bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Kızlar kocislerle yakın temastan bahsetmissiniz bizde 2 haftadır falan kankiydik artık yeter dediydik ama yine oldu Çok mu rahatız bilemedim herhangi bir tehlike yokken bi şey olmaz herhalde
Canım biz de kankydik ama 1 hafta önce bu kadar kankilik yeter dedik doktor bize yasaklamamıstı zaten ama bu zamana kadar cesaret edememistk. Bi sıkntı olmaz herhalde ☺

Kızlar kocislerle yakın temastan bahsetmissiniz bizde 2 haftadır falan kankiydik artık yeter dediydik ama yine oldu Çok mu rahatız bilemedim herhangi bir tehlike yokken bi şey olmaz herhalde

Bi sorun yoksa sorunda yok bizde plesentalar aşağı da o yüzden yasak diye kankiteylo didik

Canım biz de kankydik ama 1 hafta önce bu kadar kankilik yeter dedik doktor bize yasaklamamıstı zaten ama bu zamana kadar cesaret edememistk. Bi sıkntı olmaz herhalde ☺
Biz baştan beri ara vermedik canım. Artık doktor nereye kadar izin verirse oraya kadar devam

Tatlım plasentan yerliyerindeyse, herhangi bir tehdit altında değilsen ve doktorun yasaklamadıysa "sabahlar olmasın"

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…