bebegimizin cinsiyetleri

• kizimiz geliyor

OY: 150 46,0%
  • oglumuz geliyor

OY: 164 50,3%
  • ikiz kizimiz geliyor

OY: 6 1,8%
  • ikiz oglumuz geliyor

OY: 1 0,3%
  • ikiz kiz erkek geliyor

OY: 5 1,5%
  • ucuz geliyor

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    326
kızlar meraba sizede benm gibi hissettiniz mi? ben suan 13 haftadayım ve bebegimi hissetmıyorum dogal olarak ama varlıgıyla ılgılı hep kusku içndeyim dr a gitmeden içm rahatlamıyor. ya bebegıme bısey olduysa dıye korkuyorum. bu normal mi sızdede oldumu? artık sık sık dr a gıtmek istemıyorum daha 18 gun once gttm

Canm bn de oyleydm bu siralar brz daha rahatladm ama 10 gün geçince bn de meraklaniyrm. bnde miyom var o yuzden biraz da ama bi sikintin yoksa bnce telaş yapma iyidir bebisin

N nazende88 aynı durumdayım bende çok tedirginim kimseyle hamilelik konuşmak istemiyorum dün oğlum babaannesine gitmişti kızımız olcak demiş aradı beni baya kızdı neden söylemiyorsun diye inan kötü niyetten değil ama insan korkuyor işte.. Bu arada ben hala kilo almadım -3 kilo dayım.. 4 kilo vermiştim 1 ini geri kaldım kaldı 3.. Onuda alırsam sonra kilo almaya başlıyorum dicem herhalde..

Ya benmde 12 cm 92 gr.di en son.normal dimi.bende 52 cm doğmuşum da bilmiorm bu bebiş nereye gidio böyle :)
Bu arada koccammaann bi göbeğim var gören anlio yani çok kilolu olmadgmdn ortada bi göbek.bi de dik dik.normalde de hafif göbeğim vardı ama yumuşak sarkiktir ayva göbek.şuan taş gibi ve havada duruo.bebek göbeğimi yukarı itti zannedersem.bilmiorm benm bu gidiş nereye.göbekle bebek yer kapmaca oyniicklr galiba.iç karnın dar olmasıyla alakalı olabilr mi acaba.Öyle biseyler de duydum da

hayır yanı karnımda şişmedi hiç bi degişiklik yok ama sizde oyke hissettıyseynız içim rahatladı biraz. bende kimseyle hamılelık hakkında konusamıyorum. bende aynı kilodayım. ama gunde 5 öğün yemeye basladım hadı hayırlısı

hayır yanı karnımda şişmedi hiç bi degişiklik yok ama sizde oyke hissettıyseynız içim rahatladı biraz. bende kimseyle hamılelık hakkında konusamıyorum. bende aynıkilodayım. ama gunde 5 öğün yemeye basladım hadıhayırlısı

Evet sık sık acıkıyorum bende göbeğim belirginleşti ama özellikle akşamları işin garibi de bu hem eksi kilodayım hem göbüş çıktı kız Bebek olunca herhalde dedim bende yada ikinci hamilelik olunca... Hiç bir hareket yok bebeğin nerde olduğunu bile bilmiyorum

Erkek bebek olmasıyla alakalı da olabilir benim oğlumda öyleydi dimdik ve 54 kiloydum çok zayıf olunca top gibi çıkıyordu toplamda 9 kilo aldım ama.. Bunda daha geniş bir yere yayılmış gibi göbek yanlara doğru cinsiyetine kız dedi doktor bakalım onunla mı alakalı

Ben 2 buçuk kg aldım ama Nerede kilo bulamıyorum. ... boyum uzun göbek çıkmadı. ..
Bazen karnım büyük gibi geliyor... sonra bir kayısı hoşafı şekersiz içince hooop yok oluveriyor.

Günaydın canım. Şekersiz kayısı hoşafını biz de içelimmm. Bana da yaptılar hoşaf, içinde sarı kayısı, kuru incir, kara üzüm ve bolca şeker vardı. Göbişim daha bir palazlandı tabi

Göbeğin çok ve çabuk çıkmasi iç karın ve boy ile alakali.benim hem iç Karnım geniş hem boyum 182.Hamile olduğum belli bile değil. Sabahları dümdüz.akşam dik küçük bir top. 12 ve 14 haftada doktor erkek dedi bakalım ne olursa olsun sağlıklı olsun Allah kucağıma almayi nasip etsin.
ŞU GÜZEL CUMA GÜNÜNDE TÜM KASIM ANNELERİ RABBİM HEPİMİZE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN.HEM KARNİMİZDA HEM DOĞUMDA HEM DE DOĞDUKTAN SONRA ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN.HAYIRLI EVLATLARİMİZ OLSUN.

Aminnnnn canimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…