bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
Adama da yazık sen arada istemesende adamın ateşini al
Kızlar hep adamlara yazık diye düşünüyorsunuz belki ama iyi günde kötü günde derken lafın gelişi değil o iş .İşte bu da bir sınav. Hem sadece onlara mi yazık bize yazık değil mi sanki...
İnanın bana erkeklerin 9 ay problemi olsaydı hiçbiri hiçbir forum sitesinde ay benim hanima yazık falan demezdi. ...
Nedense biz kadınlar Biyonik yaratık olarak görünüyoruz.
Kadın çalışır. Kadın evde de çalışır. Kadın kocaya çalışır. Kadın çocuğa çalışır. Kadın hep çabalar. .... Bu yargı bence yıkılması gerekiyor .evet güçlü varlıklarız ama bir yere kadar.

Bencede

Gözün aydın canım sevindim adına yavrunun huzur içinde doğur doğu koşulları şu zamanda evet zor Allah bebişinin yüzüne bakmış

Maşallah kızlar muhabbet kazanı kaynamış.. Ben de Bebek görmeye gittim di kaçırmışım muhabbeti...ay küçücük Bebek 43 günlük Nasıl tutacağımı bilemedim korkudan.. İnşaallah 6 ay sonra bizde alalım kucaklara.. Birde şu gelene gidene ikramlar aman allahım gözüm korktu valla

Evet o ikramlar hediyelikler önemli ben tesbihli hediyelikleri beğeniyorum öyle bi şey yaparım heralde

Kizlar kadnn orgazm olmasi kasilmalara neden oluyormus o yuzden doktr iliski tavsiye etmiştir son zamanlar

Yakında bizim dialoğumuz şöyle olacak
Ben: Akşama ne yiyoz kardooo
Kocam: Köfteyi gömeriz panpaaa
Ben: Hacı ayaktayken bi su çekkk
Kocam: Damacanadan hortum çekecem dayıoğlu
Canim Allah iyiliğini versin bu muhabbetlerde bi renk katar bence iliskilere hep mic mic olmuyor zaten

Biz doguma kadar kankiyiz kocamla kizimda da oyleydi bu bebiste de korkuyormus beyefendi
Kız iki gündür yoğuluktan fazla giremiyorum sayfaya fanfini finfon konulara girmişler haberimiz yok Biz de korkgillerdeniz öpemiyorum bile adamı tahrik olacak korkusuyla o da korkak ,ben de halbuki bu ikinci ilkinde de korka korka geçti buda öyle geçecek galiba

Aynen bacim aynen perhize devam

Gebelikte düşük ya da erken doğum riski yoksa cinsellik devam edebilir tabi abartmamak lazım.
Doğumda açılmaya ve doğumun başlamasına da yardımcı olur, cinsel ilişki sırasında salgılanan hormonlar sayesinde.

Gözün aydın canım sevindim adına yavrunun huzur içinde doğur doğu koşulları şu zamanda evet zor Allah bebişinin yüzüne bakmış
Sag ol canm.Evet çok şükür zaten miyomlar bebeğin eşine yaklasms.bi tanesi 5 cme yaklaştı. bni zor zamanlar bekleyebilir çok şukur kanamam fln yok Smdilik.bi de doğu şartları çok psikolojimi bozardi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…