bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Guzel kalbinden operim bebegimmmmn seni de minik yavrunu da sevgiyle kucakliyorum

Canm daha çok küçük değiller mi sağa sola gttigi ni fln nasıl anlıyorsunuz doktorlar daha hissedilmez diyor

Canım ben ilk gerçekten doğru mu hissediyorum diye burada ki arkadaşlara da sordum doktora da anlattım neler hissettiğimi. İşler başta sırt üstü yattımda sadece ele gelen bi sertlik hissediyordum bi kaç gün o şekilde takip ettim tabi bu sürede bağırsak hareketlerini öğrenmiş oldum :)) sonra içimde sanki portakal büyüklüğünde balonun sağa sola gittiğini farkettim şuan hissettiklerim tekme falan değil onlar için zaten erken

Zaten ben 3 ay bilinmemesi taraftarıyım özellikle bizim gibi kötü tecrübesi olanların. Ben kaybımdan sonra bir de kimyasal gebelik yaşadım herkes duydu sonra çocuk durmuyor karnında gibi laflar oldu sonrası sadece can sıkıntısı

Amin canım inşallah ben nazar değer diye daha kimseye söylemedim aileleriniz dışında kimse bilmiyor bayramda çıkacak ama ortaya

Ben ilk bebekte söylememiştim. Ama sonra öğreniyorlar mecbur. O zaman nazar da değdi, ben biliyorum. İlki öyle olunca bu sefer kesinleşir kesinleşmez söylemeye başladık. Her gün Felak, Nas bir de Ayetel kürsi okuyorum. Siz de okuyun canlarım. Allahım korusun yavrularımızı

Anladm canm bn de bazen bi ağırlık sertlik hssedyrm sadece alt taraflrda

Onları diyenin Allah'tan korkusu, kuldan utanması yok kuzum. Ben de gerçi şimdi çekiniyorum, bende bir araz var diye düşünecekler diye. İlk bebeğimde hamileliğim yaza gelmişti. Bebeği kaybedince kayınpederim, kayınvalidem yok ayağına çorap giymedin, yok açık giydin diye konuşup durdular. Haklılar yazın kürkle, Ugg botlarla gezmeliydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…