bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kizlar siz bebeğin hareketlerini hissediyor musunuz ben daha hissedemiyorum da bazen karnimda hafif bi sizi oluyo git gel li o bebeğin hareketi mi oluyor
Canm bzler erken dinlemeye bbasladik
Kendimizi ondan kaygilaniyoriz oysa bugun okudum yirminci haftalardan snra onemliymis yani 23 tu sanirim ya da 27 hatrlayamadim ama bzm icin erken yani
Icini ferahh tut

Amanın aynı ben ilk üç ay özellikle mayalı türü tedim o yüzden zaten bu kilolar bulantım olmadı benim de tosun paşa grubuna bir kişi daha desene
Yaa aynen hep börek simit çekiyordu canm baharatlı eksi şeyler önceden tatlı severdim tatlı yerine meyve yedm daha cok.aynen bn zaten tosun paşaydm iyice tosunlastm:)

Maşallah, maşallah, maşallah

Kizlar biz de eşimle iddiaya girdk. ☺Hamilelgmi ögrendigmde 54 bucuk kiloydum şu an 56yım bu zamana kadar 1bucuk kilo aldm. Esim 65 ustyle doguma grceksn diyo, ben de 65 ve altı diyorum ama sanırm kaybetcem dimi

Ay kizlar patliycak gibi oluyorum ben pantolonlar oluyo ama cok rahatsiz ediyo haftasonu taytlar aliyim diyorum yavastan yaa erken mi aliyorum aceba

Ay kizlar patliycak gibi oluyorum ben pantolonlar oluyo ama cok rahatsiz ediyo haftasonu taytlar aliyim diyorum yavastan yaa erken mi aliyorum aceba

Yok canım neden erken olsun, rahat edersin hiç değilse. Üzerine uzun t-shirt ve hırka giyersin. Sonra zaten gelsin püfür püfür elbiseler.

Bende alıcam tayt eşim doğum günümde hamile tişörtlerinden almış artık kombin yapar giyerim tabi ben daha ilk haftadan hamile pantalonlarına geçiş yapmıştım

Bn de 3 kilo aldm ama bnm hc bulantı kusma olmadı iştahım da açıldı ilk başlarda hep hamur isi yedm:)
Benim de bulantim olmadı 1 kilo aldım doktor da verdiğim tepki inanmıyorum ne kadar çok almışım oldu doktor da çok değil normal dedi ama sizleri de görünce sevindim yalnız olmadığıma

Kızlar kocislerle yakın temastan bahsetmissiniz bizde 2 haftadır falan kankiydik artık yeter dediydik ama yine oldu Çok mu rahatız bilemedim herhangi bir tehlike yokken bi şey olmaz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…