- 7 Haziran 2013
- 697
- 976
- 103
- 36
- Konu Sahibi Ikra meyra
-
- #16.501
Korkma canım, bazen bana da oluyor karnım boşmuş gibi, sonra bir bakıyorum gelmiş. Daha bebişler çok küçük. Benim biraz da göbeğim var, nerde bebek nerde göbek anlayamıyorumBir kaç haftaya kadar belirginleşir. Sen bol bol yat canım. Afedersin tuvalette ıkınma. Ben korkudan tuvalete gidemiyordum bu haftaya kadar. Doktorum korkma diyince bu hafta biraz daha rahatım.
Amin kuzum hepimiz inşallah. Ne mutlu o zaman bana size biraz olsun yardımcı olabildiysem
Gönlümden geçen bir cinsiyet yok aslında ilki oğlumdu nasip olmadı. Bu kızda olsa erkekte olsa farketmez yeter ki Allahın izniyle sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza alalım. Ama yine de ilkim gibi olmaz ama oğlan olsa herhalde biraz daha iyi olur ama belirtilerim kız bebekolsun rabbim ne verirse razıyım yeterki sağlıkla kucağıma alayım, alalım inşallah.
Canım ben yemek yedikten sonra soluma yatinca hissediyorum her zaman. Sende bi dene benceAyyy canım valla içimi rahatlattın böyle bişey duyarım belki diye sormuştum zaten inş bende hissederim en kısa zamanda
canım bende de böle minik göbek vardı. şimdi de biraz daha büyüdü bende anlamıyorm bu bebek mi göbekmi çok komik :):)
eşime diyorum bu göbek oda diyor hayır bebek sana öyle geliyor diyor.
her gün aynı muhabbet gelip öpüyor şuan da bebegi degil göbeği öpüyorsun diyorum ama yok.
hangimizin dediği dogru acaba :):)
Ahaha yaaa cok tatlisin yaaa benimde gobek var ama bebek diiil bence cunku karnimizda degil bebisler daha asagidalar sanirsamAyyy canımmm sorma, benim de gelen giden göbeğimi seviyor, ayyy maşallah bebişe, büyümüş diye. Diyorum o benim göbeğimmmGöbeğim göbek olalı böyle ilgi, sevgi şefkat görmedi
Yok canım hala gitmedim 1 ay oldu en son 9 haftalıkken gitmiştim artık yarın gidiyorum randevu zamanım geldi :)Gunaydin tatlim nasilsin doktora gittinmi canim bebisinin 12+ usg gordunmu canim saglikla kalin :)
Oğlan mı kız mı daha bilmiyoruz teyzesi :) biraz konuşuyum bakıyım belki işe yarar..Hissedersin canım canı isteyince ufaklığın hissettirir kendisiniben elimi karnıma koyup oğlum nerdesin diyodum
Çarşamba günü canım daha var yani.. Eşimin işi yüzünden böyle yapma sapan yerlerde görev yapıyoruz işte..P
Cok uzakmis canim yaaa
Kont. Ne zaman
Hemde hep öyle hissediyorum canım ama hissedemedim işte öyle olunca korktum hayırlısı bakalım..Canım ben yemek yedikten sonra soluma yatinca hissediyorum her zaman. Sende bi dene bence
İnşallah çıkar kuzum içini ferah tut, yemek ve wc dışında kalkmamaya çalış ve kontrolünde güzel haberlerle dönersin inşallah.Verdiğin bilgiler için çok saol canım. Bi daha ki kontrole kadar yatacağım inşallah çıkar yukarı.. Senin ufaklıkta gösterir cinsiyeti es geçmez kontrolü inşallah :)
Iyide canm gogus altim cok gerildi benimAhaha yaaa cok tatlisin yaaa benimde gobek var ama bebek diiil bence cunku karnimizda degil bebisler daha asagidalar sanirsam
Tabiki kuzum. Cok sislik var karnimda rahim baski yapiyo bagirsaklara sonra mide ye ben 2 kilo verdigim halde gobek var semsert ama usg de bu iki kasik arasinda gezdirince orda bebisin orda oldugunu dusunuyorumIyide canm gogus altim cok gerildi benim
Szn oyle olmadi mi yani bide ben kilo almadim 1 kilo aldim bir aydir ama gobek buyudu ne ki bu buyuyen
Sahi kizlar kilolar ne durumda
Ahaha yaaa cok tatlisin yaaa benimde gobek var ama bebek diiil bence cunku karnimizda degil bebisler daha asagidalar sanirsam
16 hafta olmus degismez canim sen birde baska doktora git istersen nasil emin konusmuyor cok sacma canim birde devlete git istersen canim saglikla al kucagina insallah aminKIZLAR DÜN DOKTORA GİTTİM YİNE KIZ DEDİ 3TÜR KIZ DİYO AMA KESİN DEMİCEM DİYO SONRA BU SAATTEN SONRA DEĞİŞME İHTİMALİ VAR MI YA
İnşallah çıkar kuzum içini ferah tut, yemek ve wc dışında kalkmamaya çalış ve kontrolünde güzel haberlerle dönersin inşallah.
Bizim minnakta gösterir ve kontrolümüz iyi geçer hayırlı haberlerle döneriz inşallah
Yaaa ne tatlisin yaaaa guldurdun beni seni de yerim o tatli bebegini deEvet canım daha aşağıdalar, pıtışımızın üstünde. Allahtan göbeğimiz kalkan oluyor da gelen giden bebek sevicez diye pıtışa ellemiyor. Amaan hafazanallah
Kızıma Not:Annen gibi edepsiz olma yavrucum. Belllki büyüyüp anne olunca birazcık olabilirsin. Hamilelik hormonlarından der geçersin
Bakar bakmaz kiz dedim sanki adayi gordum gibi oldu usg si cok benziyooo adanin usg yeAnnişler benim minnakıma da bir cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? 2 gün var kontrolümüze
Canim masallah bebisineAnnişler benim minnakıma da bir cinsiyet tahmini yapabilir misiniz? 2 gün var kontrolümüze
Aynı durum bende de olmuştu kuzum çok şükür erken fark edilmiş benim kanamalar devam ederken kendi doktorum hiçbirşey dememişti bizde herhalde böyle devam edicez demiştik gezdik tozduk ama anne hissi 18 haftaya girdiğimizde bişeyin ters gittiğini hissettim ve başka doktora gittim bu yazdıklarımı o anlatmıştı ve bazılarınıda yaşadığımdan biliyorum ama bizim için çok geçti malesef . Burada paylaşmamın nedeni yardımcı olmak malesef doktorlar ilk diye yada umursamadıklarından hiçbir aydınlatıcı bilgi vermiyor. Ama allaha havale ettim. Dinlenmek birebir tedavi kuzum içini ferah tut. Siz şükür ki erken farkedilmiş ve uyarılmışsınız. Allahım sağsalim kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallahGüzel sağlıklı haberler al inşallah canım.
İlk başta çok dikkat etmiştim ama artık 3 ayı atlattım diye artık gezmelere ki bayağı bi gezmelere temizliğe falan başlamıştım neyse ki erken farkedildi ki doktor bana bu kadarını demedi zaten bende bebek aşağı da anladım ne olduğunu bile bilmiyordum okumasaydım yoksa devam ederdim ben doktordan çıkınca eşime surat yapıyordum hadi bi yerlere gezmeye gidelim diyeinşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?