bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Aboo oda yemeden aman canm dikkat ett ikinci doğumdan sonra kilolar daha zor veriliyormus ayy boyle konusyrm bilmis bilmis benim istahda acilmaya basladi
Kizimda 23 kilo almistim

Aboo oda yemeden aman canm dikkat ett ikinci doğumdan sonra kilolar daha zor veriliyormus ayy boyle konusyrm bilmis bilmis benim istahda acilmaya basladi
Kizimda 23 kilo almistim
Valla canım neredeyse aç yaşayacam doktorum düzenli beslenemediğim için vücudun stok yapabileceğini söyledi. Başa gelen çekilir artık canım neyseki ince yapılıyım bunda da kolay veririm diye tahmin ediyorum

Bu arada plesantası aşağıda olan kuzular bişey demeyi atladığımı unuttum. Koçişlerle kesinlikle fingirdemek yok

:)))))) ay sen çok yaşa emi. Yok annem ben rüyasını bile görmekten korkuyorum. Hele kocacım yattığım yerde sağa sola dönerken bile aman dikkat, aman yavaş diyor ki, töbe ellemez bana

Ozaman iyi canim ben emzirme doneminde bi aldım sonrada eski halime donemedim hic gene cok kilollu degilim ama kiloluyum

Bravo vallahi. O zaman doktor doğru söylemiş hormonlardan diye. Şimdi bir de iki miniğin olacak inşallah ki, 3 ayda tığ gibi olursun. Rahat rahat ye arkadaşım
Teşekkür ederim hayatım
Evet inşallah 2 tane ile başda zor olacak ama sonra rahat olacagim 3 ayda tig gibi olacagimi sanmiyorum kuzum ya, ne yalan söyleyeyim:))
Sezaryanda olacagim icin yapamam
Ama iki cocuk cok yorarsa ve yine emzire bilirsem inşallahallahin izniyle o gün gelsin saglikla
Kucagimiza alalim hepimiz veririz
Hiç dert etmeyin sizde. Sadece süt olsun diye sakin fazla yemeyin aksine sadece bol 2-3 litre su için mis gibi:)
Bu konuda yildizli tecrübem var tam 12 ay boyunca her gün 8 kere makin sagdim
Belkide anne sütüne borçluyum işte bilemiyorumki:)

Kizlar siz bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ben daha hissedemiyorum da bazen karnimda hafif bi sizi oluyo git gel li o bebeğin hareketi mi oluyor

Ozaman iyi canim ben emzirme doneminde bi aldım sonrada eski halime donemedim hic gene cok kilollu degilim ama kiloluyum
Anladım canım bu benişten sonra verirsin inşallah. Benim kızımda uyku problemi vardı çok zorlandım yemek yemeye bil fırsat bulamıyordum canım 1 senede eski kilomdan bile daha zayıftım. Kızım hala zor uyur birde 2 çocukla uğraşmak daha zorlayıcı olacak. Veririz kiloları canım

İnşallah canımmm, Allah yardımcın olsun

Ayy insallah canm saglikli olsunlarda verrz ins
Benim kiz akillydi veremedim kilo

Kizlar siz bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ben daha hissedemiyorum da bazen karnimda hafif bi sizi oluyo git gel li o bebeğin hareketi mi oluyor
Ya csnim bi kac hafta oncesine kadar hissediyorum saniodum ama dr mumkun degil deyince zaten 1 haftadirda hissetmiyom bisey

Olmazzzz değerimizi anlasınlar bizim, özlesinler biraz dicem de yaklaşmaya korkuyorlar zaten
Kizz bbenimkide oyle yazik ama ben kiyamam ona ben aralikta 12 haftalikken kurtj oldum sonra bir ay oyle ara verdik snra gene hamile kaldim cok sukur hemen derken zaten ozlediginden eminim 2015 ekimden bu yana zaten hic ilgilenemiyrm yazik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…