aliyim bari ayin 30 una dur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?