bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Anamm tam tosun olcaz desene Benim hedefim 12 kg du ama 3 kilo gitti zaten ben sayıları yer değiştireyim o zaman 21 kg
Şimdiden 3 kilo aldiysan canim emin ol 12 ile asla bitiremezsinki bende 8-12 kilo alacagim ve bu sever cok dikat edecegim diyordum
Yok aç kalsamda aliyorum! Vitamin hapi kulaniyordum ilk gebelikde sonuna kadar kullanmıştım tamam bunlar yapiyor dedim
Ozamandan beri almiyorum. Bügün doktora dedim böyle böyle. Hayir alakasi yok, kesinlikle yapmaz diyor ç. Demek hamilelik hormanlari yapiyor dedi daha yeni bir tane içtim artik
Ama hergün içmeyi düşğnmüyorum:)

Belli olmadi tatlim en son 12+2 digeri 11+6 iken gittim canim haftaya sali 16 +2 digeri 15+6 da gidecegiz bakalim doktor soylicekmi :)
Hadi hayırlısı bakalım.. alt kısımdaki hamilelik takvimi yazısı dikkatimi çekti. Ondan bi sorayım dedim. Iki hafta sonra gideceğim bende doktorum dün bişey söylemedi. Merakla bekliyoruz..Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah bebişlerimizi

İşte öyle bi çekinge oluşuyor ister istemez. İnsanlara kader diyemiyosun desen de onlar istediğini anlıyor.. Bu yaz kışlıkları kaldırma

Sagol canim iki onlara yapisindan nasil anladin
Ve kiz Bebek olsaydi nasil olurduki?
Kafasida kocamandi
Canim nupunu goremedim ama kesinde erkek diyemem tipi oyle gordum belki sizin ailede kafa yapisi buyukcedir bilemem tabi biz tahmin ediyoruz tatlim rabbim gonlundekini saglikla nasip etsin insallah

Canım bizim kaderimiz ne kadar benzermiş ben kimse evham yapmasın diye yazmamıştım ama bu bebişimden 2 ay önce benimde kimyasalım oldu ama kimseye söylemedik biz yani anlayacağın bir 18 hatalık birde kimyasalım var. Aynen sadece can sıkıntısı oluyor, söylemedik diye bozulanlar olursa olsun valla hiçde umrumda değil kayıplarım bu dünya da bana çok şey öğretti. Allah şimdiki bebişlerimizi kucağımıza almamızı nasip eylesin

Amin canım Allahımız korusun bende her oerşembe Yasin ve birçok dua okuyorum. Kalkarken ve otururken devamlı şükğr ağzımdan eksik olmuyor. Herkesin hikayesi farklı aslında nasip olmayacaksa ne yaparsak yapalım olmuyor.

Hoş geldin tosun paşa grubuna kuzum sağlıklı olsunlarda gerisi boş

Kızlar eşimin ortak çalıştığı firmada rus bir bayan var. Bugün sormuş eşime bebeğin cinsiyeti belli oldu mu diye. Eşim de doktor erkek dedi ama kesin değil demiş. Kadın hemen yaşımı ve hamile kaldığım ayı sormuş o da erkek olacak o zaman bizim orada bir takvim var herkeste tutuyo demiş. Rus takvimi bu dediği galiba haberiniz olsun

İnsan başka ortak noktaları olsun ister ama bizimde ortak yanlarımız bunlar.. Birde benim kimyasaldan sonra 1,5 sene gebelik olmadı aşılamayla gebe kaldım o süreci de kimseye anlatmadım. O arada ameliyatlar takipler oldu hepsini eşimle yaşadık.. İnşallah inşallah bu sefer kucağımıza almak nasip olur sağlıkla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…