bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Normal dogum icin iliski de katki ' da oluyormus bilginize canlar
Canım benim yakın bi arkadaşım bunu doktoruna sormuş öyle bir şey yok demiş. Benim kendi doktorumda ilk zamanlar 5.aya kadar haftada 2 kereye kadr devam.edebilirsiniz demişti. Doğumu kolaylastirsa 5.aya kadar demezdi herhalde

Her doktor farkli konusuyor tatlim biz 40 gunde lohusa olucak diye hastaneye gidecegim gece girdik sabahda hastaneye gittik sorun olmuyor iki cocuk annesi olarak soyluyorum tabi sorunsuz hamilelik geciriyorsaniz

Her doktor farkli konusuyor tatlim biz 40 gunde lohusa olucak diye hastaneye gidecegim gece girdik sabahda hastaneye gittik sorun olmuyor iki cocuk annesi olarak soyluyorum tabi sorunsuz hamilelik geciriyorsaniz
Maşallah canım karnı burnunda iyi başarmışsınz

Kızlar yeni bi şey duydum üstelik doktor söylemiş. TSH sorunu yaşayan annelerin genelde erkek bebekleri oluyormuş erkek bebekler tsh düzensizliklerine neden olabiliyormuş :)

Buna Pek bişi diyemicem canım. Benim şimdiki erkek ama ilkinde kızdı o zamanda vardı tsh sorunu.

Kızlar yeni bi şey duydum üstelik doktor söylemiş. TSH sorunu yaşayan annelerin genelde erkek bebekleri oluyormuş erkek bebekler tsh düzensizliklerine neden olabiliyormuş :)
Hadi ya benimki dusuk ths 0.47 canim ama oglanlarda neydi bilmiyorum ama hic ths ilaci kullanmadim :)

Yahu benim kociste çekinse biraz ama yok standart 1 gün bazen 2 gun aralikla devam :) 1 ay yasak dese düşünemiyorum şimdiden 40.mız nasıl geçecek diye düşünüyor:)

Doktor da hersey normal eski ilişkiniz nasıl sa devam edebilirsiniz dedi ona da bayram oldu :) onun için

Benimki de düşüktü ama erkek canim. Valla ben bu teorilerin hiçbirine inanmıyorum. Benim el tim iki hamileliginde d düşürmek için ilaç kullandı 2side kiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…