bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Ne olur canlar bizede tahmin edin bi
13 haftaligiz tam bu resimde

Eklentiler

• image.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 78
  • image.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 54
Herkese merhaba
Çok sık giremiyorum, sayfalar çok hızlı ilerliyor yetisemiyorum. inşaallah herkes iyidir. gördüğüm kadarıyla cinsiyetler epey belirlenmiş maşallah kuzucuklara
Bende önümüzdeki hafta gitmeyi düşünüyorum inşaallah gösterir, birde yaklaşık bir haftadır bel ağrım çok arttı, hele yataktan kalkmak tam bir eziyet

Amin inşallah canım rabbim tekrar evlat acısı yaşatmasın kimseye yaşatmasın. Onlar iyi olsunlar da yatakla yapışırız biz

Yaaa ne tatlisin yaaaa guldurdun beni seni de yerim o tatli bebegini de

Canım benim çok sağol, sen de çoookkk tatlısın. Vallahi üye olduğum günden beri her mesajını keyifle okuyorum. Hep diyordum içimden maşallah ne tatlı, ne sevecen, ne temiz kalpli bir kız diye. Asıl ben yeycem seni de Ada kuzusunu da

Bende 3 kilo aldim artik totosun paşa oluruz
Gecen sene tam 30 kiloya yakin doguma gittim
Ayni başlarda böyle hizli kilo alarak başladi
Anamm tam tosun olcaz desene Benim hedefim 12 kg du ama 3 kilo gitti zaten ben sayıları yer değiştireyim o zaman 21 kg

Amin canım inşallah ben nazar değer diye daha kimseye söylemedim aileleriniz dışında kimse bilmiyor bayramda çıkacak ama ortaya

Bizde söylemedik nazardan dolayı değil de benim bir kaybım vardı sağlık sorunu yüzünden tekrarlama ihtimali vardı o yüzden 11 haftayı atlatalım diye biz de sadece ailelere söyledik ama duymayan kalmadı

Canm daha çok küçük değiller mi sağa sola gttigi ni fln nasıl anlıyorsunuz doktorlar daha hissedilmez diyor

Bizde söylemedik nazardan dolayı değil de benim bir kaybım vardı sağlık sorunu yüzünden tekrarlama ihtimali vardı o yüzden 11 haftayı atlatalım diye biz de sadece ailelere söyledik ama duymayan kalmadı
Üzüldüm kuzum, bizi cennette bekliyorlar. Bizim de aslında hem nazar hem de tekrarlar kokusu vardı. Minnakımın kesesine başta bozuk dedi doktor 1 hafta sonra başka doktora gittik kalp atışını duyduk ve diğer doktor bozuk kesede bebek oluşmaz yanlış tanı dedi dünya bizim oldu Aileleri tembihledik bu yüzden daha kimse bilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…